CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2217|Reply: 6

Murah rezeki gaji masuk ....

[Copy link]
Post time 14-5-2017 12:12 PM | Show all posts |Read mode
Edited by tahanlasak at 14-5-2017 12:14 PM

Assalam dan salam sejahtera
Tak salah awk kerja apa pun awk boleh guna ToneExcel.
Tak salah kalau awk berniaga apa pun awk still boleh guna ToneExcel. M
Tak salah kalau awk still belajar pun boleh guna ToneExcel.
Tak kesah siapa pun awk. Awk still guna HANDPHONE.
Dan tak salah pun untuk awk dapat RETURN dari TE. Kerana awk BERHAK untuk DIBAYAR.
Whatsapp 010_8149329
#simkadbolehbuatduit
www.gajimasyuk.com/user/murahrezeki

www.gajimasyuk.com/user/murahrezeki
www.gajimasyuk.com/user/murahrezeki
www.gajimasyuk.com/user/murahrezeki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2017 01:13 PM | Show all posts
nak dekat raya macam2 iklan tambah pendapatan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-5-2017 02:00 PM | Show all posts
ninja boy replied at 14-5-2017 01:13 PM
nak dekat raya macam2 iklan tambah pendapatan

nak cari rezeki tuan .... tuan kalau berminat boleh cuba dulu tukar simkad, tak mahal tuan bwh rm100 jea ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2017 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Iklan raya...ramai yg promot tonecell ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-5-2017 11:45 PM | Show all posts
marla69 replied at 14-5-2017 07:10 PM
Iklan raya...ramai yg promot tonecell ni

biasa la nk cari rezeki ... dh guna simkad tone excel ke ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai yg promo..so far I malas nak tukar
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 16-5-2017 08:52 AM | Show all posts
marla69 replied at 15-5-2017 11:57 PM
Ramai yg promo..so far I malas nak tukar

dulu pun sya mcm cik jga malas nk tukar ... so simple tukar simkad tak sampai 15 minit ..
lepas tu pakai mcm biasa, boleh buat call, whatsapp, internet pakai macam biasa sebelum ini dan boleh dapat duit lagi.
Kalau topup rm30 kredit rm30 tak usik, dapat 1GB data internet, dapat rm90sen msuk akaun bank dan point 70 boleh di kumpul setiap kali topup boleh tukar brg2 spt hp, tablet dan tiket air asia dan banyak lagi benefit yg lain.  Tak rugi cik join sbb cik akan dpt income PASIF seumur hidup ...

Terimakasih reply saya punya posting ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 12:01 AM GMT+8 , Processed in 0.071212 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list