CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: solarlunar

Instashop: Koleksi Baju Raya 2017

   Close [Copy link]
Post time 11-5-2017 01:29 PM | Show all posts
swayne replied at 11-5-2017 01:27 PM
Melayu mudah lupa gamaknya. Tunggu lah nanti dia buat talk cwrita perit jerih dia bangunkan bisnes ...

banyak kes camni kan... laki bini yang ber hashtag #syukur #alhamdulillah segala tu pun aman-aman hidup walaupun dulu orang complaint tak dapat baju, baju salah size, baju jahit tak elok dll... orang tetap beli...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-5-2017 11:22 AM
Ada SK fake jugak ke? N warna2 dia mostly yg soft2 je. Mmg nice. Iols bli mudrepublic, masa tu dah ...

ada, vietnam punya, rm140, mahal, tambah sikit dah dpt sk yg basic tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Berkenan baju ni tapi rm399 uols... awat tak letak rm400 terus

Korang kalau jumpa baju kurung doll camni yang plain... tepek sini ye  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 02:13 PM | Show all posts
Baju untuk anak umur 11 tahun nak car mn ek? Yg range kanak2, size plg besar pn,xleh pakai sebab dah takde size. Lepastu nk beli yg org dewasa punya contoh size XS, xleh pakai pulak dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-5-2017 07:44 AM
Meols stuju bohsan minaz punya design. Leeyana rahman ada yg dress cantik sgtt tp harga mak oii rm ...

Harga tak agak   baik bedah beli abam jovian punya baju raya kt zalora
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 11-5-2017 01:29 PM
banyak kes camni kan... laki bini yang ber hashtag #syukur #alhamdulillah segala tu pun aman-aman  ...

Haha mcm tau je sape ni  
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 02:41 PM | Show all posts

i tak ingat nama laki bini tu.. tak follow.. tak minat.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
BedahBedul replied at 11-5-2017 01:11 PM
Kalu ada tailor nk alter baju, bole je hantar uolls.. kasi sedap pakai baru puas ati

iols igt nak buat gitu tp lps raya la kot. skrg tailor pun tak mo layan except set2 za altera tu ler
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 05:16 PM | Show all posts
olaoli replied at 9-5-2017 11:21 PM
I beli mimpi kita a while back, siap pre order, bila dapat, so not liking the jahitan, mcm ikut dan  ...


Mesti dasyat collection baju-baju you...

I mmg terliur tgk piecesraesa punyer design dan diakui mmg cantik...last 2 yrs i pernah email their team..utk baju pery set tu about RM 860.00..terkejut den!!
Tahun ni dok usha jugak...tapi tak tahula nak beli ke tak? Ada wassup asked abt price tapi no reply...

U beli which design?Mind to share the price with me? TQ

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 05:21 PM | Show all posts
solarlunar replied at 9-5-2017 01:46 PM
Google je radiusite. Akn kuar official website die. The first one.

berkenan radisuite tp nursing friendly lak. aku x pakai tudung nnt nampak pelik terjuntai zip tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 05:22 PM | Show all posts
moonbug replied at 9-5-2017 10:02 PM
250 baik beli telekung siti khadijah sis. Dah sah2 kualiti material dgn jahitan mmg bagus. 229 je  ...

masa BA tak famous lg aku beli telekung dia. jahitan mas atu ok not bad tp ketatttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 06:02 PM | Show all posts
mahai2nya baju tu.. i beli kain pasang semeter 8 hengget. sekali upah jahit dalam 30 hengget. siapp.. x sampai seratus pun dah rasa mahai. paling mahai pernah beli RTW pun dalam 89.90.   tu pun rasa
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 06:22 PM | Show all posts
minaz tu nape yesteryear sgt design.tu design my baju like 3-4 yrs ago.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-5-2017 06:33 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 11-5-2017 06:22 PM
minaz tu nape yesteryear sgt design.tu design my baju like 3-4 yrs ago.

Kaka, Kalu tepek koleksi Linas Fashion kt sini amacam????


Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 06:36 PM | Show all posts
solarlunar replied at 11-5-2017 06:33 PM
Kaka, Kalu tepek koleksi Linas Fashion kt sini amacam????

x sggp ku dicerca. kite cerca sdri jelah
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 06:36 PM | Show all posts
solarlunar replied at 11-5-2017 06:33 PM
Kaka, Kalu tepek koleksi Linas Fashion kt sini amacam????

tp linas plg mahal pun rm140 je
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-5-2017 07:44 AM
Meols stuju bohsan minaz punya design. Leeyana rahman ada yg dress cantik sgtt tp harga mak oii rm ...

Trend butik2 last year kemain letak harga promo 199, harga asal 299 contohnye..kite pn pakat la beli cepat2..last2 sampai raya dh habis raya takde pn harga asal 299 tu...lagi lepas raya ada sales ada la
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 10-5-2017 07:37 PM
iols dah beli lubna tp saiz mcm besar pulak, amik L, igt muat just nice, rupanya labuh sikit.

da ...

Sizing dia besa ke? irl u pakai size ape? Sbb i pakai L..mcm nk beli lubna gak
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Serious tailor mmg dh tutup order ye

Adoiii. Mana nak kuhala kain brocade ku iniiiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 11-5-2017 02:11 PM
Berkenan baju ni tapi rm399 uols... awat tak letak rm400 terus

Korang kalau jumpa baju kurung dol ...

Uols cuba tgk Jubahsouq, ada doll kurung plain. RM249. Nampak ok jgk la simple je. Tp i tak pernah pakai baju diorg so quality wise tak tau  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 09:01 PM GMT+8 , Processed in 3.212287 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list