CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: solarlunar

Instashop: Koleksi Baju Raya 2017

   Close [Copy link]
Post time 11-5-2017 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
ejans replied at 11-5-2017 11:20 AM
Yerp.. Sk mmg best.. Laki aku hadiahkan sbb branak kan anak dia ritu..      
Even sk fake  ...

Ada SK fake jugak ke? N warna2 dia mostly yg soft2 je. Mmg nice. Iols bli mudrepublic, masa tu dah bli tlekung lain pastu pegi tgk n pgg sk punya mmg cannot resist la. Kain dia selesa sgt3
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
swayne replied at 11-5-2017 06:51 AM
Memang takde siapa cari lah lepastu diorang munculkan diri semula. Munculkan diri ingatkan ada lah ...

Aku smpai skang ingt contest ni.  Dah bape kali aku comment kt ba insta. Dia delete terus post dia tuu... Pasni kalo aku spam satu2  gambar kt ig ba mau dia buat Ba exit lg     
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-5-2017 11:22 AM
Ada SK fake jugak ke? N warna2 dia mostly yg soft2 je. Mmg nice. Iols bli mudrepublic, masa tu dah ...

Ada uols. SK sendiri byk kali up post pasal fake SK ni. Yg kesian org2 luar KL mostly acik2 kat kg beli online tp dpt yg fake. Kwn mak iols beli kat FB byr 170 jgk tp fake kain tak sedap. Tambah sikit lg dah dpt yg ori  
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:30 AM | Show all posts
mahal2nya rege baju raya instashop ni. minaz tu every year design gituu jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
ejans replied at 11-5-2017 11:22 AM
Aku smpai skang ingt contest ni.  Dah bape kali aku comment kt ba insta. Dia delete terus post dia ...


Aku paling menyampah brand yg tak boleh terima criticism or in BA's case, bitter truth ni. Sikit2 sentap, delete, block. Tak transparent langsung. Cuba la admit and improve. Org pun sejuk hati. Lupa kot org2 yg dok tanya tu la yg support diorg  :
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-5-2017 11:21 AM
Hidop lg. Ingtkn dah mmpos. Sedap kot duit haram

Makan banyak duit memang sedap you. Yang i hairan, masih ada nak order dengan depa tu. Tak faham betul.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ejans replied at 11-5-2017 11:22 AM
Aku smpai skang ingt contest ni.  Dah bape kali aku comment kt ba insta. Dia delete terus post dia ...

Komen masa Carl buat live ig. Biar dia terpana nak menjawab. Eiiii sakit hati. Tak payah buat BAexit dah. Buat BArip terus!
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:39 AM | Show all posts
anony-mous replied at 11-5-2017 07:32 AM
Aritu pon org mcm buat xkesah je   
Org bising2 pon sb happy gamknya. Rasanya diaorg drop 50 ...

iols la forumer yg kata pls jgn jadikan anak diorang model bella ammara  tu. paham2 sendiri la kan kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:40 AM | Show all posts
iols pernah beli jubah BA ni sekali je. cutting, material, jahitan semua memang hauk. cukup la sekali je beli, sampai skrg mmg tak pernah beli dah
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 12:34 PM | Show all posts


ig :innaigroup..

cantikkan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ejans replied at 7-5-2017 11:55 PM
Xpernah minat design minaz, bella ammara, liyana rahman dan senagkatan dgn nyaa.. Sbbb entahh arr..  ...

Itulah makin lama makin mahai plak
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
titiana replied at 8-5-2017 09:33 AM
Sama dengan saya.. Tgk kain pn mcm satin biasa2 tu je. N i pnh tgk org pkai design minaz ni Kain d ...

Corak munge2 tu nampak cheap je  
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lililen replied at 9-5-2017 11:18 AM
I siap marah ofismate i sbb beli telekung tu dulu. Konsepnye tunang mintak buat hantaran kawin. Di ...

Kalu nk beli telekung lg sedap pakai telekung siti khadijah,kain pun lembut
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 01:02 PM | Show all posts
swayne replied at 11-5-2017 08:29 AM
Omg hidup lagiiiii ElleZada tu? Yang preorder tu baru lahir ke baru keluar gua?

elle zada collaborate dengan corrie kan
corrie ke ebit ke... pls lah jangan.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
honey_d7881 replied at 9-5-2017 12:47 PM
Tema baju raya taun nie mcm sesuai tuk tunang/kawin atau seangkatan dengannya
Rega jangan cakap la
...

Tau xpe, bedah pakai baju yg jenis tangan kembang2 tu ya Rabbi susahnyer lah nk amik wuduk, ini kan pulak nk basuh pinggan.. mmg x sesuai buat baju raya ke rumah bakal mertua    
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 9-5-2017 12:50 PM
Tahun ni mood raya terus jd suram sbb abah meninggal sekaligus jdkn iols yatim piatu.. adik beradik  ...

Salam takziah dr bedah ye
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 11-5-2017 01:02 PM
elle zada collaborate dengan corrie kan
corrie ke ebit ke... pls lah jangan.....

I dah tengok. Kemain ada Corrie dengan Yatt Sejadah. Dia dah refund ke semua?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 10-5-2017 07:37 PM
iols dah beli lubna tp saiz mcm besar pulak, amik L, igt muat just nice, rupanya labuh sikit.

da ...

Kalu ada tailor nk alter baju, bole je hantar uolls.. kasi sedap pakai baru puas ati
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 01:24 PM | Show all posts
swayne replied at 11-5-2017 01:10 PM
I dah tengok. Kemain ada Corrie dengan Yatt Sejadah. Dia dah refund ke semua?

ye ke yatt sejadah pun? kiranya konsep raya tahun ni ala-ala suci dalam debu versi islamic gittew
entahlah uols... dulu lepas raya pun i tengok butik dia selamba je buka. takde pula dengar orang bising dah
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 11-5-2017 01:24 PM
ye ke yatt sejadah pun? kiranya konsep raya tahun ni ala-ala suci dalam debu versi islamic gittew
...

Melayu mudah lupa gamaknya. Tunggu lah nanti dia buat talk cwrita perit jerih dia bangunkan bisnes. Puii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 05:02 PM GMT+8 , Processed in 0.086420 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list