CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: solarlunar

Instashop: Koleksi Baju Raya 2017

   Close [Copy link]
Post time 11-5-2017 05:53 AM | Show all posts
adaakukesah replied at 11-5-2017 02:28 AM
Kayanya uolls. Beli baju harga ratus2. Hihihi
Iolls mampu beli bwh sratus jer. Tu pon usha dekat s ...

Rezeki memasing kan uu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 05:58 AM | Show all posts
solarlunar replied at 9-5-2017 11:43 PM
Calaqisya X Fashion Valet

beropol nya kau Cala... Lepas raya relevan ke baju ni nak buat p keja? Or stok2 Che Ta jah sekali pakai tak pakai lagi dah
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 06:04 AM | Show all posts
swayne replied at 9-5-2017 04:32 AM
Tak usah lah you sedekah lagi kat diorang tu. Haha. Dah cukup kaya diorang tu. :zz

Betul! zaman gawat ni memang nak kena catu betul2 belanja baju raya etc,, Beli sebab ada nama BA tapi kain x sepadan memang buduh sangat rasanya  
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 06:07 AM | Show all posts
anony-mous replied at 9-5-2017 07:11 AM
BA mmg iols ban. Ada mmber2 yg hadap brand2 BA ni beli bila smpai tgk kualiti hauk gilaaa. Mcm uol ...

Tu lah.. Rasanya exit sale haritu bukan nya betul tu.. Marketing strategi je tuh nak kasi peminat tegar diorang panas punggung.. Kalau BAout from industri pun rasanya takde sapa carik kot.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
jess1205 replied at 11-5-2017 06:07 AM
Tu lah.. Rasanya exit sale haritu bukan nya betul tu.. Marketing strategi je tuh nak kasi peminat  ...

Memang takde siapa cari lah lepastu diorang munculkan diri semula. Munculkan diri ingatkan ada lah semangat baru, muncul pun benda sama. Baju baju lawa bila Belle pakai je. Orang lain pakai, tak nampak pun lawa.

Before dia buat BAexit tu dia ada buat contest menang wang tunai rm100k kan? Siapa pemenang?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
jess1205 replied at 11-5-2017 06:07 AM
Tu lah.. Rasanya exit sale haritu bukan nya betul tu.. Marketing strategi je tuh nak kasi peminat  ...

Aritu pon org mcm buat xkesah je  
Org bising2 pon sb happy gamknya. Rasanya diaorg drop 50% sb xsuka carl, other 50% sb kualiti n design hauk yakmat. Hrga mahal plak tu. Dah la ko guna model bella je, org lain smua model berbayar, kat tmpat2 cantik plak tu.

Ni dah baru pon design hauk lg n iols stuju ada porumer bg tau tlg la jgn guna ank deyols jd model. Xsmpai aty nk ckp knapa tp iols rasa chuols phm  
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang, ashhannas punya baju rm brape? Hanat btol xletak rege
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
moonbug replied at 9-5-2017 10:00 PM
Tak berkenan langsung design minaz dgn bella ammara tu. Mcm so yesterday and repeat design lebih kur ...

Meols stuju bohsan minaz punya design. Leeyana rahman ada yg dress cantik sgtt tp harga mak oii rm499 tu normal price rm599
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
moonbug replied at 9-5-2017 10:02 PM
250 baik beli telekung siti khadijah sis. Dah sah2 kualiti material dgn jahitan mmg bagus. 229 je  ...

Iols baca mula2 pon tkejut klau stakat lycra bodoh jual rm200++ . Even jual rm80 pon dah untung. Yg SK mmg puas hati sgt kain. Ada rezeki lebih tringin sgt nk hadiahkn kat my mom n mom in law.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
swayne replied at 8-5-2017 08:16 PM
Cousin you try design mana? I tak tahu kenapa i berkenan dengan baju calaqisya yang boleh buat jac ...

Chuols, yg JV dgn sam elle zada kn? Taon ni iols ada nmpk elle zada X org lain pulak. Rmai plak tu yg nk tmpah. Baju mlayu klau xsilap. Gatal je tgn nk komen kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-5-2017 08:16 AM
Chuols, yg JV dgn sam elle zada kn? Taon ni iols ada nmpk elle zada X org lain pulak. Rmai plak tu ...

Omg hidup lagiiiii ElleZada tu? Yang preorder tu baru lahir ke baru keluar gua?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-5-2017 07:33 AM
Korang, ashhannas punya baju rm brape? Hanat btol xletak rege

Yg collection Hanis Zalikha jd model bertiga dgn alia ismail and syafiqah aina tu ke uols? Yg tu rm299 exc GST
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-5-2017 08:16 AM
Chuols, yg JV dgn sam elle zada kn? Taon ni iols ada nmpk elle zada X org lain pulak. Rmai plak tu ...

Choiiii. Ellezada ni paling sensasi raya thn lepas kan, kes baju raya tak siap duit tak refund sampai ke sudah. Ada hati lg nak buat comeback?  : kesiannya yg tak tau tu  
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:05 AM | Show all posts
swayne replied at 11-5-2017 06:51 AM
Memang takde siapa cari lah lepastu diorang munculkan diri semula. Munculkan diri ingatkan ada lah ...

Sampai ke sudah takde pemenang nya u...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-5-2017 07:44 AM
Meols stuju bohsan minaz punya design. Leeyana rahman ada yg dress cantik sgtt tp harga mak oii rm ...

Mengarut je. Setakat butik muslimah baju mass production nak jual harga designer. Dah la ada issue kualiti kan diorg ni mostly. 499-599 tu baik beli nurita harith, jovian luxe, mimpikita  
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
fuyupoktek replied at 10-5-2017 11:42 PM
Pitam tengok baju2 spt qala dll tu. Diorg ni sbnrnye mmg fesyne designer ke blaka? Xde taste lgsg. A ...

Tuh r. Tgk design real designer cam nurita harith, alia b, mimpi kita ,tom abg saufi and true designer len pun simple yet classy... Rizalman pun most design dia simple n classy gakk.. Ada lah few yg vougue tp dia mmg shoot gak golongan raya kat tpt2 urban kan.. Retis pun  mesti tmi beli rtw rizalman sbb tu dia x kesah wat design2 vougue.. Tp hijabistaa ni confirm2 shoot golongan marhaen.. Tp mashaa allah designn mcm nak masuk tv     
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
jess1205 replied at 11-5-2017 11:05 AM
Sampai ke sudah takde pemenang nya u...

Propanyaaaaaaaaaaaaaa si Carl!
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
moonbug replied at 11-5-2017 11:01 AM
Yg collection Hanis Zalikha jd model bertiga dgn alia ismail and syafiqah aina tu ke uols? Yg tu r ...

Aah yg sari yanti pkai tu. Cantiknyaaa. Iols bekenan sgguh yg tu n sari shawlpublika. Tp more to ashhannas. Hrga em em makin thun makin mhal. Tp cantikkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-5-2017 07:45 AM
Iols baca mula2 pon tkejut klau stakat lycra bodoh jual rm200++ . Even jual rm80 pon dah untung. Y ...

Yerp.. Sk mmg best.. Laki aku hadiahkan sbb branak kan anak dia ritu..      
Even sk fake kat jakarta pun x sesedap sk yg original nii
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
swayne replied at 11-5-2017 08:29 AM
Omg hidup lagiiiii ElleZada tu? Yang preorder tu baru lahir ke baru keluar gua?

Hidop lg. Ingtkn dah mmpos. Sedap kot duit haram
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:01 PM GMT+8 , Processed in 0.090731 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list