CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: solarlunar

Instashop: Koleksi Baju Raya 2017

   Close [Copy link]
 Author| Post time 9-5-2017 11:43 PM | Show all posts
Calaqisya X Fashion Valet


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
So far I paling suka minimalace tu.. yang lain tu macam tak praktikal je nak paki di pagi raya. Harga pun kemain melambung- lambung lagi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-5-2017 11:59 PM | Show all posts
CalaRaya 2017 (Part 1)


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2017 12:01 AM | Show all posts
LadyDiddy replied at 9-5-2017 11:45 PM
So far I paling suka minimalace tu.. yang lain tu macam tak praktikal je nak paki di pagi raya. Harg ...

Betul sis. Nk cari dlm rm200 ke bwh bukan main susah sis. Semua rm250 ke atas
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2017 12:04 AM | Show all posts
Edited by solarlunar at 10-5-2017 12:10 AM

CalaRaya 2017 (Part 2)







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
moonbug replied at 9-5-2017 10:04 PM
Iols pakai hari raya je. Lps raya terus jual balik preloved. So recover balik modal beli baju raya ...

Samalah aku...
Tp aku akan beli  mcm mimpikita ke.. Nurita harith ke.. Jual pun harga yg sama or kurang 50hengget jee.. Cer beli brand hijabista ni.. Mmg x lakuuu nak juall     
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2017 12:09 AM | Show all posts
gerbera.memopad replied at 9-5-2017 02:26 PM
Sep sikit, kita sama . Habis raya, aku pakai je baju tu pegi kerja.

Sbb tu aku sela ...

I byk beli dari Poplook sbb design die simple tp still cantik. Tp most of the collection plain saje takde corak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
I nk beli kt gene martino saje..
X pun nk tgk ariani rtw je..simple n nmpk kemas..x serabut2..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2017 12:17 AM | Show all posts
Nurita Harith


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2017 12:18 AM | Show all posts
mel18 replied at 10-5-2017 12:15 AM
I nk beli kt gene martino saje..
X pun nk tgk ariani rtw je..simple n nmpk kemas..x serabut2..

My first bro and his family suke beli kt Gene Martino sbb die suka pkai sama kaler. Beli semua skali kt sana.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2017 12:29 AM | Show all posts
Alia B.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopmanish replied at 9-5-2017 10:14 PM
betul2..i ade jugak usya zalia ni. tak beli2 lg cuma suka jugak sbb price baju2 nya okey

I pulak tak beli lg sbb berkenan lebih dari satu. Lubna pun sama  
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
iols dah beli lubna tp saiz mcm besar pulak, amik L, igt muat just nice, rupanya labuh sikit.

dah tu nak tukar, dah tak boleh sbb dah sold out. nak return boleh la. cepat betul sold outnya..
iols redha je la dgn saiz itu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 10-5-2017 07:37 PM
iols dah beli lubna tp saiz mcm besar pulak, amik L, igt muat just nice, rupanya labuh sikit.

da ...

U beli lubna yang mana? I pn ada godek website zalora smlm. Tgk lubna nmpk cantik n simple
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 9-5-2017 01:30 PM
Takziah sis. Al fatihah utk arwah ayah sis. Harap sis cekal sbb hidup mesti diteruskan.

Tq uols.. ya hidup mmg perlu diteruskan walau sesukar mana pun ia
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
titiana replied at 10-5-2017 10:06 PM
U beli lubna yang mana? I pn ada godek website zalora smlm. Tgk lubna nmpk cantik n simple

yg ni ler uols.. kalau pki sepasang rasa cam nak gi menikah je.
so iols rasa nak pki top je la dgn kain lain yg iols ada.
rasanya masa rujuk kat size chart, rasa mcm baju ni just nice je..
tak pe lah, redha je

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju radiusite yg mcm ade sirip lebih kt depan tu lebih kurang sama mcm design baju raya zizie ezette tahun lepas. Baju raya paling lawo dan jd viral, siap ade tukang jahit yg share pelan baju tu lg.
Tp herannya tahun ni tade plak yg nk jual baju pesen gitu sibuk ngn babydoll kembang tu la juga
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pitam tengok baju2 spt qala dll tu. Diorg ni sbnrnye mmg fesyne designer ke blaka? Xde taste lgsg. Ade ke org nk pakai baju bunga sarat kembang gabak2 gitu dimasa kini? Tgk baju alia b tu simple yet classy jer. Ni mcm acik2
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kayanya uolls. Beli baju harga ratus2. Hihihi
Iolls mampu beli bwh sratus jer. Tu pon usha dekat shopee. Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 05:52 AM | Show all posts
titiana replied at 9-5-2017 08:09 AM
Mmg hauk sis. Dlu masa dorg baru start mniaga jual telekung lace tu, i pn beli la. Tgk bella pakai ...

Amboi... kurang ajarnya cara menjawab.. Kalau taknak refund pon at least say sorry lah kan or boleh jek nak tukarkan dengan yang baru. Saya memang pantanglah instafemes yang berlagak ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 07:08 PM GMT+8 , Processed in 5.324249 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list