CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: solarlunar

Instashop: Koleksi Baju Raya 2017

   Close [Copy link]
Post time 8-5-2017 09:49 PM | Show all posts
paste le lagi..tgh nak cari bj raya ni..cantik juga leeyanarahman..dr design hauk thn lps...
price..murah skit compared to minaz..

berkenan minimalace...
tepek le yg ada sekali dgn anak girl..hihi..

ingat nak gi beli awal..sebelum puasa..senang skit dan xde le ramai org sgt..tetiap wiken ada gi bangi..kosong je lagi butk2 area bangi tu..maybe org blum start cari atau bonus xde lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
calaqisya cantek tp sbb mass market aku takut kalau pi berbuka  nampak org pakai sama..hahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-5-2017 10:12 PM | Show all posts
testly replied at 8-5-2017 09:49 PM
paste le lagi..tgh nak cari bj raya ni..cantik juga leeyanarahman..dr design hauk thn lps...
price. ...

Leeyana Rahman tu kalu nk beli pikir baik2. Sbb last year depa ade problem dgn production. Tak dpt nk siapkan order on time and ade yg dpt baju yg kualiti kain nye sgt hauk. Dlm gmbr nmpk cntik tp in real life kita tak pasti.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-5-2017 10:15 PM | Show all posts
swayne replied at 8-5-2017 08:16 PM
Cousin you try design mana? I tak tahu kenapa i berkenan dengan baju calaqisya yang boleh buat jac ...

Leeyana Rahman tahun lepas pun org dok complaint sbb baju tak siap on time. Kualiti kain sgt teruk. Alih2 raya pun tak lagi depa dh wat sale sbb nak jual baju raya yg defect punya. Tahun nie plak byk btol collection raya depa. More than 10 collection kot.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
supersudoku replied at 8-5-2017 10:04 PM
calaqisya cantek tp sbb mass market aku takut kalau pi berbuka  nampak org pakai sama..hahah

Pengalaman last year, every family/rmh yg i jumpa dan ziarah ada je pakai baju dr designer butik..dr sekeluarga ber leeyana rahman, atau si anak dara ber minaz dan calaqisha...n
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-5-2017 10:51 PM | Show all posts
Radiusite (Part 1)











This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-5-2017 10:55 PM | Show all posts
Radiusite (Part 2)














Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ejans replied at 8-5-2017 07:14 PM
Shawlpublika okey lah. Last yr lawo.. Tp tahun ni 1 2 je lawo.. Sarii sari tu dh outdated sbb last ...

terus jadi patung cendana sbb tak mo basuh pinggan nnt
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
design2 ni kan agak mewah. so lps pakai raya uols pakai lg ke baju ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 12:08 AM | Show all posts
last year saya beli 3 jubah dari Bella Ammara..Sehelai je yang dipakai... Lagi 2 helai buat simpan harta pusaka.. Teruk nya lah jahitan & kain.. Kalau si Bella tu pkai bkn main nmpk cantik lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 12:10 AM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 8-5-2017 12:13 PM
mahalnya semua baju
i tunggu collection dari jakel macam tahun lepas... hellok je i pakai

ye, betul tu.. saya punya ariani lusuh kot pakai..kain sedap ya ampun...kalau BA tu kira mcm sedekah je dgn dorang laki bini last year
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 01:06 AM | Show all posts
As for me kalau butik online MM Basic bagus kualiti kain, jahitan, potongan dia. Kalau kena gn size mg tk mcm beli ready made mcm tempah kekdahnye.

#bknownerMMBASICapatahlagiadikbradikdia
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Disebabkan i berkenan sikit dgn baju BA yg bella pakai kt page depan tu. Tp kain melampau kembang semangkok. Ditambah lg dgn harga mencekik 399.

Terus i ke jakel siang td. Beli sendiri kain brocade. Hrpnya ada lg lah tailor sudi ambik

Dan harapnya cantik kebabom lah design yg i mahukan yakni kurung modern
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:32 AM From the mobile phone | Show all posts
jess1205 replied at 9-5-2017 12:10 AM
ye, betul tu.. saya punya ariani lusuh kot pakai..kain sedap ya ampun...kalau BA tu kira mcm sedek ...

Tak usah lah you sedekah lagi kat diorang tu. Haha. Dah cukup kaya diorang tu. :zz
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagi 1 i tak berkenan kekadang marketing butik ni konon iklan sale harga runtuh kasi licin. Iklan pumpang. Sekali letak harga asal rm229, harga sale runtuh kasi licin tu rm220 je. Takde lah runtuh sangat harga
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 8-5-2017 10:51 PM
Radiusite (Part 1)

Baju radiusite ni bolh dipertimbangkan
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:53 AM From the mobile phone | Show all posts
nunuiman replied at 8-5-2017 06:02 PM
I pun ingat nak cari cotton selai taun ni. Hari tu pernah beli dekat Karabum yang harga RM79 tu tapi ...

Yeke? I pun ada sepasang.. elok je kain dia bagi i.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 04:55 AM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 8-5-2017 07:25 PM
Minimalace (Part 1)

Ni pun cantik... rambang pula mata tapi budget ciput  
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 05:00 AM From the mobile phone | Show all posts
jess1205 replied at 9-5-2017 12:10 AM
ye, betul tu.. saya punya ariani lusuh kot pakai..kain sedap ya ampun...kalau BA tu kira mcm sedek ...

I tak suka beli on9.. i kena pegang, sentuh dan rasa. Tahun ni pula i dah tukar size baju... lagilah kena try segala..   . Kang salah beli kang menangis di pagi raya  
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
jess1205 replied at 9-5-2017 12:08 AM
last year saya beli 3 jubah dari Bella Ammara..Sehelai je yang dipakai... Lagi 2 helai buat simpan h ...

BA mmg iols ban. Ada mmber2 yg hadap brand2 BA ni beli bila smpai tgk kualiti hauk gilaaa. Mcm uols ckp la bila tgk bella pkai ok je. Rupanya kain lycra bodoh jah. Cuma yg jnis tbal skit dri biasa. Patot da elok sgt BA buat exit sale aritu xyah join2 dah sb iols pon xsuka si poyo carl tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 08:56 PM GMT+8 , Processed in 1.576840 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list