CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1670|Reply: 17

[Dunia] Serangan terbaru Assad. Hantar santau skill bani tamim

[Copy link]
Post time 6-4-2017 02:20 AM | Show all posts |Read mode
Edited by apalancut at 6-4-2017 02:30 AM



ISTANBUL 5 April - Turki menuduh kerajaan Syria yang diterajui oleh Bashar al-Assad sebagai ‘pembunuh’ dan bertanggungjawab terhadap beratus pembunuhan orang awam termasuk kanak-kanak di Syria.

Presiden Turki, Recep Tayyip Erdogan berkata, Bashar patut dipersalahkan kerana melakukan serangan senjata kimia ke atas orang awam.

“Anda Assad, anda telah telah melakukan beratus pembunuhan menggunakan senjata kimia termasuk ke atas kanak-kanak, adakah kamu akan terlepas daripada sumpahan ini?,” katanya dalam satu perhimpunan.

Selanjutnya

https://www.utusan.com.my/berita/luar-negara/turki-tuduh-bashar-al-assad-pembunuh-menggunakan-senjata-kimia-1.466136

Bani tamim biasanya secara micro,  ni level lebih tinggi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2017 02:54 AM | Show all posts
kesiannya...terutama yg budak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 02:59 AM | Show all posts
owh ni la berita yang FC baca petang tadi ..


Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 04:53 AM | Show all posts
Tak paham apa yang santau bani tamim ni? Aku baca berita bawah tu takdak sebut pun bani tamim.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 04:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Chemical Bashar
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 07:22 AM | Show all posts
Trump maybe akan biarkan ISIS dan serang Assad pasal ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian nye la... tak sanggup nk tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Herk emph.. nope nope.. i tak percaya turki yg mmg anti bashar assad.

Ai tunggu statement pbb jha...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2017 08:26 AM | Show all posts
Assad dah nak menang, amerika dah slowdown hentam Assad malah nak berpakat pulak hancurkan terrorist, jadi terpaksalah buat cerita baru guna taktik basi...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:27 AM | Show all posts
Lagubestbest replied at 6-4-2017 07:22 AM
Trump maybe akan biarkan ISIS dan serang Assad pasal ni.

mungkin. impian US- Israel xpernah berkubur akibat pilihanraya presiden.
Trump pun makin hari makin tenggelam dengan huru hara dalaman yang dicipta neocon-liberal
retorik isolationist Amerika first dah makin hilang. Nikki haley pun dah ancam akan bertindak sendiri kalau UN  resolution di veto
sayang tul Amerika dengan Syria.
Kurdish akan dapat negara sendiri di timur Syria yang pro US
puak islamist akan dpt negara di barat Syria yang pro US juga
in the end semua pro US.

kita tunggu pula buah catur Putin dan China pula.

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:27 AM | Show all posts
Akhirnya berjayaaaa........lanjutkan perang


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:35 AM | Show all posts
gila la pak arab berbunohon sesama kaum....
lantakk le....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:39 AM | Show all posts
Aliaskotonggo replied at 6-4-2017 08:27 AM
Akhirnya berjayaaaa........lanjutkan perang

akhirnya bukti jelas Trump dah kalah
dah kne telan dengan Tuan Besar dan firaun2 kecil di Washington DC
omong ucapan Gettysburg tinggal kosong
Steve Bannon pun dah dibuang dari penasihat National Security.
xhabis lagi 100 hari Trump dah berubah...


Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 09:15 AM | Show all posts
AbukRokok replied at 6-4-2017 08:27 AM
mungkin. impian US- Israel xpernah berkubur akibat pilihanraya presiden.
Trump pun makin hari mak ...

Putin cakap kilang chemical ISIS yang meletup.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 6-4-2017 09:15 AM
Putin cakap kilang chemical ISIS yang meletup.

mungkin
al qaeda pernah serang kurdish di  dngan  senjata kimia
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 12:01 PM | Show all posts
kenapalah nak target orang awam, lebih lagi pada kanak-kanak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2017 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahhh.....mati syahid semua......berbahagialah mereka di syurga nanti aminnnn.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 02:18 PM | Show all posts
mmg jilake la puak2 ni seme

gi perang kat padang pasir la bahlol

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 12:38 PM GMT+8 , Processed in 0.088481 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list