CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

[VIDEO] Artis Meroyan, Berperang Sesama Sendiri Di Laman Sosial - Apa Kata anda?

[Copy link]
Post time 24-2-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
inisiatif replied at 24-2-2017 06:11 PM
korang ni naive sangat.
cuba korang tengok orang sekeliling korang ada tak org mcm fattah ni.. mcm  ...

Yg rasa gitu nanas ja..dh la ceri p juai dejah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2017 06:21 PM | Show all posts
juliez replied at 24-2-2017 06:18 PM
Hahh.. sikap apa plak ni?

bukan uols kah tulis iols baca threads manakah kata fattah ni ada sikap poyo teramat tu.. iols lupa nama sainstepik tu. ntah forumer manakah haritu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagusla bolehla acik2 kepam forumer cari mnambah dose
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 06:22 PM | Show all posts
inisiatif replied at 24-2-2017 06:21 PM
bukan uols kah tulis iols baca threads manakah kata fattah ni ada sikap poyo teramat tu.. iols lup ...



Org lain kut. I tak ikut langsung thread si kayu ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 06:22 PM | Show all posts
myariesa replied at 24-2-2017 06:18 PM
Yg rasa gitu nanas ja..dh la ceri p juai dejah

pa tu iols tak fhm..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 06:23 PM | Show all posts
juliez replied at 24-2-2017 06:22 PM
Org lain kut. I tak ikut langsung thread si kayu ni

oh bkn uols kah.. okey okey
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila buat poll utk artis paling kuat meroyan di socmed. Nk gak tgk sape king and queen of meroyan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Rilekla alangkan soulja boy pun bercekau dgn chris brown, taylor swift vs kanye, ape lagi retis tanah air..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2017 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis je pn...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
"artis SRP pon xlepas. at least aku ada degree law" - divaAA
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2017 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Xbaguih sbb depa public figure....nasihat lain...ni jatuhkan org tu yg salah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2017 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sakurazura replied at 24-2-2017 11:48 PM
"artis SRP pon xlepas. at least aku ada degree law" - divaAA

DivaAA tu puaka.. SRP zmn dia dulu ok, zmn yg dh sendu. Sekrg zmn PT3.. jauh beza sgt.. iolss xsuka AA tu riak ya amat.. mulut muncung angsa ok..mluat tgok
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2017 02:29 PM | Show all posts
ellehhh...korang yg cakap bodo tu sebenarnya suka khen kalo retis bergaduh kat socmed. Ada la modal nak mencerca kat bod gosip ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2017 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis sekarang gila glemer. Nak kan perhatian. Artis veteren mcm rosnah jebat, joyah, wan maimunah, kartina aziz, aman2 jer numbuk sambal belacan kat dapur sambil bergosip.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2017 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
xda ka retis nak bcekau kat socmed lg..forum pn dh sendu skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2017 05:35 PM | Show all posts
terpaku replied at 24-2-2017 03:11 PM
retis tu iq bukan tinggi pun..selayaknyalah berperangai macam orang iq rendah bawah 15

kehkehkeh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2017 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
L211 replied at 25-2-2017 01:22 PM
DivaAA tu puaka.. SRP zmn dia dulu ok, zmn yg dh sendu. Sekrg zmn PT3.. jauh beza sgt.. iolss xsuk ...

PT3 lg la hauk. Nko ni x sekolah ke. Pt3 lg ke belakang
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2017 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
L211 replied at 25-2-2017 01:22 PM
DivaAA tu puaka.. SRP zmn dia dulu ok, zmn yg dh sendu. Sekrg zmn PT3.. jauh beza sgt.. iolss xsuk ...

uols klu SRP pon xlepas cer suruh dia ambik pt3.  
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2017 08:37 PM | Show all posts
"tengok" atis bergaduh dlm ig sambil usap pepek


Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2017 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kosser
Dorg saja nk show off iq rendah dorg tu
Tunjuk bangang skali pon boleh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 10:12 AM GMT+8 , Processed in 0.092281 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list