CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

[VIDEO] Trend Selebriti Cabut Tudung Seperti Aksesori Diri, Siapa Pula Selepas I

[Copy link]
Post time 3-2-2017 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba senaraikan retis yg latest mengUQASHAkan diri theyols. X tgkp sgt kt video tu. Perasan zila serong jah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2017 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sebu replied at 3-2-2017 03:35 PM
Suka hati orang tu le nk pakai dan dan x nk pakai tudung cabut balik. Sibuk kira dosa pahala orang.  ...

Suka hati korangla... Kubur lain2 nnt
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Xheran pun, ramai jer pakai tudg bukan tutp aurat, seluar skinny, seluar senteng atas buku lali
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Peaches113 replied at 3-2-2017 06:50 PM
Xheran pun, ramai jer pakai tudg bukan tutp aurat, seluar skinny, seluar senteng atas buku lali

Khens.mcm 1 fenomena
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 3-2-2017 04:48 PM
Nasib baik i bukan jenis yg cepat kagum bila dgr berita selebriti tu berhijrah pakai tudung,selebrit ...

Stujukkkk..

Iols heran yg hadap mengelike insta famous, gigih nengok video yg ntah hape2. Haritu anak murid iols sibuk menyebut nama2 insta famous pd iols.

Iols jawab "who are yusss?"

Patu iols tambah..sebab ada korang yg sibuk like, comment n tengok, diorang jadi lg batak menunjuk2 swicth off kekayaan, kecantikan and ootd tu..

Sorang tu mengangguk2 stuju..alhamdulillah..dapat hidayah sorang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasalah tu..kita ni pon sama jer. Gossipers. Tau dosa tp buat jugak
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukak tudung ke pki tudung ke iols is x kesah
Yg kesah tu perangai geleman dorg tu!!!
Nk buat tak tau pun mmg xleh sbb bkk twitter ada retis beruk2 makyeh, bkk fb pun ada... bkk insta pun ada.. kt surt khabar ada kt forem cari ada kt mana2 ada... dia mcm menjijikkn sngt tau!! Kt tv kengkdg iklan pun ada ewwwww!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
WajibulGhunah replied at 3-2-2017 07:44 PM
Bukak tudung ke pki tudung ke iols is x kesah
Yg kesah tu perangai geleman dorg tu!!!
Nk buat tak  ...

Dah name pon retis kan......ape yg nak diherankan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2017 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kutu_ayam replied at 3-2-2017 11:48 AM
Dah name pon retis kan......ape yg nak diherankan

Tp x semua cntu
I lg sanggup dorg belagak hipokrit dgn belakon jd ummah suci dri menunjjukkn diri mereka sbnr
Alasan "just be yourself" dah la tu mntk org meng-inspirasikn dia lak tu secara x langsung hmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam jadi trend sekarang nii ... mungkin tepu dah musim jual tudung kat ig ko fb
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap pakai jap cabut....
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah ramai yg cabut..buat apa pakai tudung tp sendat mendat mcm telanjang..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 09:23 PM | Show all posts
Andyscenes replied at 3-2-2017 04:39 PM
Auwww suka norsajat idaman hati beta

andy
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dunia hiburan biasa lah... Wait and see how next.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Fatiya Latif tu pun macam dah nampak aura Uqasha. Masa memula berhijrah haritu, kata sebelum upload apa-apa gambar akan minta pandangan ustaz. Sekarang macam dah tak wujud lagi ustaz sheols tu. Tapi #doayangbaikbaik
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Artis muda2 tak payah lah pakai tudung. Rebut je lah peluang berlakon pelbagai watak. Tunggu umur mcm cikta dah nmpk kedut pakailah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2017 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia pikir masuk neraka boleh on off. Rasa nk check in masuklah jap...rasa bosan nk check out keluarlah jap...agaknya...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dunia akhir zaman semua nak cabut je tudung..  
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Soal tudung biar pi kat depalah. Confirm ke yg duk mengata korang pakai tudung korang masuk syurga???? Sejak bila korang jadi Tuhan? Yg penting jgn wat perangai jahat aniaya orang runtuhkan rumahtangga orang bermoral tinggi. Perangai baik sweet sweet sajer, Tuhan lebih tahu bukan? TUHAN MAHA ADIL LAGI MAHA PENYAYANG.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudung tu fesyen bkn tuntutan agama sbb tu diowang bt cmtuh..keihklasan tu tkde sgt nk btudung..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 01:18 PM GMT+8 , Processed in 0.099916 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list