CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

[VIDEO] Trend Selebriti Cabut Tudung Seperti Aksesori Diri, Siapa Pula Selepas I

[Copy link]
Post time 5-2-2017 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada x possibility akaa wardinoh itu ini and setajah abbyah free hair?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2017 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
next? leuniey & fatiya kot

#doabaikbaikjelah
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Anggap la dorang ni kurang bimbingan...iya lah...dah dunia dorang carik makan tu dunia hiburan...tau la kelilingnya org2 yg mcm mana.. sdgkan aku dulu x terlibat dunia hiburan pun on off pakai tudung. Tp masa tu aku jahil sikit. Kurang bimbingan. Bkn salah org tua ya...aku yg hanyut. Insya Allah satu hari nanti dorang kembali pada fitrah
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 10:32 PM | Show all posts
Tudung in trend je sbnrnya
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 11:00 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 5-2-2017 01:05 AM
kita sangka baik yang mereka insya Allah satu hari nanti akan menjadi lebih baik dari kita. Just tha ...

kita xboleh sentiasa bersangka baik kepada perihal yg maksiat sebab ...


kamu akan diperlihatkan betapa amalan kamu itu baik sedangkan syaithon sedang mempermainkan kamu....

tiada satu untung pun kita merafak sembah begitu bertolenrasi dgn puak yg menentang hukum.

Islam suruh berhemah kpd yg  berhikmah juga dgn agama...bukan kpd mrk mrk yg mempersendakan agama.

Tolenrasi dan "menjadi baik" itu satu helah utk kita tidak mencegah kemungkaran drp berlaku , akibatnya ialah manusia menjadi semakin lalai dan hidup dlm maksiat.

cara ko bukanlah  kuno....tp cara ko hanya berkesan sekiranya kita boleh tahu tarikh kematian  kita sendiri .Selebihnya , tolenrasi cara ko sbeutkan tu hanya membuang masa dan sia-sia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tipisnye iman..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 03:25 PM | Show all posts
sedih tengok bila bab tudung ni dibuat main2
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dlm hal ni uqasha dpt saham jgk sbb penyebab trend bukak tudung semula ni. Dah la bkk tudung tu  satu dosa, dosa penyebab jd ikutan org, satu dosa lagi. Ish kesiannya...jd hamba Allah ni jgn malas terima kritikan org. Cuba tgk diri sndiri kenapa org kritik kita. Org gila ja kritik org xpepasal. Tutup la aurat tu selagi boleh. Esok nyawa kt hujung2, boleh bt apa lg? Susah tau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2017 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aizuzu replied at 3-2-2017 06:01 PM
Suka hati korangla... Kubur lain2 nnt

Tergolek golek sndiri masuk dlm kubur kenn..xperlu org kapankn, sembahyangkn talkinkn etc.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Terjangkit ngan neelofa slang. Pfftt.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 02:52 PM | Show all posts
yang wartawan yang tanya pasal tudung tu pun satu hal gak, pergelangan tangan wanita pun aurat ye, dok hulur mic tnya orang pasal aurat dan tudung, sendiri pun patut jaga bersama. Sama samalah kita ye
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 01:05 PM | Show all posts
asmara_me replied at 10-2-2017 02:52 PM
yang wartawan yang tanya pasal tudung tu pun satu hal gak, pergelangan tangan wanita pun aurat ye, d ...

tu la pasal...kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 01:59 PM | Show all posts
next taim blh disenaraikan
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 02:01 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:49 PM | Show all posts
doakan yg terbaik je chuols

mode setazah
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:20 PM | Show all posts

meols xkisah la retis pkai tudung ke x... dari pakai tudung tp birah nk buat ape kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2017 12:23 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
MissQwerty replied at 3-2-2017 04:03 PM
bini apex leuiniey tu tunggu masa je
dah separuh dah tudung dia skang

Hahaha ni aku stju... bibir dia kenape eh? Huduh kot..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 10:26 AM | Show all posts
hehee siapa pulak lepas ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2017 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Peaches113 replied at 3-2-2017 06:50 PM
Xheran pun, ramai jer pakai tudg bukan tutp aurat, seluar skinny, seluar senteng atas buku lali

Bersepah kat luar jenis pakai tudung tp ber skinny bagai
Retis pun ramai
Mira filzah yg di potray jenis ayu lemah lembut nampak suci tu pun seluar manjang ketat
Moga2 yg mana masih bertudung istiqamah and berubah lebih baik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 12:39 PM GMT+8 , Processed in 0.093342 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list