CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: CARI-MAL

Bagai Hilang Pedoman, Budak WeChat Minta 'Exsidin'

[Copy link]
Post time 5-2-2017 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dasar budak wicit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2017 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dasar budak wicit
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko dah napa dek?
Ko imagine Eksidin tu setakat kena langgar, patah kaki je dek? Kalau patah kaki, kalau patah tengkok.. meninggal ko dek...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Wicet ni merosak budak budak je
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 08:31 PM | Show all posts
mesti mak ko ter'excidint' mengndungkan ko kan dek? sila menghitung menunggu mati agar kau jumpa yang dinanti
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 08:31 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 5-2-2017 06:04 PM
Ko dah napa dek?
Ko imagine Eksidin tu setakat kena langgar, patah kaki je dek? Kalau patah kaki, k ...

from the mobile phone..kat mana tu sis
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 5-2-2017 08:31 PM
from the mobile phone..kat mana tu sis

Dah balik lah uolllsssss    
Ingat nak singgah jumpa uols... next time hokey  
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmm kalau Allah makbulkan apa yg dia mintak, tup2 accident n mati, maka akan kluar pulak berita :- remaja yg maut seakan2 dapat merasa petunjuk kepada ajalnya, update status beberapa hari sebelum kemalangan yg meragut nyawanya berlaku..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2017 10:26 AM | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 3-2-2017 03:40 PM
Teringin sgt ke nak minum susu guna hidung? Datang sini aku kerjakan kau, xpayah eksidin bagai

hahaahahaha...

chillah!! dak2 wechat mmg gitu....ckp pakai bontot...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 10:35 AM | Show all posts
otak lembam mcm ni patot exsidin smpai mampos
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 11:37 AM | Show all posts
attention seeker?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 10:10 AM GMT+8 , Processed in 0.082294 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list