CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: rei_fiesya

[JTBC] Solomon's Perjury- Kim Hyun Soo, Cho Jae Hyun

[Copy link]
Post time 21-1-2017 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-1-2017 11:03 PM
dlm dok hype pasal goblin, x sangka ada y pemikiran sama mcm iols..

cete mcm ni buatkan kita j ...

Iols enjoy tgk goblin...tp enjoy tgk drama ni lg..

N biasanya lbh suka drama yg underrated asalkan unik dn lain dr yg lain...iols x suka drama klise..letih nk lyn..

Tp goblin ok sbb fantasi..iols minat genre tu..lgpun kelakar...tp iols x hype sgt la..biasa2 je..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-1-2017 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Br maraton sampai ep 2..best cite ni..xdpt nk smbung coz ngantuk..sakit jiwa iols tgk si joori yg psiko tu..bleh plak rasa xbersalah bila chorong kena langgar n koma..siap ckp mati lah demi dia supaya dia dpt hidup
Sekolah ni mcm jeguk school cite kimtan..taman, tempat joonyoung jumpa seyoon mcm sama.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 21-1-2017 11:20 PM
Laa..28 dh ke..hihi..

Tp dh lama2 tgk...bleh je jd budak sek lg..muka baby face..kelakar la dia ...

iols gelak bagai nak rak tgk cete ni.. 1 jam ja tp boleh buat drama panjang sebenarnya.

chi yeon depan berani belakang takut.  lawak waktu dia puji2 tangan joon young.  bila joon young peluk dia, dia bersyukur lega..

waktu lawan 1 vs 1 pun lawak giler.. sampai terkencing2.. last2 dia menang coz tempat tempat tuut.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 09:31 AM | Show all posts
uwaaa.. epi 9 n 10 dah up.. tapi lum ada sub lagi....

sakit jiwa tunggu sub..
tgh tahan diri dari tgk y versi jepun..takmo spoiler...


Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 22-1-2017 09:03 AM
iols gelak bagai nak rak tgk cete ni.. 1 jam ja tp boleh buat drama panjang sebenarnya.

chi ye ...

Best je uols drama ni...

Kelakar tgk kang chan tu..beria2 takut ni tp sbb xnk kena buli, berlagak kuat...

Iols suka tgk tae woong tu...ms jd joon young x terserlah sgt hensem lebih kpd cute je...tp ms jd tae woong ni hensemnya...

Gigih iols gi bkk signal epi 14 sbb x ingat joon young ni dlm drama tu..rupanya dia yg jd jang tae jin anak org kaya yg buat jht kt budak pompuan tu..tp park sun woo abg park hae young kena tuduh...dlm signal rupa dia cam tae woong gak..stail rambut yg sama..hensem tp dulu x perasan sbb lbh tumpu pd kes2   

Btw, nama betul joon young ni seo ji hoon...iols hrp dia byk lg berlakon lps ni..jd hero plak...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 22-1-2017 09:31 AM
uwaaa.. epi 9 n 10 dah up.. tapi lum ada sub lagi....

sakit jiwa tunggu sub..

Aah..iols pun byk kali refresh..

Esok kot baru ada sub nmpk gayanya...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-1-2017 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
rei_fiesya replied at 22-1-2017 01:06 AM
Br maraton sampai ep 2..best cite ni..xdpt nk smbung coz ngantuk..sakit jiwa iols tgk si joori yg ps ...

Shoot tmpt yg sama la kot...

Iols x tgk drama heirs tu so x perasan....

Arini bleh sambung marathon uols...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 11:10 AM | Show all posts
wima replied at 22-1-2017 10:36 AM
Best je uols drama ni...

Kelakar tgk kang chan tu..beria2 takut ni tp sbb xnk kena buli, berlag ...

aha la.. iols pun p ushar jab...

memang dia.. dlm signal handsome pulak...

dlm cete ni mungkin dia dpt karektor y jenis baik2.. dia pun side kick jer..

tak terserlah karektor samseng mcm drama2 y lain..

adoi.. ni y buat iols nak fall in love kt dia..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-1-2017 11:13 AM | Show all posts
wima replied at 22-1-2017 10:37 AM
Aah..iols pun byk kali refresh..

Esok kot baru ada sub nmpk gayanya...

uols... epi 9 dah sub

voice epi 3 pun dah sub
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 22-1-2017 11:10 AM
aha la.. iols pun p ushar jab...

memang dia.. dlm signal handsome pulak...

Kann..hensem kan dia..

Hensem2 tp dh 2x berlakon jd gangster  

Gigih kite gi ushar..mmg x leh nk recall..nk bg puas ati harusla usha balik kn...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 22-1-2017 11:13 AM
uols... epi 9 dah sub

voice epi 3 pun dah sub

Okeh....jap lg iols cekidaut..

Goblin final pun lum lyn lg ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 02:45 PM | Show all posts
wima replied at 22-1-2017 12:43 PM
Okeh....jap lg iols cekidaut..

Goblin final pun lum lyn lg ni...

epi 9 ni mcm serampang dua mata..

di samping nak prove alibi woo hyuk betul, buatkan woo hyuk sedar kesalahan dia juga..

masa ji hoon attack dia non stop pasal semua kesalahan dia, iols naik goosebump..

sedih tgk woo hyuk minta maaf..

joori pulak menggila coz makna surat dia palsu.. tak pasti samada joori memang menipu or memang dia ada ditempat kejadian..kalau ya, kemungkinan org lain.. tp dia salah faham.. cho rong pun dah sedar, next epi tau cete...


bapak jihoon seorang bapak y baik.. tp malang dia bukan sorg y jujur..

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 22-1-2017 02:45 PM
epi 9 ni mcm serampang dua mata..

di samping nak prove alibi woo hyuk betul, buatkan woo hyuk s ...

Tula...

Baik je bapak ji hoon amik dia jd anak angkat...

Tp x sabar nk tau kenape dia masuk ward psikiatrik mcm soo wo...sbb trauma ms kecik ke atau ada sbb lain...

Iols rs mcm joori x tipu tp ntahla...iols pun konpius..hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 03:15 PM | Show all posts
wima replied at 22-1-2017 02:55 PM
Tula...

Baik je bapak ji hoon amik dia jd anak angkat...

gaya joori berlakon menyakinkan..itu y tak tau tipu or tak..

tgk interview dgn cast.. baru tau y jihoon tu cete mcm mana dia jadi pelakon sebab dia pernah tangkap pencuri kt kedai.. video dia tangkap pencuri jadi viral kt SNS.. disebabkan tu dia di scout utk jadi pelakon.. baru 4 bulan debut dah leading role.. kira hebat la..


Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 03:23 PM | Show all posts
wima replied at 22-1-2017 12:35 PM
Kann..hensem kan dia..

Hensem2 tp dh 2x berlakon jd gangster   

ushar joon young lagi..

rupanya dia pernah berlakon mini web drama dgn woo hyuk....

perati lama baru perasan muka dia ada iras jisung..


Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 03:35 PM | Show all posts
dauswq replied at 12-1-2017 03:58 PM
LSW ni pelakon filem , aslnya child actor gak
dia ade berlakon filem kim ki duk - moebius
very a ...

dah jumpa.. mamat tu nama seo young joo..

ni trailer filem dia y byk dpt award international..



nanti nak tgk filem ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-1-2017 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 22-1-2017 03:15 PM
gaya joori berlakon menyakinkan..itu y tak tau tipu or tak..

tgk interview dgn cast.. baru tau  ...

First drama dia ke?

Hebat la...pastu muka dia mmg mcm budak sek lg...x sangka dh 25...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 22-1-2017 03:23 PM
ushar joon young lagi..

rupanya dia pernah berlakon mini web drama dgn woo hyuk....

Wah...gigih uols buat homework..bagusla..

Dkt asianwiki xde rekod dia berlakon web drama ni..ingat dia br berlakon 3 bijik drama je...

Bile tgk solomon epi 9 td, obviously muka hensem dia tersorok blk stail rambut tu....klau rambut ada jambul tu nmpk smart dn hensem..

Nape tah dorg suka tul rambut stail ttp dahi tu..x berkenan iols tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 05:14 PM | Show all posts
wima replied at 22-1-2017 03:53 PM
Wah...gigih uols buat homework..bagusla..  

Dkt asianwiki xde rekod dia berlakon web drama ni ...

konon2 kalu tutup dahi innocent kot..

iols dpt tau web drama ni coz tgk invterview dia kt sini



kalau actor p award show byk buat rambut jambul.. baru nampak segak sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 05:15 PM | Show all posts
wima replied at 22-1-2017 03:43 PM
First drama dia ke?

Hebat la...pastu muka dia mmg mcm budak sek lg...x sangka dh 25...

tak tau la 1st drama or tak..

iols tak korek lebih2...

muka dia stok comel sbb tu tak nampak tua kot..

apa2 pun iols tetap berkenan kt soo woo... iols suka muka stok2 mancho.. hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 9083 Replies : 13
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 214968 Replies : 3833
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 43933 Replies : 44
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29759 Replies : 236
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20418 Replies : 332
Lagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata perempuan 24 tahun ke atas sudah dikategorikan sebagai Andartu
mojarean_XLagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata
Views : 1989 Replies : 1
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 29088 Replies : 27
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92169 Replies : 864
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84287 Replies : 3772
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31607 Replies : 212

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 09:19 PM GMT+8 , Processed in 0.081146 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list