CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: rei_fiesya

[JTBC] Solomon's Perjury- Kim Hyun Soo, Cho Jae Hyun

[Copy link]
Post time 21-1-2017 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 20-1-2017 10:17 PM
opss sorry KSH thn ni dh 18thn

Kim so hyun sama umur ngn kim hyun  joong... I kesian ngn lim hyun joong sbb jd mangsa knetizen smpi msk spital.. I suspect sbb dia jd heroin bogum tu kot dia slalu kna kecam...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2017 12:58 PM | Show all posts
wima replied at 20-1-2017 09:38 PM
Yup...tula bile marathon yg syoknya epi dh ada..saspen je trus klik next epi...laju jela...nasib a ...

iols pun baru selesai marathon 8 epi...

memang dah hook dgn drama ni..

ending epi 8 iols menangis Jihoon bila buat pengakuan ..dedah luka2 kt badan dia..

nampaknya motif jihoon mcm nak balas dendam kt pak dia jer..

epi 9 lambat nya nak sub.. dok raw lagi...

nway iols nak kasi kredit kt bgm masa part ending drama ni... bgm agak berhantu n buat curiosity kita meningkat...

**budak y mati tu handsome... syg dia mati dulu..

**joon young ni cute.. masa part dia tunggu sambil taip laptop..tulis merapu..then pura2 mengeliat ikut so yeon.. tiap hari teman so yeon balik..
tp rasanya drama ni tak da love line..takat crush gitew jer.. iols pun tak setuju kalau ada love line coz cete ni dah cukup kuat..




Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-1-2017 12:58 PM
iols pun baru selesai marathon 8 epi...

memang dah hook dgn drama ni..

Wah..laju uols..

Aah..iols pun nk tgk 9 td still raw...

Hooked kn sbb nk tau psl ji hoon dgn so woo tu..

Cute je bromance dorg...

Yup joon young cute sbb crush dgn so hyeon ni..

Yg pasti sume terer berlakon kn...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 09:03 PM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 21-1-2017 09:57 PM
juddazura replied at 19-1-2017 01:27 PM
Yg bwk watak joon young ni aritu ada belakon drama special kat KBS, tajuknya the legendary shuttle ...

seriusly...

iols tertengok dlm 10 minit.. pastu bila tgk lagend of blue sea dok tgk adik minho..dlm hati dok kata mcm kenal..

iols tak sempat nak rakam.. cari dlm tenet pun takde.. uols ada link tak??

iols nak tgk coz nampak mcm kelakar..
kt tv iols cuma tgk y red teacher.. best n sedih..   

*** sorry iols dah jumpa dah link tu.. tq

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 09:25 PM | Show all posts
wima replied at 21-1-2017 08:48 PM
Wah..laju uols..

Aah..iols pun nk tgk 9 td still raw...

hahaha.. layan cete ni instead cete goblin...

rasa mcm cete ni lebih menarik perhatian iols.. mungkin sbb goblin dah mula slow bagi iols.. iols tgk tersengguk2 kot.. huhu..

nway minah kawan baik y rambut panjang n blonde, sekali pandang ingatkan hyeri.. rupaya bukan..

semua memang pelakon hebat...  iols cuma kenal sorg ja y minah hantar surat layang.. dia berlakon dlm sweet stranger n me.. dua2 drama dia jadi psiko.. memang sesuai..

dari tadi dok refresh.. epi 9 sub tak update lagi...

iols syak so woo memang  sedar dia dlm bahaya..  dia mcm prepare nak pergi jauh/mati.. mungkin dia terjatuh sendiri masa kt atas rooftop..  kat fb janguk watchman tu sebenarnya so woo y jadi admin..tp dia log in kt dlm hp jihoon mcm tau dia nak pergi jauh.. jihoon tak tau password sebab tu tak leh log in dlm pc dia..

padan la masa dlm kelas so woo selalu ja ushar so hyeon coz depa rapat dlm fb tu..

satu lagi so woo y tak pernah baik dgn abg dia tiba2 beli tiket seolah dia buat baik dgn abg dia utk kali terakhir

masa scene awal kt hospital, jihoon main musik buat persembahan amal. so woo tegur y jihoon main musik kt hospital sakit jiwa y dia pernah admit..
mungkin jihoon depression kesan tgk mak dia kena bunuh depan mata dia.. so woo pun depression gak.. so sama2 kenal masa kt hospital..

ok..ni teori iols saja..

nway mamat jadi judge selalu dpt best line.. dia paling rational..



giler sedih part ni..





Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 09:55 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 19-1-2017 01:28 PM
seo yeon tu mmg superb belakon

cuba uols layan movie the crucible/silenced yg goong yoo belakon ...

la.. dia salah sorg budak y kena dera tu ker?

tak perasan langsung...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-1-2017 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-1-2017 09:03 PM
seriusly...

iols tertengok dlm 10 minit.. pastu bila tgk lagend of blue sea dok tgk adik minho. ...

Nnti uols tlg share link..iols nk lyn gak...tq...

Btw..iols pun duk refresh tunggu epi 9 ni..lmbt nye sub...

Voice uols tgk kn..pttnya bkn epi 3 arini ke?
Iols br nk lyn...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-1-2017 09:25 PM
hahaha.. layan cete ni instead cete goblin...

rasa mcm cete ni lebih menarik perhatian iols.. m ...

Yup..iols dh tgk goblin latest..

Mmg rs slow...cuma x sabar nk tgk ending..
Iols pun rs drama ni lbh menarik..laju pun laju je..

Panjang lebar teori uols..tp mmg iols setuju n pikir yg sama..x sabar nk sambung ni...tp masih raw...uols cek kt mana?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2017 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-1-2017 09:55 PM
la.. dia salah sorg budak y kena dera tu ker?

tak perasan langsung...

so yeon kan watak utama tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 10:25 PM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 21-1-2017 10:33 PM
wima replied at 21-1-2017 10:05 PM
Nnti uols tlg share link..iols nk lyn gak...tq...

Btw..iols pun duk refresh tunggu epi 9 ni..lm ...

http://www1.dramacool.to/kbs-drama-special-2016-episode-2.html

iols baru nak layan...

voice tu tak silap hari selasa...

iols refresh semua site y iols tau.. dramacool, kissasian, boxassian..

semua epi 9 lum ada sub..
nway guna link sama cuba uols tgk epi 1- red teacher.. mamat berlakon reply 1988 dong hwi berlakon..
cete tu bagi iols best n smart.. kejujuran sorg guru y disalah ertikan..


Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 10:26 PM | Show all posts

so yeon dia tak de la cantik.jenis comel.. tp berlakon mantop...

bila dia nangis memang menyakinkan.. iols pun ikut nangis..

sib baik y berlakon watak utama bukan idol..

kalau tak spoil coz cete ni dark..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 10:30 PM | Show all posts
wima replied at 21-1-2017 10:08 PM
Yup..iols dh tgk goblin latest..

Mmg rs slow...cuma x sabar nk tgk ending..

bila ada part lawak baru segar sikit tgk goblin...

drag byk sgt lak iols rasa...

cete ni memang tgh meletop..leh dikatakan byk variety show y femes ada selit goblin..

even kim jong min y lama kt 2d1n pun dpt gelaran goblin.. hahaha..

epi 13 tak tgk lagi coz ramai kata sedih... tunggu dulu la... selalunya cete best kalau iols rasa drag lama kemungkinan besar iols akan drop..

sorry, iols memang selalu tertaip panjang.. tak sedar jari jemari ni menari nari kat papan kekunci... cia cia cia..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-1-2017 10:25 PM
http://www1.dramacool.to/kbs-drama-special-2016-episode-2.html

iols baru nak layan...

Ok..tqvm uols...

Selasa baru keluar ek..
Tgk slot dia jumaat sabtu...so ingat sabtu dh kuar sub..

Btw, slow la plak dkt kissasian ni..tersekat2 iols tgk voice..cari website lain lgsg x bleh bukak la plak...fed up plak rsnya...lyn drama special ni dulu la...

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-1-2017 10:30 PM
bila ada part lawak baru segar sikit tgk goblin...

drag byk sgt lak iols rasa...

Hahaha...xpe iols suka je baca..

Yup meletop2...mmg enjoy tgk part kelakar..iols mmg suka je..cume letih bile part ulang2 pastu slow certain2 scene lama sgt..goblin kan puitis orgnya..hihi

Eh..salah tred kita ni uols...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-1-2017 10:30 PM
bila ada part lawak baru segar sikit tgk goblin...

drag byk sgt lak iols rasa...

goblin cite dia enjoy tgk sbb fantasi pastu lakonan sume mantap cmpur lagu2 dia best

tp cite goblin miss tgk ep pn xpe sbb paham lg

tp kalau2 cite mcmni miss mmg sakt kepala nk paham

iols lg prefer cite mcmni dr mcm goblin

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-1-2017 10:25 PM
http://www1.dramacool.to/kbs-drama-special-2016-episode-2.html

iols baru nak layan...

Hensem joon young dlm drama ni...

Kontra abih dgn watak dlm solomon ni...

Dh biasa tgk heo chi yeon tu watak dewasa..tgk dia jd budak sekolah rs lain mcm plak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-1-2017 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 21-1-2017 10:33 PM
Ok..tqvm uols...

Selasa baru keluar ek..

aha la.. voice jumaat n sabtu.  rasanya hari ahad kot baru sub.. so bertabah la.. iols pun dok tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 21-1-2017 10:47 PM
Hensem joon young dlm drama ni...

Kontra abih dgn watak dlm solomon ni...  

haha.. mungkin sbb joon young sikat rambut buat jambul.. dah la samseng ..

chi yeon umo 28.. jadi budak sekolah mcm pelik.. at least dia jadi hero.. tp lawak la dia dlm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 21-1-2017 10:46 PM
goblin cite dia enjoy tgk sbb fantasi pastu lakonan sume mantap cmpur lagu2 dia best

tp cite g ...

dlm dok hype pasal goblin, x sangka ada y pemikiran sama mcm iols..

cete mcm ni buatkan kita jadi x sabar tgk next epi.. itu y best n x terjangka..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2017 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-1-2017 10:53 PM
haha.. mungkin sbb joon young sikat rambut buat jambul.. dah la samseng ..

chi yeon umo 28.. j ...

Laa..28 dh ke..hihi..

Tp dh lama2 tgk...bleh je jd budak sek lg..muka baby face..kelakar la dia..hihi

Aah..sbb stail rambut dia tu...hensem ada jambul camtu...suka dgr dia berckp dlm dialek...slalu dlm drama korea yg muka hensem gangster ek..kalau cite melayu gangster selalu muka pecah umah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 9083 Replies : 13
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 214968 Replies : 3833
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 43933 Replies : 44
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29759 Replies : 236
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20418 Replies : 332
Lagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata perempuan 24 tahun ke atas sudah dikategorikan sebagai Andartu
mojarean_XLagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata
Views : 1989 Replies : 1
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 29088 Replies : 27
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92169 Replies : 864
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84287 Replies : 3772
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31607 Replies : 212

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 08:46 PM GMT+8 , Processed in 0.094576 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list