CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MAL

[Tempatan] (Video) Artis Minta Pelepasan Cukai: Berapa Banyak Yang Mereka Mahu Lagi?

[Copy link]
Post time 9-11-2016 10:37 PM | Show all posts
Comelnyaaa TT. Look so innocent.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2016 10:49 PM | Show all posts
sebab forummer cari kejam....suka cerca artis


kalau ada pelepasan cukai kosmetik melawa ......ada mungkin tekanan hidup artis kurang
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2016 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun nak nyanyi kat pasar malam part time kemudian isi borang lhdn declare retis la macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 02:25 AM | Show all posts
nape iols plak yg nervous tengok wartawan cari dalam video tu... hahahahha...
amatur sangat
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 9-11-2016 06:18 PM
jutawan2 kosmetik atau yang untung byk jual baju/jubah dkt media sosial tu lhdn xkejar ke? ke theyol ...

Jgn kak..mmg lhdn ala2 spying jgk kak...mcm iols baca kek socmed kt CI sana, ada makcik juai ns lemak ka haper...lhdn hantar surat,sbb dia dah buat estimation utk makcik tu...hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
WajibulGhunah replied at 9-11-2016 10:09 PM
Kalau jd mcm retis luar negara, sumbangan naikkn perlancongan di Malaysia xpe la jugak ni x.. sendu  ...

Kalo retis kpop tu iyer la menjana industri pelancongan negara kpop..retis malaysia ni rs perabis boreh yo ke negara kpop..menggalakkan pengaliran wang ke luar jo kejadahnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Adik reporter cari. Put on some make up ye. Lontaran suara kena kontrol skit.  overall ok.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 06:20 PM | Show all posts
nak potongan cukai jugak lah mcm tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-11-2016 07:06 PM | Show all posts
honeybee1802 replied at 10-11-2016 08:50 AM
Jgn kak..mmg lhdn ala2 spying jgk kak...mcm iols baca kek socmed kt CI sana, ada makcik juai ns le ...

nasi lemak anak dara tu lhdn x kejar ke suruh declare income?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 10-11-2016 07:06 PM
nasi lemak anak dara tu lhdn x kejar ke suruh declare income?

Tak ckp sethn lgk kot...ko mana tawww...hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2016 09:59 AM | Show all posts
agakanya berapa ramai lg artis top yg ngelat byr cukai
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2016 11:08 AM | Show all posts
artis sendu artis tambahan esok pun minta pelepasan cukai.. hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2016 09:12 AM | Show all posts
kalau dah bangang tu bangang jugak. ni nak tiru gaya messi la tak nak bayar tax.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2016 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak nak bayar cukai..lari p dok monaco sana nun
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 02:57 PM | Show all posts
kambinggila replied at 12-11-2016 09:12 AM
kalau dah bangang tu bangang jugak. ni nak tiru gaya messi la tak nak bayar tax.

lakonan taraf dunia. Satu dunia kenal, boleh la demand lebih.

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 07:47 AM | Show all posts
redwed replied at 13-11-2016 02:57 PM
lakonan taraf dunia. Satu dunia kenal, boleh la demand lebih.

khen... mesti Chris Pratt, Johny Depp teringin sangat nak berlakon dengan diorang ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2016 07:23 PM | Show all posts
kambinggila replied at 14-11-2016 07:47 AM
khen... mesti Chris Pratt, Johny Depp teringin sangat nak berlakon dengan diorang ni

Tak jalan gak. Johnny Depp tengok tajuk derama-rama melayu semua jadi tak berkenan. Hahaha

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 08:45 AM GMT+8 , Processed in 0.068261 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list