CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3832|Reply: 28

[Tempatan] Penunggang motosikal terima cash menunggang lawan arus!

[Copy link]
Post time 9-10-2016 10:43 AM | Show all posts |Read mode
Maut kerana lawan arus



Shah Alam: Seorang pemuda maut selepas dipercayai menunggang motosikal secara melawan arus dan bertembung dengan sebuah lagi motosikal di Kilometer 11.6, (KM) Lebuhraya Persekutuan menghala ke Klang, awal pagi semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 1.50 pagi itu, mangsa yang berusia 19 tahun meninggal dunia di lokasi kejadian selepas mengalami kecederaan parah di kepala dan kaki kanan, manakala penunggang motosikal yang dilanggarnya dikejarkan ke Hospital Shah Alam untuk rawatan lanjut.

Ketua Polis Daerah Shah Alam Asisten Komisioner Shafien Mamat berkata, siasatan polis mendapati mangsa menunggang secara berbahaya dan dipercayai dalam kelajuan tinggi.

Artikel ini disiarkan pada : Ahad, 9 Oktober 2016 @ 5:13 AM

credit: Harian Metro

CASH!


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2016 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Cash 300 juta!
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Mereput la kau dek. No al fatihah for you
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 10:54 AM | Show all posts
Seorang pemuda maut selepas dipercayai menunggang motosikal secara melawan arus dan bertembung dengan sebuah lagi motosikal di Kilometer 11.6, (KM) Lebuhraya Persekutuan menghala ke Klang, awal pagi semalam.
Motosikal vs Motosikal


Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 11:02 AM | Show all posts
gile btul.
kesian pada yang kene langgar tu.

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus kurang seorang samseng jalanan...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-10-2016 11:26 AM | Show all posts
Tengok pada keadaan, aku boleh tolerate motor yang slow2 melawan arus atas side walk.

Tapi atas highway ni is a no no. Mujur yang mati tu yang melawan arus....

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 11:31 AM | Show all posts
lain kali (peringatan utk org lain la)

kalau dah biasa habit ni buat plan utk tempah maut..

ambik insuran diri siap2..mati kalu dapat ratus riban
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-10-2016 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Bunuh diri atau buat aksi merbahaya?

Muda lagi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2016 11:32 AM | Show all posts
agak2 si mati akan masuk syurga ke neraka ni sis?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai sgt lah ngan pepatah kecik2 x mau mampus dah beso nyusah kan org
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang tak paham kenapa dorang nak buat camni. Bukan nya nak stuck berjam2 cam orang drive keta pun.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
lesprincesse replied at 9-10-2016 01:09 PM
Kadang tak paham kenapa dorang nak buat camni. Bukan nya nak stuck berjam2 cam orang drive keta pun.

Kejadian pn pkul 1pg....ni merempit lah ni..msti ada geng ramai2 ni tp bila jd kes sume pakat cabut
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya menari zumna disini sis cash la ok..dasar set2 pelawan arus selayaknya mampus jah menyusahkan orang espwcially acik2 kepam kampung di kelantan xpakai helmet tudung terselak nampak kopek bawak anak dua 3 ekor..smua xpakai helmet..kalau mampus saya tabur confetti jah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknya..padan muka..pergi mampos
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Namun sgt2 kesian kat mangsa yg x bersalah... surely dia dah elok2 ride slowly dan di tempatnya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-10-2016 01:41 PM | Show all posts
famri7 replied at 9-10-2016 01:26 PM
Saya menari zumna disini sis cash la ok..dasar set2 pelawan arus selayaknya mampus ja ...



Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian nya
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 03:41 PM | Show all posts
Tak da lesen kot tapi yang pasti dah dapat lesen berpindah alam
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Arwah atheist orangnye
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 07:40 PM GMT+8 , Processed in 0.101363 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list