CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: runaway_dida

MBC : Shopping King Louie ( Seo In Guk,Yoon Sang Hyun,Nam Ji Hyun,)

[Copy link]
Post time 20-10-2016 08:53 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 20-10-2016 08:04 PM
aku pun geram.. berpeket2 lak tu.. badan dia sakit x leh nak tunduk.. tp kerana dia, dpt chop tapa ...

ha tu la kan..
mujur dia ada bakat scan2 jugak.. hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2016 08:16 AM | Show all posts
watching ep 8... kelako.. deme dah balik ke rumah lama lepas killer kena tangkap.. louie kerinduan dengan ahjumma hwang..  berebut dengan in sung nak baring di ribaan ahjumma
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 09:14 AM | Show all posts
takleh tahan part timer mintak kopi hahahahhha
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 09:15 AM | Show all posts
mizzacu replied at 20-10-2016 06:02 PM
eiii geramnya tengok masa louie bancuh kopi tu..
dah bagi tumpah x sapu plak tu

kalo adik aku cenggitu mmg nak kena laung dah... hahhaha

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 09:18 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 20-10-2016 12:55 PM
dah tgk epi 8....

fun betul epi 8 ni.. byk moment y best.. boleh kata semua best..haha....



tgk drama ni setiap scene ada jek nak gelak kan..

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 10:20 AM | Show all posts
tak sabar nak tengok dia jumpa dgn nenek dia..tp thread ni x laju sgt..tengk citer mcm best..hehe
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-10-2016 01:04 PM | Show all posts
whiterouge replied at 21-10-2016 10:20 AM
tak sabar nak tengok dia jumpa dgn nenek dia..tp thread ni x laju sgt..tengk citer mcm best..hehe

aha.. tak laju sebab y kaki moyan tak layan cete ni kot...

huhu...

cete ni waktu slot y sama dgn Jelousy incranate, on the way to airpot n drinking solo...

disebabkan cete ni agak cliche so org tak berapa nak tgk...

mcm iols semua tgk kecuali on the way to airport coz malas nak tgk cete melo2 ni...


Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 01:07 PM | Show all posts
mushroomsup replied at 21-10-2016 09:18 AM
tgk drama ni setiap scene ada jek nak gelak kan..

aha...

silap byk la pakcik louie.. nak buat kerja jahat tak ajak bini sekali..

alih2 bini dia penyebab cete pasal louie hidup kantoi...

watak villain nak buat jahat tapi tak menjadi... elok ja kwn tu nak dpt share, boleh lak depan2 peguam...bini p cete pasal louei...


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2016 01:55 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-10-2016 01:07 PM
aha...

silap byk la pakcik louie.. nak buat kerja jahat tak ajak bini sekali..


hahahha bini inesen je g btau
scene kat kedai buku pon lawak
terkagum ngan diri sendiri hahahaha


Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 04:34 PM | Show all posts
citer ni tgk repeat hari sabtu kuts...tak sempat nk tgk semua...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 06:23 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-10-2016 01:04 PM
aha.. tak laju sebab y kaki moyan tak layan cete ni kot...

huhu...

tiga2 drama tu iols x layan lagi..
banyak sangattt.. xdan nak ejas time
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 06:27 PM | Show all posts
mushroomsup replied at 21-10-2016 09:15 AM
kalo adik aku cenggitu mmg nak kena laung dah... hahhaha

konfem!!
takat tengok saja ni pon stress..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2016 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzacu replied at 21-10-2016 06:23 PM
tiga2 drama tu iols x layan lagi..
banyak sangattt.. xdan nak ejas time  ...

gila lak iols semua layan.. tiap hari date dgn oppa.. wakakaka..

sok K2 lak
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2016 01:21 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-10-2016 09:45 PM
gila lak iols semua layan.. tiap hari date dgn oppa.. wakakaka..

sok K2 lak

wahh.. dasat uols!!
K2 tu menarik minat iols gak.. cuma x dan lagi nak layan.. kt tv pon asik telepass jer.. ahha

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2016 01:36 PM | Show all posts
kalo tgk rakaman black box tu cmana bok nam ngn louis boleh switched ek?
ke loiue kna rompak ka cmne..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2016 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzacu replied at 22-10-2016 01:21 PM
wahh.. dasat uols!!
K2 tu menarik minat iols gak.. cuma x dan lagi nak layan.. kt tv pon asik tel ...

uols kena layan K2.. best giler.. lari dari typical drama korea... cete dia kuat jugak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2016 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 22-10-2016 07:11 PM
uols kena layan K2.. best giler.. lari dari typical drama korea... cete dia kuat jugak..

Sume kene racun tenguk k2 ...
Baru tenguk latest ep...due2 dah sama suka
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2016 08:18 PM | Show all posts
mizzacu replied at 22-10-2016 01:36 PM
kalo tgk rakaman black box tu cmana bok nam ngn louis boleh switched ek?
ke loiue kna rompak ka cmn ...

iols masih tak dapat tangkap pasal tu

harapan menggunung ada penerangan ttg ini
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2016 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tuna_sandwic replied at 22-10-2016 08:18 PM
iols masih tak dapat tangkap pasal tu

harapan menggunung ada penerangan ttg ini

Kan.. nampak louis kene tibggal kat tepi jln pakai spender je...pastu cemana boknam leh larikan kete tu... tk paham betul cemana leh jadi sampai gitu...n macamana loius boleh hilang ingatan... takde pun cedera kat mana2 kepala die tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2016 03:33 PM | Show all posts
tuna_sandwic replied at 22-10-2016 08:18 PM
iols masih tak dapat tangkap pasal tu

harapan menggunung ada penerangan ttg ini

iols nak speku boknam rompak louie tu
sbb bok nam kan geng ngan perompak gegirl 3 org tu..

speku je dulu.. hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 9083 Replies : 13
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 214968 Replies : 3833
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 43933 Replies : 44
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29759 Replies : 236
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20418 Replies : 332
Lagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata perempuan 24 tahun ke atas sudah dikategorikan sebagai Andartu
mojarean_XLagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata
Views : 1989 Replies : 1
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 29088 Replies : 27
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92169 Replies : 864
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84287 Replies : 3772
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31607 Replies : 212

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 08:41 PM GMT+8 , Processed in 0.080437 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list