CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: azimodin

Borak2 Bawang Lakorn: ketandusan idea, bakalan follow jejak sinetron.

  [Copy link]
Post time 7-9-2016 10:31 AM | Show all posts
azimodin replied at 7-9-2016 09:33 AM
Tapi time hujung tu cam tergantung past Soam. Kiranya dia menghilangkan diri la ye? Ayah dia yg se ...

ha'ah.. last tu Som hilang cam tu, ayah dia yang serah diri

pasal Wat tu g krabi, biasala drama, hehe

lepas chaya suka betul2 dekat tee, baru rasa tak annoying dkt chaya tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2016 10:31 AM | Show all posts
azimodin replied at 7-9-2016 10:19 AM
Edisi Lakorn Goes Wrong

Drama: Plerng Naree

ala, iolls baru ja nak tgk lakorn ni sbb nak tgk abam Tik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2016 10:44 AM | Show all posts
alien88 replied at 7-9-2016 02:31 AM
ala, iolls baru ja nak tgk lakorn ni sbb nak tgk abam Tik

I dah cuba bertabah sampai Ep8 sebab kanda Tik punya pasal. tapi yang ni mmg total disappointment chuols. Pace dia sgt slow kalau nak dibandingkan dengan drama2 masa kini. Mungkin kalau citer ni dibuat tahun 2007, baru la ikut trend.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2016 10:46 AM | Show all posts
alien88 replied at 7-9-2016 02:31 AM
ha'ah.. last tu Som hilang cam tu, ayah dia yang serah diri

pasal Wat tu g krabi, biasala dram ...

Chaya tu masa mula2 I suka jugak sebab dia macam admirer in the shadow gitu. Tapi lepas dia confess tu I rasa geli sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 01:02 PM | Show all posts
azimodin replied at 7-9-2016 10:46 AM
Chaya tu masa mula2 I suka jugak sebab dia macam admirer in the shadow gitu. Tapi lepas dia confes ...

kan.. memula tu chaya ok lg, lepas dia pandang nuth dengan secara berperasaan, iolls dh xsuka
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 01:08 PM | Show all posts
azimodin replied at 7-9-2016 10:44 AM
I dah cuba bertabah sampai Ep8 sebab kanda Tik punya pasal. tapi yang ni mmg total disappointment  ...

iolls drop la jugak,
lgpon iolls xsuka kalau byk sgt revenge
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2016 01:34 PM | Show all posts
alien88 replied at 7-9-2016 05:08 AM
iolls drop la jugak,
lgpon iolls xsuka kalau byk sgt revenge

Rang Tawan dah khatam ke belum? ade Khun Aummmmmmm.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 01:51 PM | Show all posts
azimodin replied at 7-9-2016 01:34 PM
Rang Tawan dah khatam ke belum? ade Khun Aummmmmmm.

belum lagi.. berbaloi utk di layan ke uolls?
aum ni iolls xpenah lg tgk dia berlakon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-9-2016 02:07 PM | Show all posts
alien88 replied at 7-9-2016 05:51 AM
belum lagi.. berbaloi utk di layan ke uolls?
aum ni iolls xpenah lg tgk dia berlakon

Ruginya chuols... kalau nak compare dengan plerng naree, Rang Tawan more bearable. I bagi 7/10.

U tak pernah tgk drama Aum ke? really? so, I bagi reccommendation Ala-ala Beginner's Guid to Fangirling Aum Atichart

1. Jam Leuk Ruk - Jadi tauke ladang ternakan tiram yangculik kawan adik dia yang mati bunuh diri. Dia nak culik girlfirend adik dia, tapi tersilap orang. Kesian la perempuan tu kena dera duduk dalam hutan, tanam sayur bagai. Bila Aum dah sedar dia salah orang, still xnak bagi perempuan tu balik. Kiranya possesive yang amat.Citer feberet meouls. Please bear in mind masa ni beliau belum hensem lagi.. rambut serabai & body pon gabak.

2. Dao Kaew Duen - Berlakon dengan Janie as Orang Kaya idaman thailand. Janie nak anak tapi xnak kawen. So, dia goda Aum untuk dapatkan sperm. Best citer ni tapi xde subs kat youtube.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 02:12 PM | Show all posts
azimodin replied at 7-9-2016 02:07 PM
Ruginya chuols... kalau nak compare dengan plerng naree, Rang Tawan more bearable. I bagi 7/10.

...

uolls mmg peminat Aum ke? iolls start layan lakorn dgn lakonan Mark, Nadech..

Jam Leuk Ruk -  ala2 sawan biang kan.. time ni Aum serabai lagi ari tu jumpa kt utube tp quality gmbr xberapa clear

Dao Kaew Duen - nk tgk, sbb jln cerita best tp xjmpa yg eng sub

uolls tgk Rang Tawan kt mn?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2016 02:21 PM | Show all posts
alien88 replied at 7-9-2016 06:12 AM
uolls mmg peminat Aum ke? iolls start layan lakorn dgn lakonan Mark, Nadech..

Jam Leuk Ruk -  a ...

Yetube je chuols tapi belum full sub lagi. I tengok RAW sambil ditemani recap acah2 hebat nak menyiamkan diri.

kalau nak comparekan acting style Aum ni macam Janghyuk/Cha Seung won sebab dia jenis aggressive.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 02:53 PM | Show all posts
azimodin replied at 7-9-2016 02:21 PM
Yetube je chuols tapi belum full sub lagi. I tengok RAW sambil ditemani recap acah2 hebat nak meny ...

ala dh cari semua xda eng sub full lg.. yg ada 1st ep, itu pon half ja ada
hebat uolls layan RAW
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 06:14 PM | Show all posts
azimodin replied at 6-9-2016 12:24 PM
2016 Piang Chai Khon Nee Mai Chai Poo Wised - Just A man, Not A Magician15 Episode - Boleh tengok yg ...

cite thai best jugak la

cuma x se mainstream mcm korea je

iolss layan kalau kebetulan tgk tv tp x se kipas susah mati mcm korea

kn byk support n bc review kot br nk berubah ke arah lebih serius


Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 08:17 PM | Show all posts
alien88 replied at 7-9-2016 08:36 AM
lupa nk say hi..

sebenarnya kan, iolls  pernah tgk yadech dlm game ruk game rai 1ep ja

Hiii ...

Iolls tgk dia org dlm DJA je .. nk tgk GRGR tp dh terhilang clips video yg iols download .smpai la ni x carik2 lg nk dload len.

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 08:24 PM | Show all posts
azimodin replied at 7-9-2016 09:38 AM
Tapi peminat Yadech agak annoying jugak chuols. Kalau komen2 kat citer Rang Pratana, banyak yg ckp ...

Ekceli iolls kesian gakk kat Yadech.. diehard  fans diorg cm susah nk tgk diorg berlakon dgn org lain..

Iolls pernh tgk DJA je la.. mmg best la. Tp tu la, time Nadech blakon dgn org lain, kdg2  n'ek tu ada la kena bash gak (yg iolls duk bc komen2 la). Haish, gamaknye Nadech pn naik takut nk blakon dgn org lain ... sbb nk jga hati peminat ..tu yg duk smpai boleh accept shooting 2 drama la ni dgn Yaya.

Yaya plak, yg iolls duk check komen2 drama fans la, dia mcm x brp menjadikk kalau blakon dgn pra'ek lain. Keras skit ke, x de chmiestry ke camtu la ... kesian pualk. Ntah le.. mcm terkongkong lak diorg nih ... (Yadech fans jgn kecam ehhh   )

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 08:32 PM | Show all posts
alien88 replied at 7-9-2016 08:01 AM
kan.. ingatkan video kt utube yg dh lama xda la org cantas.. ni tetiba nk tgk hilang, huhu

Rasanye Minnie kena warning kut ... sbb tu dia privatekan video dia. Pernah dah dia buat dulu .. x lama lepas dia upload cite tu. PAs tu dia buat public balik.. Ni private semula pulak. X semua tp yg slacknya.. antara yg dia private tu iolls x dload lagikk

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2016 09:03 PM | Show all posts
azimodin replied at 7-9-2016 10:44 AM
I dah cuba bertabah sampai Ep8 sebab kanda Tik punya pasal. tapi yang ni mmg total disappointment  ...

Br teragak nk masuk list to-view ... hmmm,

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 09:08 PM | Show all posts
azimodin replied at 7-9-2016 02:07 PM
Ruginya chuols... kalau nak compare dengan plerng naree, Rang Tawan more bearable. I bagi 7/10.

...

Sukaa JLR smpai skrg pun. Chemistry Aum+Aff mmg menjadik.. Dlm Botun Gleep Soodtai pun okay diorg blakon. Antara fave pranang la ni ..



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2016 10:27 AM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 7-9-2016 12:24 PM
Ekceli iolls kesian gakk kat Yadech.. diehard  fans diorg cm susah nk tgk diorg berlakon dgn org l ...

Xde nak kecamnya kat sini chuols.. kita bertiga je dalam benang ni. Agak2 sampai page 100 pon still 3 orang.

Stress kan sbb susah nak cari subs skrg.. subbing community citer thai pon slow & x active. TV3thai kat youtube ade letak full episode tapi xde subs. GMMTV ade letak subs tapi drama dia terlalu nak ikut citer korea/japan punya style sampai hilang rasa2 siam.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2016 10:29 AM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 7-9-2016 01:08 PM
Sukaa JLR smpai skrg pun. Chemistry Aum+Aff mmg menjadik.. Dlm Botun Gleep Soodtai pun okay diorg  ...

Botun Gleep tu citer yg macam drama lama2 sikit tu kan.. I tengok sikit je. Malam nanti cari balik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 04:53 PM GMT+8 , Processed in 0.323835 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list