CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: azimodin

Borak2 Bawang Lakorn: ketandusan idea, bakalan follow jejak sinetron.

  [Copy link]
Post time 24-9-2016 07:16 AM | Show all posts
alien88 replied at 21-9-2016 09:10 AM
tik-aom kimia diorg sgt best.. tp tu la skrg aom jrg dah blakon

La ni ramai dh n'ek slow down.. p'ek je ramai lg kan..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2016 07:20 AM | Show all posts
azimodin replied at 22-9-2016 10:13 AM
Citer yg dalam waiting/inprogress  list meouls

I want to be sup'star - Drop dipertengahan jalan s ...

@alien88

Sailab Rak Bpuan crash ke ?/ Iols br dpt dload takat ep. 4 ... line slow yg amat2

br masuk ep.2 tgk cite ni. LAwak gak Andrew +Ploy tp jiwaaanngg tul mamat tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2016 07:24 AM | Show all posts
alien88 replied at 22-9-2016 11:04 AM
iolls pernah tgk weir dlm roy lae sanee luang, boleh la..
nk tgk morrasoom sawaat busy lak skrg
...

Iolls tgk Wan Wia Hua Jai masa mula2 kuar subbing dulu. Lama dh gak .. x brp igt cite tp okay la gak for meolls. Sekali tu je la tgk cite Weir + Pinky.

Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2016 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 22-9-2016 11:18 AM
bg iolls best.. lgpon iolls xpernah lg tgk yg version 2004
cute ja shaun & esther.. balas dendam  ...

Oh..tq2 boleh la download nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2016 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Glass_shoes at 24-9-2016 07:36 AM

Samee tu ntah la mcm ada yg xkena..kurang umpph gitu bg iols..tmbh pulak dgn hero ada  mistress dan ank hasil darinya..


@alien88 @azimodin
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2016 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mahsuri1284 replied at 24-9-2016 07:20 AM
@alien88

Sailab Rak Bpuan crash ke ?/ Iols br dpt dload takat ep. 4 ... line slow yg amat2 :di ...

Iolls tgh dok download ngao jai, boleh pulak lappy tak dapat detect internet.. Stress iolls  
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2016 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Glass_shoes replied at 24-9-2016 07:35 AM
Samee tu ntah la mcm ada yg xkena..kurang umpph gitu bg iols..tmbh pulak dgn hero ada  mistress dan  ...

Err.. Cam nak drop lak samee kalau cam tu, kenapa hero kena ada anak dgn mistress..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2016 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Glass_shoes replied at 24-9-2016 07:27 AM
Oh..tq2 boleh la download nanti..

Hehe.. Sila2.. Lepas tgk, gtau uolls punya berapa bintang bg  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2016 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mahsuri1284 replied at 24-9-2016 07:24 AM
Iolls tgk Wan Wia Hua Jai masa mula2 kuar subbing dulu. Lama dh gak .. x brp igt cite tp okay la g ...

O.. Skrg ni uolls moyan lakorn apa selain two spirit love?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 24-9-2016 09:43 PM
Err.. Cam nak drop lak samee kalau cam tu, kenapa hero kena ada anak dgn mistress..

Huhu..tu la,kalau ada gf boleh terima lagi..ni smp mistress siap pakej ank
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-9-2016 09:36 AM | Show all posts
Glass_shoes replied at 23-9-2016 11:35 PM
Samee tu ntah la mcm ada yg xkena..kurang umpph gitu bg iols..tmbh pulak dgn hero ada  mistress dan  ...

I pon x tahu kejadah sgt I monghadap samee tu.. Minggu ni ingat nak start citer 2 spirit love tapi penyudahnya terbongkang di atas katil. So minggu ni grade I sebagai meminat lakord jatuh C+ (Plus tu sebab buat rerun Kon Rak Luang Jai sambil berguling2)
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 10:43 AM | Show all posts
Edited by mahsuri1284 at 27-9-2016 10:44 AM
alien88 replied at 24-9-2016 09:47 PM
O.. Skrg ni uolls moyan lakorn apa selain two spirit love?

Nk moyan cite Sailab tuuu ...  Andrew dgn Ploy kiuut!    Tp takut nk lebih2 sbb subbers br smpai Ep 6 .. pastu dh sebulan lebih x update  
Takut patah hati sekerat jalann..

Tp comeyy la dia org .. mmg dh nmpk tua dia org dua tu , perangai budak2 tp lawak and kiutt .

Cite tu ada la tang yg x logik mana tp boleh le nk layan. Suka gak sbb Ploy yg jadik anak org kaya, Andrew tu mcm budak merempat masa kecik and besar dgn pak angkat je..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 10:47 AM | Show all posts
Glass_shoes replied at 26-9-2016 07:35 AM
Huhu..tu la,kalau ada gf boleh terima lagi..ni smp mistress siap pakej ank

MIstress + anak ? Aduss ... tak la kut. Bukan heroin je patah hati.. dgn kita kita sekali punn
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mahsuri1284 replied at 27-9-2016 10:47 AM
MIstress + anak ? Aduss ... tak la kut. Bukan heroin je patah hati.. dgn kita kita sekali punn :di ...

Lupa nk bgtau,hero mmg dump mistress lps kahwin..tp mistress nya psycho dok stalk n cederakan heroin..oh yg ank tu dgn mistress lain  pulak,tp x tunjuk la mistress tu..


@alien88
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 26-9-2016 09:36 AM
I pon x tahu kejadah sgt I monghadap samee tu.. Minggu ni ingat nak start citer 2 spirit l ...

Uols sllu tgok lakorn kt mana?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-9-2016 02:08 PM | Show all posts
Glass_shoes replied at 27-9-2016 06:06 AM
Uols sllu tgok lakorn kt mana?

Youtube ngan dailymotion jag chuols. Slalunya i akan cari link kat blog jasmine lakorn dulu sbb ade list completed lakorn with subs. banyak streaming link yang dah down. Kalau nak cari yg baru2, try sjdk subbing team ngan nekomeow subbing team. kudalakorn pon ade drama eng subs jugak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2016 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 22-9-2016 09:06 AM
sbb rambut serabai weir tu la iolls drop tgk

Iols dh smp ep dia potong rambut..rembes jgk la ..ok la cite ni..best
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-9-2016 02:10 PM | Show all posts
Glass_shoes replied at 27-9-2016 06:05 AM
Lupa nk bgtau,hero mmg dump mistress lps kahwin..tp mistress nya psycho dok stalk n cederakan hero ...

Haah.. mistress no 1 yang ade anak tapi x pernah kluar pon muka dia sampai ep 8 (xtahu la peas2 tu ade kluar ke x). mistress ke-2 mengandung tapi gugur lepas accident kena langgar ngan heroin. pokonya hero mmg pencelup bersiri
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 27-9-2016 02:08 PM
Youtube ngan dailymotion jag chuols. Slalunya i akan cari link kat blog jasmine lakorn dulu sbb ad ...

Ok,tq uols..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2016 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 27-9-2016 02:10 PM
Haah.. mistress no 1 yang ade anak tapi x pernah kluar pon muka dia sampai ep 8 (xtahu la peas2 tu ...

Smp ke sudah x tunjuk uols..hahaha,pencelup bersiri ..uols x teruskan pon x rugi kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 08:22 AM GMT+8 , Processed in 0.333739 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list