CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 105999|Reply: 2466

Teratak Borak FD... jom kepochi

 Close [Copy link]
Post time 21-7-2016 12:39 PM | Show all posts |Read mode
Edited by bidacool at 21-7-2016 12:42 PM

Tada..... sila sambung borak di sini


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2016 01:05 PM | Show all posts
Edited by Hana at 21-7-2016 01:06 PM

oo..tajuk dia jom kepochi ek?
soalan kepochi 1st - bida ko dah kawen ke belum?
Intro - aku mcm dpt hints2 lah sket bila baca kat luahan tu.
so, soalan kepochi 2nd  - ko ada gaduh dgn sesapa ke?

soalan kepochi 3rd - bila nak buat open house?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2016 01:24 PM | Show all posts
Hana replied at 21-7-2016 01:05 PM
oo..tajuk dia jom kepochi ek?
soalan kepochi 1st - bida ko dah kawen ke belum?
Intro - aku mc ...

jawapan kepochi 1st - dah
jawapan kepochi 2nd  - takde
jawapan kepochi 3rd - takde open house. Kena jimat cermat.



soalan kepochi aku - ko dah gemuk ke skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 01:51 PM | Show all posts
bidacool replied at 21-7-2016 01:24 PM
jawapan kepochi 1st - dah
jawapan kepochi 2nd  - takde
jawapan kepochi 3 ...

jawapan. Dah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2016 02:05 PM | Show all posts

apa barang nangis tu? dah gemuk, gemuk je la...redho... bkn ke ko mmg hebat bab redho ni? lepas dh redho, diet... jgn berhenti makan pulak, kurangkan makan dan memilih makan je...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 02:18 PM | Show all posts
bidacool replied at 21-7-2016 02:05 PM
apa barang nangis tu? dah gemuk, gemuk je la...redho... bkn ke ko mmg hebat bab redho ni? lepas  ...

baik..redho...pastu makan lagi dan lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 02:25 PM | Show all posts
wwwoooww...umah baru...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 02:35 PM | Show all posts
Weiiiiiiiiiii bidannnnnnnnnnn

Awat hang yang bukak Umah baru?????

Jawab makan Dua tahun thread Nee belum tentu boleh habis........



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2016 02:39 PM | Show all posts

Lunch tadi kat mana??? Jantan malang mana yang hang beria ria  jumpa kat luar sephora, tepi jalan Bukit Bintang  kali ini????




Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 02:41 PM | Show all posts

Gemok pahala kah, gemok dosa??? Atau  laki dah ubah taste nak bini banyak air???





Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 02:52 PM | Show all posts
bidacool replied at 21-7-2016 01:24 PM
jawapan kepochi 1st - dah
jawapan kepochi 2nd  - takde
jawapan kepochi 3 ...

Dari zaman hang masih berhingus dalam forum nee....lagik...asik jimat cermat....Tapi bila holiday...madang asik port dickson, water world melaka.....
Tahi hidung masin to the max....



Open house kalau niat tuh ada....buat port luck ler kalau dah jenis kedekut macam hang.....

Hang assign jerk mommymonter.....taukeh mangkuk tingkat...suruh dia distribute kat ahli FD...nanti semua bawak juadah, dishes masing masing ler.....

Hang bukak jerk ruang pool kat laman rumah hang tuh.......boleh sambil beraya...Kita smua swimming2....

Tapi hang make sure pastikan only adults invited...no kids.....hang tahu ler Anak Anak si HANA tuh jenis tak makan saman .....Anak Anak cobbler pulak...datang jerk tunjuk tabung Raya depa kat tamu.....












Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 03:16 PM | Show all posts
Robinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Mula mula berjinak dan mula suka dgn  sushi.....sekarang dah mula suka budaya dan adab orang jepun.....


Ada apa apa Kah???? Ada orang Baru hidetoshimi koyote dalam hidup hang kah????

Hang jangan buat peel robinnnnnnn...manak hentak hang kang......


Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mannak3.3 replied at 21-7-2016 03:16 PM
Robinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Mula mula berjinak dan mula suka dgn  sushi.....sekarang dah mula suka bu ...

Hehehe..tahla.  
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 03:27 PM | Show all posts

Hang jangan entah entah.........orang jepun nee giler kerja....malam mabuk bawak ke 5 pagi...masih boleh bangun jam 7.pagi.. Pi opis......hang kalau betul  air gatal kumbahan atas kepala dah penuh...cakap betul betul dgn manak...nanti manak slow talk ngan Yang kat rumah hang tuh...samada Dia bersedia dimadukan oleh hang tak.........relax dulu ok????


Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 03:32 PM | Show all posts
manak dan bangun dari hibernasi. abeh le rosak thread ini.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 03:39 PM | Show all posts
Hana replied at 21-7-2016 03:32 PM
manak dan bangun dari hibernasi. abeh le rosak thread ini.

Daripada rosak thread lain.....??

Hang bila buat open house??asik mencekik pi rumah orang...bila hang nak buat open house...Kita pulak mentekedarah kat Umah hang??

sate samuri, sate kajang, sambal goreng pengantin, rendang itik, lemang, lodeh, shepherds pie, lasagna.......aglio olio fettucinni,.antara menu Yang manak nak.....

Amacam?????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2016 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mannak3.3 replied at 21-7-2016 03:27 PM
Hang jangan entah entah.........orang jepun nee giler kerja....malam mabuk bawak ke 5 pagi...masih ...

Jauhnya imajin manak..bkan gitu. Bosan la dgn laif yg hari2 benda sama..nk try somtin fresh and colourful mcm jepon. Yg ada ni buat laif lgi kelam dan bosan. Tk kisahla dia ada ke tak.
Sbnrnya diskas ngan anak no. 3..since dia excel kt skola..dia pernah ckp nti kalau dia dpt sponsor skolah jauh dia pilih jepon..mak bole ikut skli tk..itu psal robin dh mula menganyam buih angan2   
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2016 05:25 AM | Show all posts
rospinki replied at 21-7-2016 04:01 PM
Jauhnya imajin manak..bkan gitu. Bosan la dgn laif yg hari2 benda sama..nk try somtin fresh and co ...

Hang jangan asyik nak menganyam buih angan angan, manak takut hang mati pun nanti dalam angan angan......

Udah bangunnnnnnnnnnnnnn...subuh.........

TUHAN kasi hang kesihatan, masih dapat bangun tiap hari......ngucap syukur Takmo...asyik merungut...Buhsan.

Apa nak jadik ngan hang Nee robinnnnnnn?????

Hang solat 5 Kali sehari kecuali pepez Tengah berdarah...naper hang Tak sebut bosan????

Bumi TUHAN ini terlalu luas untuk hang memakmurkan Dari hang mengeluh...bohsan kehulu...bohsan kehiliq....nanti jadik bohsia....baru hang Tahu......

Udah.........bangunnnnnnnn

Keluar awal...nanti Jem.......


Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2016 05:33 AM | Show all posts
Just in....Admin kata because thread ini dibukak oleh bidan.......'jalang jalang' FD tak akan masuk.....

Manak kata confirm Akan masuk...sebab manak too hot to resist...

Kita tunggu.....

The stake this time........6 bulan free RON 95...........

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2016 09:59 AM | Show all posts
Mannak3.3 replied at 22-7-2016 05:33 AM
Just in....Admin kata because thread ini dibukak oleh bidan.......'jalang jalang' FD tak akan masuk. ...

oiiitttt bida la... sedap2 ko je panggil aku bidan...naper? bini nak bersalin dah ke?

aku mmg tunggu thread lama tu cukup 100pages... sbb aku dh lama simpan cita2 nak bukak thread borak pulak, lps aku berjaya bukak thread luahan tuh...yuhhuuu..... congrats la manak sbb berjaya abiskan thread borak lama tu... tercapai cita2 aku jdk tuan rumah yg ni.... sila2 la sesapa dtg masuk sini, borak2, ngumpat pun boleh....tp sorry la takde air, takde makan2... nak makan minum kalu, mintak kat Hana... kari kambing dia blh sediakan... nak harap tuan rumah mmg takde la sbb sejak azali kedekut to the max...hahahaha


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 06:31 AM GMT+8 , Processed in 0.177457 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list