CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: 9teen

Siapa Shark, BF Aku Ni? & Kisah Kisah Lain (PENERANGAN : #726 - 19/11)

  [Copy link]
Post time 10-5-2018 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dik Ice cepat sembuh, sentiasa dalam rahmat dan perlindungan Allah...be strong dik
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya abis jugak ku merempit... Tt semoga cepat sembuh ye..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2018 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Sehari suntuk duk ngadap thread ni, akhirnyaa sampai disini.. walaupun tak berkesudahan, meow harap semuanya baik baik saja.. gws tt !
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2022 03:53 PM | Show all posts
pa cita skang?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Hellowwwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 04:21 PM | Show all posts

tergantung sepi
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat mana pun Ice berada, semoga kamu sihat dan bahagia dengan keluarga kamu. Moga digantikan sesuatu yg lebih baik dalam perjalanan hidup kamu.
.
.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_nur replied at 12-4-2022 03:36 PM
Kat mana pun Ice berada, semoga kamu sihat dan bahagia dengan keluarga kamu. Moga digantikan sesuatu ...

Ku cuba cari ada ice dalam group ansara...semoga berjumpa
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2022 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 16-4-2022 11:32 PM
Ku cuba cari ada ice dalam group ansara...semoga berjumpa

Group ape pulak tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2022 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ffawwaz replied at 21-7-2016 04:42 PM
SAMURA upper form sajork uols..
iols speku kalau x SMSJ Kluang, mesti SAKTI..


Intro dia sekolah asrama panuh agak terkenal di selatan tanah air.
STF all girls

Saya speku MOZAC.  selain SDAR & TKC di zon selatan.

Three of the schools tak guna nama sains

Hanya MOZAC yang guna nama sains.

Sekolah sains lain sendu dek.. tak masuk rangking premier SBP pun.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
ffawwaz replied at 21-7-2016 04:42 PM
SAMURA upper form sajork uols..
iols speku kalau x SMSJ Kluang, mesti SAKTI..


Samura asalnya ambik bdk2 form 1… last batch form 1 thn 1987.. lps drp tu ambik bdk2 f4… baru nak merasa jd senior.. hmm..sampai ke sudah junior.. time f4 n f5 baru nak merasa mendoniya dan meragging bdk2 baru…recently baru diambil balik bdk2 f1 kan.. n rasanya xde bukit area samura tu.. yg ada kubur n blkg asrama sungai..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 07:59 AM GMT+8 , Processed in 0.069435 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list