CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: 9teen

Siapa Shark, BF Aku Ni? & Kisah Kisah Lain (PENERANGAN : #726 - 19/11)

  [Copy link]
Post time 20-7-2016 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ffawwaz replied at 19-7-2016 11:52 AM
kann..skola sy dlu harus bising budak2 biro kerohanian kalau tidur sekatil..

mau taknya gossip tergempar kot..
tambah tambah budak baru mmg kena aim la  
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 05:08 AM From the mobile phone | Show all posts
9teen replied at 19-7-2016 07:17 PM
Tahu takpe...

Entah siapa yang bukak cerita. Abis start hari tu, orang speku yang bukan bukan t ...

hihihihi if i jadi u mmg tak tahu nak letak muka kat mana dah dik!

anyway cerita ni best selalu update ya
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 08:03 AM | Show all posts
best2 nak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 09:33 AM | Show all posts
9teen replied at 19-7-2016 07:18 PM
Tak kena bising, cuma kena speku

hahahaha...skolah aku masa f1-f5 budak2 senior bsing kalau junior tido skatil..
if senior xpe pulak la kan..ciss..double standard..

skolah ak time f6 je bdak2 xkisah nak tido sekatil..siap kalau tkut berpeluk2 lagi..bhahaha..
habis jadi cerita ala2 skandal satu aspura..

~ttibe o.t
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 09:36 AM | Show all posts
jojie replied at 20-7-2016 05:06 AM
mau taknya gossip tergempar kot..
tambah tambah budak baru mmg kena aim la

hahaha...gituh kan..wlhal nak jdi gossip lagi hangat xperlu tido sekatil pun..
kdg2 tido skatil sbb kongsi earphone dnga walkman sampai tertido..huu..kenangan nya...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-7-2016 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
jojie replied at 20-7-2016 05:06 AM
mau taknya gossip tergempar kot..
tambah tambah budak baru mmg kena aim la

Nasib baiklah benda ni jadi pada si pendiam & Shark yang talkative

Paling best kakak senior siap speku Shark yang talkative tu shuben. Aku yang pendiam ni wifey sebab diam je. Ayu betul! Hahahahhahaha...    
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 10:05 AM | Show all posts


x paham apa isunya ngan tajuk dan cerita yg dipaparkan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 10:07 AM | Show all posts
TQ TT sbb letak tarikh update.
Best2 cita kedua.
tp aku musykil, bila mimpi org nk bg brg cmana kita nk tolak?
say NO je ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-7-2016 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 9teen at 20-7-2016 10:36 AM
yipun_78 replied at 20-7-2016 10:05 AM
x paham apa isunya ngan tajuk dan cerita yg dipaparkan?


Macam dekat post pertama, aku ada terangkan yang thread ni akan berkisar mengenai pengalaman yang aku si pendiam & bestfriend aku Shark yang talkative kena, rasa & alami secara langsung & tak langsung sama ada secara sedar atau pun tak sedar.

Yang sedar tu kitorang sedar. Yang tak sedar tu, maksudnya ada orang lain yang cerita apa yang berlaku pada Aku, si Shark atau kitorang.

So, senang cerita setiap satu cerita yang aku akan update dalam ni secara step by stepnya akan terangkan kenapa aku & Shark kena kacau. Bersiri. Mostly tentang Shark so memang patut pun Aku letak Siapa Sebenarnya Shark, Bestfriend Aku Ni?"

Daftar je that school, malam pertama terus kena Salam Perkenalan. Then, lepas Salam Perkenalan, ada pulak lain lain. Siot je!

P/S : Aku memang syak sikit pada Shark yang talkative sebab aku start kenal dia masa orientasi Form 1. Means, secara langsung atau tak langsung macam mengundang diorang kacau aku since that day. Selama hidup aku sekolah rendah, aku tak pernah kena kacau dengan diorang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-7-2016 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
SelakLangsir replied at 20-7-2016 10:07 AM
TQ TT sbb letak tarikh update.
Best2 cita kedua.
tp aku musykil, bila mimpi org nk bg brg cmana ki ...

Wallahualam...Aku pun tak pasti sama ada diorang faham maksud "YES" & "NO" tu.

Bak kata orang, kalau nakkan sesuatu, tak boleh mudah patah semangat. Sekali dia tolak, cubalah berkali kali. Mana tahu ada ruang & peluang yang si penerima terlepas pandang?

To be honest, gamelan ni sambungannya    
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 10:28 AM | Show all posts
sambung
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 10:35 AM | Show all posts
maaf ckp dik dieowg speku ko ngn shark gay keee? dek kerana adegan korg tido berpelukkan tu ke? muahaha.. sabo je la dikk.. teruskan mengarang.. im waiting..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-7-2016 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
me.me replied at 20-7-2016 10:35 AM
maaf ckp dik dieowg speku ko ngn shark gay keee? dek kerana adegan korg tido berpelukkan tu ke? muah ...

@me.me

Tepat lagi bernas! Kakak senior lagi siot boleh dia ingat aku ni wifey & si Shark tu shuben. Logik si Shark shuben?

Sebab dia banyak cakap - talkative & rapat dengan orang, cuma dia agak kerap buat penampilan berdua dengan aku. Aku kena cop wifey sebab pendiam, tak cakap banyak. Spesies wifey yang mithali

Sampai sekarang tak tahu siapa yang bukak cerita. Cuma aku taw, ada lagi kes macam ni. Tapi nak buat macam mana, jadi budak junior. Plus, senior pun nak jugak ada cerita cerita hot minggu orientasi kan?   :  :  :
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 11:14 AM | Show all posts
9teen replied at 20-7-2016 10:41 AM
@me.me

Tepat lagi bernas! Kakak senior lagi siot boleh dia ingat aku ni wifey & si Shark tu shu ...

akak speku ko ngn shark mesti dua2 jenis elok. stok muka retis kohrea. sb tu la menguatkan lagi speku hakak senior ko tu dik..muahaha.. tapi jgn betul2 ye dik nabi tak mengaku umat.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-7-2016 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 9teen at 20-7-2016 12:26 PM
me.me replied at 20-7-2016 11:14 AM
akak speku ko ngn shark mesti dua2 jenis elok. stok muka retis kohrea. sb tu la menguatkan lagi sp ...


Jangan risau, kitorang TTM je  
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 12:22 PM | Show all posts
9teen replied at 20-7-2016 12:13 PM
Jangan risau, kitorang TTM saja

Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 01:24 PM | Show all posts
9teen replied at 20-7-2016 10:13 AM
Macam dekat post pertama, aku ada terangkan yang thread ni akan berkisar mengenai pengalaman yan ...

baru paham isi dgn tajuk.

baru nak suruh ko tukar tajuk. Siapa sebenarnya perempuan berbaju merah itu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko sambung cepat boleh tak dek..? Menceceh je..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 03:04 PM | Show all posts
daiman replied at 20-7-2016 02:38 PM
Ko sambung cepat boleh tak dek..? Menceceh je..

hahahahha
marah

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 03:11 PM | Show all posts
daiman replied at 20-7-2016 06:38 AM
Ko sambung cepat boleh tak dek..? Menceceh je..

dah berjangkit dgn shark.. bebel je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 07:22 AM GMT+8 , Processed in 0.085167 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list