CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: 9teen

Siapa Shark, BF Aku Ni? & Kisah Kisah Lain (PENERANGAN : #726 - 19/11)

  [Copy link]
Post time 24-7-2016 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Weh comment aku tak balas pun. Yang lain balas pulak. Hish jeles betul aku
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2016 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 9teen at 24-7-2016 05:47 PM
Reids replied at 24-7-2016 05:43 PM
Weh comment aku tak balas pun. Yang lain balas pulak. Hish jeles betul aku


Tak sempat nak balas semua.
Nanti aku mintak semua watak watak dalam ni buat salam perkenalan dekat korang yang sudi singgah SR & yang sudi komen erk? Aku mintak yang baju merah, yang kepala tanggal, yang itu yang ini singgah check in mimpi korang sekejap.  

So kalau nak berkenalan ke, nak say hai ke, kindly do so    
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bagus tuan tanah ni..walaupun duduk rumah setinggan, tp rajin mengemas rumah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2016 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
duniaku85 replied at 24-7-2016 08:19 PM
bagus tuan tanah ni..walaupun duduk rumah setinggan, tp rajin mengemas rumah

Alhamdulillah. Ni kenapa datang beraya tak bagitau dulu?

Biar luar nampak setinggan. Dalam kita ubah biar ikut taste sendiri.
Rumahku, Syurgaku.     
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2016 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Insya-ALLAH, esok Aku akan update lebih sedikit cerita berbanding biasa. Ni pun tengah nak taip according to Notes yang aku buat. Esok pun aku akan update dekat sini tentang apa yang sebenarnya berlaku masa sesi pemutihan aku yang sampai aku kena cuti 2 minggu dari sekolah. Plus, kenapa budak budak dekat sekolah ada yang boleh ternampak aku dekat sekolah walhal time tu aku masih bercuti dekat rumah.

Terima kasihlah pada yang sudi baca & komen atau sekadar SR je. Aku pun SR jugak sebelum sebelum ni. Sekarang je terbukak hati nak share stori mori ni.

Last but not least, aku memang seorang lelaki. Aku mintak maaf sangat sangat kalau cara aku tulis & sampaikan cerita aku tak sama macam mana sepatutnya seorang lelaki tulis. Maaf kalau ada sikit abnormal dekat situ. Maybe hormon tak stabil ke apa ke, yang penting aku lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 09:29 AM | Show all posts
TT update lagi.. aku tiap2 hari bergentayangan dlm MPS ni.. Sekali sekala je tinggalkan jejak mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 09:44 AM | Show all posts
pr3ttytw33ty replied at 22-7-2016 04:58 PM
ape cer yg tersepak stainless steel tu? cer citer.

Budak perempuan yg tersepak benda alah tu meracau time nak magrib.

Macamni citer dia. Keesokkan hari lepas aktiviti tu. Kami semua nak pi solat magrib kat surau. Tapi budak pempuan ni, dia kata tak bole nak solat. So dia stay kat toilet surau tu kejap. Masa tu member budak pempuan ni tengah nak amik wudu'. Lepas member tu siap, dia panggil la budak pempuan ni blah. Tapi budak pempuan tak respon, dia diri je ngadap cermin toilet tu. Sampai member ni angin sebab takot terlepas waktu. Bila member datang dekat nak tarik tangan supaya keluar cepat, tetiba budak pempuan ni menjerit sambil mengilai.

Apalagi, member tu lari lintang pukang laa. Terus lari masuk surau. bagitau ustazah yg ada. Sampai je kat toilet tu, tengok budak ni dok ketawa sorang2 dalam toilet tu. Pastu reramai tangkap budak ni nak bawak masuk dalam surau. Masa tengah pegang budak ni nak bawak masuk, tangan budak pempuan bole tunjuk2 ke arah kubur yg kat depan sana. Daa sudahhh. Kena jugak la ni kata senior aku. Aku tak dapat tengok masa budak tu meracau dalam surau sebab da nak kena stanby untuk aktiviti seterusnya. Aku tau pun sebab member dia yg citer sendiri pd aku.

Dan member budak ni gak yg bagitau, rupa rupanya budak pempuan tu yg tersepak mangkuk stainless steel mase malam main burung hantu tu. Dia cakap, mangkuk tu tempat abu sembahyang yg ade kat atas kubur tu. Tapi ade yg cakap tu tempat abu mayat. Wallahualam.. Lepas aktiviti malam burung hantu tu, budak pempuan ni da nampak lain da kata member dia. Muka pucat macam mayat. Pulak tu kena time budak ni tengah 'kotor'. Hmm kesian dia. Kena la hantar balik berubat.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 09:45 AM | Show all posts
MizzNaza replied at 23-7-2016 02:12 PM
benci betul la jenis orientasi nak buat benda tak faedah macam nih, dah tau dah end up mesti menyu ...

Aah. Aku pun tak tau ape sebenarnya yg dorang cuba nak buat.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2016 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
3bidadara replied at 25-7-2016 09:44 AM
Budak perempuan yg tersepak benda alah tu meracau time nak magrib.

Macamni citer dia. Keesokkan ...

Terima kasih sudi share cerita. Jemputlah makan kuih raya apa yang ada ya?    
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 10:02 AM | Show all posts
9teen replied at 25-7-2016 09:53 AM
Terima kasih sudi share cerita. Jemputlah makan kuih raya apa yang ada ya?

haha. sama2 TT.
Selamat Hari Raya ye TT.
Maaf zahir batin.. hehehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2016 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
3bidadara replied at 25-7-2016 10:02 AM
haha. sama2 TT.
Selamat Hari Raya ye TT.
Maaf zahir batin.. hehehehe

Kenapa 3bidadara tak update rumah?

Ada follow jugak cerita 3bidadara, but SR je time tun     
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 10:21 AM | Show all posts
9teen replied at 25-7-2016 10:13 AM
Kenapa 3bidadara tak update rumah?

Ada follow jugak cerita 3bidadara, but SR je time tun  ...

Lebih suke SR je sebenarnya. heheIn shaa Allah akan update by Bidadara 1.
Aku Bidadara 2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 10:34 AM | Show all posts
Assalamualaikum semua... saya SR kat sini... Newbie

TT sambung cite plis.. hihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2016 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
FizahZainal replied at 25-7-2016 10:34 AM
Assalamualaikum semua... saya SR kat sini... Newbie

TT sambung cite plis.. hihi

Waalaikumussalam warahmatullahi wabarakatuh wamaghfiratu waridhwannu walhamdulillah...

Insya-ALLAH, selagi Allah izinkan ada nyawa    
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
9teen replied at 24-7-2016 05:42 PM
Selama ni, aku pun SR jugak. Cuma ada sedikit rajin nak bukak rumah setinggan sebab pikirkan masa  ...

kan..sekurang2 ada juga pondok berteduh..aku nak buka rmh sendiri x reti nak buat rmh..last2 dok menyewa je la d rmh2 org jd SR..kra okla tu kan dpt meriahkan tuan rmh yg sunyi sepi
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Yess dah update

Update lagi cecepat TT
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2016 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki replied at 25-7-2016 01:39 PM
Yess dah update

Update lagi cecepat TT

Insya-ALLAH nanti aku update ya?      
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 02:57 PM | Show all posts
9teen replied at 20-7-2016 10:13 AM
Macam dekat post pertama, aku ada terangkan yang thread ni akan berkisar mengenai pengalaman yan ...


jadi apa konklusinya siapa Shark sebenarya? orgnya boleh membuat entiti mendampingi? i dah baca dari 1 -9 minus no.4 tp xleh baca siapa sebenarnya Shark ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Owh siapakah kawan ko si shark ni?dia ada pendampinf ke ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2016 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
yipun_78 replied at 25-7-2016 02:57 PM
jadi apa konklusinya siapa Shark sebenarya? orgnya boleh membuat entiti mendampingi? i dah baca  ...

Terima kasih!

Bangga ni sebab orang kenamaan sudi mencemar duli ke rumah setinggan ni. Insya-ALLAH malam ni aku sambung ceritanya ya?

Maaf sebab sekejap cerita tentang Aku & Shark, sekejap cerita senior senior, sebab aku tak nak orang bosan dengan rumah setinggan ni


●Cerita 1 - Intro -Perempuan Baju Merah (#1)
●Cerita 2 - Gamelan (#22)
●Cerita 3 - Malam Burung Hantu (#64)
●Cerita 5 - Bantal Golek (#77)
●Cerita 6 - Jangan Gantung (#88)
●Cerita 7 - Sickbay (#104)
●Cerita 8 - Kembar (#119)
●Cerita 9 -Surau (#139)
●Cerita 10 - Sakat (#167)

Cerita 4 memang tak ada     
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 07:06 AM GMT+8 , Processed in 0.075695 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list