CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ayushuhada04

[tvN] Let's Fight Ghost ~ Kim So Hyun, Taecyeon, Kwon Yool

[Copy link]
Post time 20-7-2016 03:24 PM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 20-7-2016 11:07 AM
td awal pg...layan BM dlu..lunch nti leh lyn cite ni

TADI PON SEMPAT GAK CURI MASA LAYAN..HAHA
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2016 03:45 PM | Show all posts
OST cite ni sedih. bak kata kakak iolls, dah tentu-tentulah last nanti diorang tak leh bersama..

tapi harap-harap hyun ji tak mati lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 03:49 PM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 20-7-2016 10:41 AM
konon nk jdi ala2 ghosbuster kot...
tp bila hantu real dtg depan mata...dh mula gelabah...

takut sampai makan pil dulu sebelum jumpa hantu. selamat tak kena patah jari-jari dia semalam. hahaha..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-7-2016 03:51 PM | Show all posts
limau replied at 20-7-2016 03:24 PM
TADI PON SEMPAT GAK CURI MASA LAYAN..HAHA

prof tu jahat ler...
dia bunuh kucing tu...dan pompuan tu juga...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-7-2016 03:54 PM | Show all posts
MellyNad replied at 20-7-2016 03:45 PM
OST cite ni sedih. bak kata kakak iolls, dah tentu-tentulah last nanti diorang tak leh bersama..

...

ost part 1



aah ler sure takkan leh bersama kan....sbb hye jin tu hantu...
BP dah mula suka kat dia...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-7-2016 03:55 PM | Show all posts
MellyNad replied at 20-7-2016 03:49 PM
takut sampai makan pil dulu sebelum jumpa hantu. selamat tak kena patah jari-jari dia semalam. hah ...

hantu kat umah mandi tu mmg mengerikan ler...
mmg kuat woo....sian BP dan HJ....susah gak nk kalahkan hantu tu...

tp prof tu lg misteri kan....mmg dia pun hantu kan...
sbb dia mcm leh nampak HJ....sbb dia mengelak bila berdepan dgn HJ...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-7-2016 04:21 PM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 20-7-2016 03:51 PM
prof tu jahat ler...
dia bunuh kucing tu...dan pompuan tu juga...

kan..muka selamba ja..

akak , limau dpt rasa laa..kalo betul penulis nk satukan heroin ngan hero, mesti sebenarnyer perempan hantu ni tak mati sebenarnyer, limau rasa dia KOMA...haha, arap2 betullaa tekaa ku ini...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 04:22 PM | Show all posts
MellyNad replied at 20-7-2016 03:45 PM
OST cite ni sedih. bak kata kakak iolls, dah tentu-tentulah last nanti diorang tak leh bersama..

...

aku pon rasa dia tak mati agikk..koma maybe?? hahahahh..arap2 laa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-7-2016 04:39 PM | Show all posts
limau replied at 20-7-2016 04:21 PM
kan..muka selamba ja..

akak , limau dpt rasa laa..kalo betul penulis nk satukan heroin ngan her ...

yer mmg muka selamba jer...
nampak muka baik sgt ler...tp hati kejam...
mmg dia leh nampak HJ tu ler limau....
tu sbb dia leh mengelak kan..bukan terus langgar jer..

ermm..hrp2 apa yg limau speku tu betul ler...
sbb tk mau ler ending tu sedey kan....
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 04:40 PM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 20-7-2016 04:39 PM
yer mmg muka selamba jer...
nampak muka baik sgt ler...tp hati kejam...
mmg dia leh nampak HJ tu ...

kan...

muka dia bodo ja... lagipon dia leh nmpk hantu.. jadi sure dia mmg ada roh jahat yg da merasuk dlm diri tuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-7-2016 04:41 PM | Show all posts
limau replied at 20-7-2016 04:40 PM
kan...

muka dia bodo ja... lagipon dia leh nmpk hantu.. jadi sure dia mmg ada roh jahat yg da m ...

tu le pasal..
wpun cite ni mmg lawak...tp sebenarnya
ada juga part yg serius....dan suspen kan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 04:42 PM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 20-7-2016 04:41 PM
tu le pasal..
wpun cite ni mmg lawak...tp sebenarnya
ada juga part yg serius....dan suspen kan. ...

betul2 tu....

drama ni mmg nk polw samai abis , sebab nk tahu apa kesudahan diorg tu..hehe

lagipn ringan2 leh gelak2 bila tgk tak tension sgt
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 04:49 PM | Show all posts
limau replied at 20-7-2016 04:22 PM
aku pon rasa dia tak mati agikk..koma maybe?? hahahahh..arap2 laa

sama! iolls pun harap dia just coma.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 04:51 PM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 20-7-2016 03:51 PM
prof tu jahat ler...
dia bunuh kucing tu...dan pompuan tu juga...

kan, kesian anak kucing tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2016 08:34 AM | Show all posts
limau replied at 20-7-2016 04:42 PM
betul2 tu....

drama ni mmg nk polw samai abis , sebab nk tahu apa kesudahan diorg tu..hehe

yer ler limau....mmg nk tau kesudahannya....
apa terjadi pd HJ dan juga apa yg terjadi pada Prof yg jahat tu..
nk tau ending le kan...dorang berdua tu...adakah dpt bersama..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2016 08:37 AM | Show all posts
MellyNad replied at 20-7-2016 04:51 PM
kan, kesian anak kucing tu.

tu le pasal....mmg penipu kan...
konon veterinar tp sebenarnya jahat...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2016 08:43 AM | Show all posts
limau replied at 20-7-2016 04:42 PM
betul2 tu....

drama ni mmg nk polw samai abis , sebab nk tahu apa kesudahan diorg tu..hehe

yang paling sengal sekali time Chun sang call in rang depan-depan sebab nak pinjam duit. muka in rang redho je dapat kawan macam CS tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 02:17 PM | Show all posts
hahhha...betul2 tu korang
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 02:18 PM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 21-7-2016 08:34 AM
yer ler limau....mmg nk tau kesudahannya....
apa terjadi pd HJ dan juga apa yg terjadi pada Prof  ...

yup..betul2
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 02:18 PM | Show all posts
MellyNad replied at 20-7-2016 04:49 PM
sama! iolls pun harap dia just coma.

kan...................arap2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85810 Replies : 3842
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14772 Replies : 12
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85190 Replies : 198
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92916 Replies : 1182
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12613 Replies : 95
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 11:02 PM GMT+8 , Processed in 0.168374 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list