CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: admin6

[Tempatan] Penukaran wajah baru CARI. Masalah teknikal sila maklum disini

[Copy link]
Post time 7-6-2016 04:08 PM | Show all posts
nk load, org replied post kita pun lambat gilaaa .. pastu thread x load abis, nk kene refresh byk kali bru ok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2016 04:17 PM | Show all posts
Edited by blinkazwa at 7-6-2016 04:19 PM

1. main page forum tu, siapa yang buka thread, takyah la letak gambar dia (profile ke avatar tu).. nama pun dah cukup.. takde sape kesah rupa avatar tu cemaner

2. font ok tapi besar sket ok kot..

3. sy nak button like dgn dislike.. kalo dislike byk sgt, otomatik komen tu remove.. baru la aman damai...

4. sy suke bleh tukar2 kaler page ni.. arini oren... esok biru.. lusa ijau...

5. motip benda tajuk2 ni banyak sgt... gile kuasa sgt... ok sekian komen murni sy..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2016 09:16 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 4-6-2016 01:33 PM
Masalah tak menerima notis reply untuk post yang FC buat.

@medangmru  Terimakasih bang untuk taca ...

Aku pun ada masalah yg sama. Notis reply dr forumer on my post takde. So aku tak tau sapa reply to my post.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2016 09:23 PM | Show all posts
apsal font membuatkan kita semakin lambat membaca/tak boleh membaca secara pantas, kenapa kenpa, kenapaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 08:25 AM | Show all posts
otak macam hang jap tgk page baru..terasa macam kejutan budaya pulak..rindu kat page lama..tak bole nk move on
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 08:45 AM | Show all posts
Bila hover menu Notice, submenu tenggelam di bawah bar besar. Jadi tak boleh nak click link utk ke pada notice  tu terus. Menu My pun sama.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 09:07 AM | Show all posts
tak menarik, 10 tahun ke belakang..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 10:12 AM | Show all posts
list benang terbaharu dan terpanas tak update langsung... dah seminggu lebih tajuk sama.... nak biar sampai berkurun ke???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2016 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Peterpan17 replied at 7-6-2016 09:16 PM
Aku pun ada masalah yg sama. Notis reply dr forumer on my post takde. So aku tak tau sapa reply to ...

ada la hat tak kena ngan filter settings hang tuh, terutamanya kek section "filter rule 3"

try kodek2 kat situh, memana kotak kecik hat ada tanda/tick rait, hang click/untick biaq dia jadi kosong.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2018 10:51 AM | Show all posts
burberry, pandora, panthers jerseys, michael kors outlet online, mcm backpack outlet, michael jordan, azcardinals jerseys, swarovski, oakley vault, nike free run, north face, kate spade outlet online, cheap nba jerseys, air max, hilfiger online shop, tory burch, oakley, nike air max, nike air max, nike huarache, oakley sunglasses outlet, prada outlet, oakley outlet, plein shoes, coach outlet store online, moncler mens jackets, fidget spinner outlet, timberland boots, cheap nfl jerseys, patriots jerseys, indoor soccer shoes, louboutin, mcm backpack, san antonio spurs jerseys, long champ, barbour jackets outlet, giuseppe zanotti sneakers, bottega veneta, coach factory outlet, texans jerseys, ray-ban sunglasses, barbour jackets, woolrich outlet, roshe run, new balance outlet, zapatillas nike, coach factory, cheap ray ban, heat jerseys, nike shoes, ralph lauren outlet online, roshe run, ralph lauren polos, prada sunglasses, replica watches, vikings jerseys, air max, oakley sunglasses outlet, ferragamo shoes, ferragamo, orlando magic jersey, coach outlet online, air yeezy shoes, new balance, versace outlet online, ray ban outlet, ralph lauren, long champ, birkenstock shoes, timberland shoes, indiana pacers jersey, north face outlet, tommy hilfiger, jimmy choo shoes, calvin klein underwear, coach outlet canada, browns jerseys, coach outlet online, reebok shoes outlet, ralph lauren factory store, polo ralph lauren, nike free 5.0, adidas superstar, michael kors, longchamp taschen, hollister kids, utah jazz jersey, nike free 5.0, lakers jerseys, thomas sabo uk, toronto raptors jersey, juicy couture outlet, ray ban occhiali, nike schoenen, north face backpacks, watches canada, bears jerseys, the north face, instyler ionic styler, coach factory, dansko outlet, ralph lauren, michael kors outlet online, reloj, red bottoms, louboutin shoes, cheap oakley, hogan outlet, oakley canada, ralph lauren outlet, red bottom shoes, mcm bags, kate spade outlet online, nike outlet, raiders jerseys, nike shop, ralph lauren outlet, katespade, lacoste shoes, ralph lauren polos, north face, jaguars jerseys, michael kors outlet online sale, burberry outlet, nike air max, charlotte hornets jerseys, bengals jerseys, givenchy outlet, polo ralph, thomas sabo jewellery, los angeles clippers jersey, polo ralph lauren outlet, handbags outlet, falcons jerseys, burberry outlet, eagles jerseys, lions jerseys, puma outlet, burberry outlet online, denver nuggets jerseys, roshe run, nike free 5.0, northface, nike air max, golden state warriors jersey, fivefingers, ray bans, barbour outlet, dallas mavericks jerseys, lunette ray ban, cowboys jerseys, nike air jordan, rayban, atlanta hawks jerseys, purses and handbags, longchamp handbags, coach purses outlet online, philipp plein outlet, moncler mens jackets, the north face, nba jerseys, thomas sabo, adidas superstar, hugo boss shop, nike air max, timberland femme, guciheaven shoes, jordans, dre beats, boots on sale, jets jerseys, polo ralph lauren outlet online, air max schoenen, jerseys from china, fossil uhren, mcm backpack, under armour shoes, iphone case, bills jerseys, true religion, phoenix suns jersey, dsquared2 sale, sacramento kings jersey, new balance canada, swarovski jewelry, prada shoes, michael kors bags, adidas canada, redskins jerseys, abercrombie, pandora, hollister kids, burberry online shop, michael kors outlet, mbt shoes outlet, lunette ray ban, coach outlet online, nike roshe, tommy hilfiger online, nike air max shoes, jordan release dates 2015, beats by dre, seahawks jerseys, fendi handbags, polo ralph, nike shoes, christian louboutin shoes, hermes belt, free running, www.tommyhilfiger.nl, ray bans, tracksuits store, houston rockets jerseys, true religion jeans women, pandora bracelet, armani outlet, burberry outlet, nike.se, ray ban zonnebril, salomon schuhe, nike mercurial vapor, salvatore ferragamo, adidas online, michael kors, swarovski online, vans shoes, gafas oakley, colts jerseys, new orleans pelicans jersey, moncler outlet online, hoodies, nike shoes, nike tn, versace outlet online, montre homme, cheap basketball shoes, air max 2015, dolphins jerseys, asics outlet, converse sneakers, montblanc, barbour factory, asics, converse shoes, katespade, vans outlet, tommy hilfiger outlet, ray ban wayfarer, jordan retro, pandora canada, tommy hilfiger, jerseys from china, michael kors uk, glasses online, bcbg max azria, mizuno running, levis jeans, dsquared2, converse chucks, swarovski australia, marc by marc jacobs, stone island polos, swarovski crystal, michael kors, brooklyn nets jerseys, broncos jerseys, glasses frames, hermes, steelers jerseys, knockoff handbags, replica watches, rayban, nfl jerseys, ralph lauren, ravens jerseys, mont blanc, longchamp outlet
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 12:46 PM GMT+8 , Processed in 0.122217 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list