CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: admin6

[Tempatan] Penukaran wajah baru CARI. Masalah teknikal sila maklum disini

[Copy link]
Post time 3-6-2016 11:51 PM | Show all posts
Cantik dahhh..tapi column untuk thread makin kecik lah....tak puas nak membaca...font tulisan pun makin halus kecik...sepet mata aku membacanya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-6-2016 12:08 AM | Show all posts
harap sis tambah butang like/dislike sebelah setiyap komentar..barulah tahu  porsi diantara dua mazhab di forum cari..baru menariks sis.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2016 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Admin iols tak suka layout baru ni fenin
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2016 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
1. Kakak dah x boleh nak upload image dlm versi mobile, memang meroyan sgt rasanya apatah lagi kakak ini adalah wartawan lokasi tidak rasmi CI... sukar nak jalankan tugas nan murni iteww.

2.Seperti yg kakak komen kat poll abe tong...rasanya list tered tersangat kecik dan susah nak view....manakala ruang kiri kanan utl iklan bertambah besar...hauk sgt jika byk sgt iklan yg boleh distract pandangan suci kita...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2016 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Dzeko replied at 3-6-2016 10:30 AM
please introduce the ignore mode or mute button

Seconded.

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2016 01:33 PM | Show all posts
Masalah tak menerima notis reply untuk post yang FC buat.

@medangmru  Terimakasih bang untuk tacang sblom ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2016 07:35 PM | Show all posts
tolong buat pilihan tukar font blh x. aku nk muntah baca font skrg. bila zoom udah jadi pelik tulisan nya. bkan makin besar jadi kembang2 mcm bold plk

Comments

ni aku setuju.............  Post time 6-6-2016 08:49 AM
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2016 07:57 PM | Show all posts
tak lawa lah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2016 08:47 AM | Show all posts
rse janggal sb tbiasa yg lama kan.. but sgt cantik n nice sgt! kipidap cari!
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2016 09:40 AM | Show all posts
button ignore tu konfem la cari xkan buat. drg nk menggalakkan seberapa ramai pelanggan (forumer). kalau dh pakat2 ignore masing2 berforum dengan tunggul la nampaknya
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2016 09:51 AM | Show all posts
mohon admin besarkan sikit font.... pedih mata bila font kecik sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2016 10:33 AM | Show all posts
tolong kurangkan iklan "kiosked ads' tu blh tak? rimas betul asal bukak page lain muncul la iklan tu kt belah bawah
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2016 11:35 AM | Show all posts
stkt ni ok2 saje
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2016 12:04 PM | Show all posts
pening kepala la..colourfull sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2016 01:07 PM | Show all posts
time seseorng forumer buka thread patut dikembalikan di muka depan forum..
tujuan,utk memudahkan report jika thread berulang atau thread yg sama..
(saya kan rajin merepot)

ke format baru ni dah boleh buka sebanyak mana thread yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2016 02:32 PM | Show all posts
macam tak puas tengok format baru ni.. selesa yg lama jugak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2016 01:31 PM | Show all posts
rasa lg best yg lama....yg ni cm x friendly user...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2016 02:10 PM | Show all posts
Not sure why CARI keeps fixing whats not broken. The new layout ni AGGGHHHHHH stress. Penuh advertisement kiri kanan depan belakang oral anal opps anyway sib baik kat mobile lum tukar, I'll just read from there.

Then again 'bukan forum bapak hang truly oi'.

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2016 02:25 PM | Show all posts
Kenapa latest thread list tak berubah?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2016 02:37 PM | Show all posts
Yang bar fb cari ni memang on top of others ye?
Sebab terlindung habis menu utk forum tu.

Btw, saya suka font baru ni.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 01:48 AM GMT+8 , Processed in 0.134592 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list