CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 137707|Reply: 2459

Thread Luahan (V-8) - |STRICT REMINDER| NO Reply or Quote

 Close [Copy link]
Post time 27-5-2016 02:09 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Sasha at 23-1-2017 02:13 PM
quote from kak Sasha :

Peringatan utk yg terlepas pandang atau masih x perasan peraturan thread ini atau tahu tapi buat2 tak tahu.


Thread ini khas utk LUAHAN PERASAAN SAHAJA.


Tidak dibenarkan borak atau mengquote/reply dlm gelap AKA tak tekan butang reply/quote tapi masih bersahut-sahutan. Kat tajuk pun dah mentioned NO QUOTE/REPLY. (TQ to TT )

Pada forumer yg suam2 kuku di sini maybe tak perasan rules dlm thread ini, maka I akan delete posting u. (Hanya 2x delete shj sbb seblum delete, i akan pm dan  dlm notification i dah explain).

Pada yg dah berkurun dlm ni tp masih tidak mengikut rules - 497 ttp saya berikan berserta warning. (bila dah 3x kali kena warning, u kena tunggu sebulan baru current nick u bole login).

Mana yg I dah terlepas, I abaikan jer tp lepas dr post I ni.. I tak layan sebarang pm, negotiation, meroyan etc etc etc.

thanks




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2016 02:17 PM | Show all posts
Aku tak tau apa nak kata/tulis bila bida yg buka thread ni, mungkin ramai tak suka bida tapi aku mungkin jenis yg kental mereng so aku aaauuuum aauummm jah ......ekekekkekek welcome back, meriahkan lagi rumah-rumah yg suram. Bahasa melambangkan bangsa, jgn kurang ajar di sini sana, tegur secara berhemah, kalau tak makan saman mmg kena lahar berjemaah dgn acik-acik kental kat sini....

Baguslah ramai single moms dah bergelar isteri orang kombali....berdua lebih baik kan?

Jom forum, hari ni tak ada apa sgt nak diluahkan, I is happy selalu, macam @penmerah
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 02:17 PM | Show all posts
eh? aku ingatkan rospinki akan bukak topik.
tetiba aje bidacool yang bukak. ape ko multinick bingka ubi?
bidacool, ko dah kawen ke belum? dengar gosip, ko dah kawen ek?

~ nasib baik thread no quote. ada la alasan tak jawab ekk??
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah baru.yey..!
Aku akui sejak 2  kematian rakan2 sekerja aku dlm tempoh 10 hari,aku balik rumah je rs muram dan murung je.sedih tu mcm masih brsarang dlm diri.aku x ikut hati pun.kt sek masih ceria mcm biasa tp bila blk rumah rs sedih sgt2..ada kwn kt org yg smpai seharian x mkn jd murung.yg penting,life goes on.dorang dh tau apa kesudahan idup dorang.kt yg idup ni harus teruskan.td dorang citer suami arwah Z dtg sek tunjukkan gmbr2 terakhir arwah Z 2 jam sebelum pergi.sgt2 ceria dn happy.ye lah..tgh tunggu nk brsalin je lg..laluan dh bukak 7cm.tp Allah lbh syg dia dn baby dia.sayu bila suami dia citer saat2 akhir nk tutup mata tu,dia sempat senyum pd suami dia.Allahurabbi..kt org dgr rs sebak sgt.mc dh blh agak kesudahan dia ada husnul khatimah.utg awk Z..utg sgt..awk comel baik,kesayangan anak2 murid dan kesayangan suami awk.pemergian awk di usia 32 thn mmg ditangisi semua org even ex students awk yg dh lama tnggalkan sekolah.akk akn sentiasa ingat wajah putih comel senyum manis awk dgn gigi taring comel awk tu..segar dlm ingatan akk ni seolah2  awk masih hidup *kesat air mata*
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 02:20 PM | Show all posts
Sekeping gambar yg selalu aku ambil bila free tu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 02:21 PM | Show all posts
sendunya la ko..pinjam kata2 bida

hakak rosping nk bukak tred? karang penuh dgn muntah ijo akak sorg je dlm ni...hahahah

motip...tiba2 org yg tk penh muncul bukak tred..samtin fisi

isokey gais..akak ok je..anggaplah luahan sesapa dlm ni hanya rekaan semata..dont judge.

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 02:23 PM | Show all posts
dah brp tahun aku tak naik Gunung Mat Cincang dah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-5-2016 02:25 PM | Show all posts
Tak ingat bila last login.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2016 02:30 PM | Show all posts
ni aku nk luah betul2...jakwamenjak ni rajin nau org call line aku pastu sengap2 tk ckp..sapa haa???

dia dengar je sore aku senyap..pstu hang-up. org gila kot..atau...teng teng teng..saspen ooo

tak dinafikan aku tau..aku ada peminat (hik2) tapi aku taknak dah...passs is pass kta org puteh..walopun dia one in the million..kot itu dia..ke aku je perasan..wakaka

tu je aku nk ckp. dh 3-4 kali ni dh org tu call me..kalau bos dia call je hempong.

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 02:30 PM | Show all posts
Salam

quote from kak Sasha :

Peringatan utk yg terlepas pandang atau masih x perasan peraturan thread ini atau tahu tapi buat2 tak tahu.


Thread ini khas utk LUAHAN PERASAAN SAHAJA.


Tidak dibenarkan borak atau mengquote/reply dlm gelap AKA tak tekan butang reply/quote tapi masih bersahut-sahutan. Kat tajuk pun dah mentioned NO QUOTE/REPLY. (TQ to TT )

Pada forumer yg suam2 kuku di sini maybe tak perasan rules dlm thread ini, maka I akan delete posting u. (Hanya 2x delete shj sbb seblum delete, i akan pm dan  dlm notification i dah explain).

Pada yg dah berkurun dlm ni tp masih tidak mengikut rules - 497 ttp saya berikan berserta warning. (bila dah 3x kali kena warning, u kena tunggu sebulan baru current nick u bole login).

Mana yg I dah terlepas, I abaikan jer tp lepas dr post I ni.. I tak layan sebarang pm, negotiation, meroyan etc etc etc.

thanks
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 02:54 PM | Show all posts
Aku seorang yg gemuk. Berat aku lebih kurang 0.1 tan ttp tinggi ak normal je dan tidak terlalu tinggi atau rendah. Sekarang ni aku tengah cuba diet, berjaya hilang 15 kilo. Korang doakanlah aku supaya ak bole jadi kurus selepas ni. Ak diet dgn kurangkan makanan dan henti minum air gula, ak tk folo diet adkins sbb banyak sgt syarat dan rules die agak complex ada fasa lagi la apehal lg, aku pun ase diet adkins ni cm tk berapa bagus sgt dari segi kesihatan. Berat badan aku sekarang plateau, cm payah sgt nk turun da. Selama aku hidup di dunia ni tak pernah lagi aku merasa jd kurus . Nick akupun abam gemuk kan so paham2 sendirila. Doakan aku wey, ak nk dikenali sbg abam kurus plak lepas ni ataupun abam macho dan abam ensem. Abam sado tk payala ak malas pegi gym, ak tk minat bina badan ni. Bukan nk tayang kat sesiapa pun
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 03:04 PM | Show all posts
time kasih bida kerna memahami bingka .....


tetiba
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-5-2016 03:27 PM | Show all posts
Tahukah anda, 2 hari lagi adalah tarikh lahir seorang forumer legend di sini.

Happy Birthday! Welcome to 4 series club. Tak la tua sangat kau ya.


nak buat hashtag la.... #birthday #PMyourbirthdate



Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 03:30 PM | Show all posts
UMAH BARU....cek in...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 03:59 PM | Show all posts
Finally.....

Luahan pertama untuk rumah baru..

Dengan manusia bole laa kau nak menipu, berselindung di balik baju kurung yang dipakai, di balik nama yang indah..congggg selagi mampu..tapi dengan TUHAN? Ehhh mana ada aku tipu? aku just tak bagitau yang benar jerrr..

Pffffttttt orang macam gini
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhh rumah baru
tuan tanah dah berdua ke?

hepi sgt tgk otai2 yg sama bercakap dgn dinding bisu nih
aku tgh pujuk tok laki utk pi maidin. Nk beli ayam cil7 beras etc
esok family aku nk dtg.... ada bahan2 ni boleh la mak masak nti............            almaklumlah rekyat marhain... maidin lah copnya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2016 04:49 PM | Show all posts
Edited by cmf_blingblings at 27-5-2016 05:20 PM

baru-baru ni aku singgah Kulim sbb menumpang semalam rumah kakak, beg pakaian anak patah handle, bukan main marah anak aku. Mom, you're so kasar! Handle with carelah, you know beg Polo kat Lgk ni cap ayam jek..

Aku buat dek jah, humban beg besar dia dlm kereta, Nala punya besar beg macam nak pi Mekah

Sampai Kulim kami terus gi Giant cari beg baru, murahnya uolls kat mainland. Aku heranlah orang masuk Langkawi berpusu-pusu beli beg tarik tu...walhal kalau korang beli kat luar lagilah murah... aku rasa mcm best ja sesekali keluar mainland shopping, beli barang rumah banyak-banyak, pastu sewa lori antar Lgk Namanya tak ada GST kat Lgk, tak ada benda yg murahpun
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 04:52 PM | Show all posts
heiiiii...apa ni iklan merata?
muncul2 kat cari ni???
lazada ler...eksrem ler...
potong stim tau!
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 04:56 PM | Show all posts
harini exstudent mintak voice mesej.katanya nk surprise clasmates.harini last day depa kat uni.nak grad dah after 4 taun.
gosh...rindunya dekat derang. rindunya nk lecturing...menangis beria tgk derang dedicate video utk aku. 3taun dh berlalu dan aku masih berharap satu hari nnti aku akan stat lecturing balik.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 06:27 PM | Show all posts
Parking nick aja...untuk yang merindu......





Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 07:26 AM GMT+8 , Processed in 0.218906 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list