CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: orsay1

Siapa Datin Seri Sophia ni?

  [Copy link]
Post time 27-11-2017 04:34 PM | Show all posts
i ols follow datin sofie nie sebab tengok rizalman punya show. badan die ok tapi bibir die tu, sesuatu sangattt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2018 04:50 AM | Show all posts
ye, first time i tgk datin sophia ni masa dokumentari rizalman kt LI channel.
si datin n anak dia dtg tempah baju utk bday party..
utk bday party je dh tempah rizalman...pitam mak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia DS anifah aman. Minister Foreign affairs
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kemboja2020 replied at 28-10-2017 04:38 PM
Erwan kembar dia. dia kan dua org kembar, Erwan Azizi dan Erwin Azizi

Bukan kembar. Erwin abang. Erwan Adik
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 14-7-2016 08:29 PM
suka tgk nadia mustaffa. who is she? cantik ya ampun.. lembut je muka dia.

She mmg so cantik. Husband dia dato hazali abu hassan. Anak bekas MB selangor
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2018 07:59 AM | Show all posts
311gurl replied at 18-5-2016 05:17 PM
rasanya org yg sama cuma dia bnyk buat muka dia skrg

tak lawa.  bibir atas macam kena sengat lebah...overdose injection?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-1-2018 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
madshop3 replied at 19-1-2018 07:24 PM
Laki dia DS anifah aman. Minister Foreign affairs


DS Anifah Aman memang good looking. Saya pun minat kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2018 09:05 PM | Show all posts
Nak tanya thread ezurin senyap je.. tak de cite terbaru ke??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-1-2018 04:02 PM | Show all posts
madshop3 replied at 19-1-2018 07:30 PM
She mmg so cantik. Husband dia dato hazali abu hassan. Anak bekas MB selangor

ohhh nadia mustafa memang so cantik & classy. i suka sangat tengok dia!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2018 04:39 PM | Show all posts
Semua menteri bn pakat ada trophy wife nooo..agak2 PakJib kita ada dak trophy wife"?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 09:49 AM | Show all posts
donflamingo replied at 19-1-2018 04:50 AM
ye, first time i tgk datin sophia ni masa dokumentari rizalman kt LI channel.
si datin n anak dia  ...

Baru stalk datin sophia ni.. asal muka dia macam norish karman sikit?? Lawa....
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 24-1-2018 09:49 AM
Baru stalk datin sophia ni.. asal muka dia macam norish karman sikit?? Lawa....

Stalk kat mana uols? Nak tgk jugak
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 07:55 AM | Show all posts
SummerAutumn replied at 24-1-2018 05:24 PM
Stalk kat mana uols? Nak tgk jugak

uols google je 'anifah aman second wife' haaa terpampang muka dia dengan little girl kat sebelah yang matanya macam daddy dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 25-1-2018 07:55 AM
uols google je 'anifah aman second wife' haaa terpampang muka dia dengan little girl kat sebelah y ...

Ooo ok2. thanks uols
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 11:20 AM | Show all posts
Tikahtokah replied at 27-11-2017 08:34 AM
i ols follow datin sofie nie sebab tengok rizalman punya show. badan die ok tapi bibir die tu, sesua ...

yes, i pun follow dia lepas tgk rizalman show tu. tgk anak sorang kecik husband berumur mcm dpt agak second wife mcm tu. bday anak dia celebrate kt butik van der cleef. siap suh anak dia pilih mana satu brg kemas dia nk mcm pilih cupcake. kalau bercuti pn selalu dgn anak dia je
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 18-5-2016 05:17 PM
rasanya org yg sama cuma dia bnyk buat muka dia skrg

Adoi..kenapa lah tengok pic ni...teringat neds words..flat face witch...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-5-2018 02:24 PM | Show all posts
mrsLucky replied at 3-2-2018 11:14 AM
Adoi..kenapa lah tengok pic ni...teringat neds words..flat face witch...

) ) )
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kuacy replied at 20-1-2018 09:05 PM
Nak tanya thread ezurin senyap je.. tak de cite terbaru ke??

Some dah bosan kot.. nothing impressive dah... Life dia sekarang tak cam dulu...dulu jetsetting first class holdiay tempat exclusive...latest attire from famous designer..
now follow kawan2 here and there jer..pakai sexy dan video baru bangun tidur...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2018 02:09 PM | Show all posts
wow..seram mak tgk baju seluar dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
orsay1 replied at 1-6-2016 11:12 AM
masih tak tau DS sophia ni wife sapa...

Wife Datuk Seri Panglima Anifah Aman cu olss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 08:33 PM GMT+8 , Processed in 0.099187 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list