CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: orsay1

Siapa Datin Seri Sophia ni?

  [Copy link]
Post time 20-7-2016 10:32 AM | Show all posts

mcm muka su qi sikit.. bibir bengkak hehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2016 04:30 PM | Show all posts
tak tau nama suami datin sophia ni.. tapi penah terjumpa dato agak berumur.. dan DS ni ada anak perempuan kecil lagi..

tak tau lah bini first or no 2 DS ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2016 09:35 AM | Show all posts
babysolaris replied at 20-7-2016 10:32 AM
mcm muka su qi sikit.. bibir bengkak hehe

eh ye laaaa muka mcm pelakon cina tu kann
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 10:52 AM | Show all posts
Adoi... jadik sapa laki minah ni...
Penat aku selak sampi ke belakang..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2016 11:57 AM | Show all posts
tompie replied at 21-7-2016 10:52 AM
Adoi... jadik sapa laki minah ni...
Penat aku selak sampi ke belakang..

tak tahu uolssss.. puas godek sana sini tetap tak jumpaaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 01:23 PM | Show all posts
biskutmayat replied at 15-7-2016 11:48 AM
Datin E tiada tandingan. Body dia untuk umur macam tu kira masih tip top laa walaupun pakaian sokmo  ...

muka datin e mmg cantik
tapi iols tak tahan la dgn pose 80s dia yg sokmo mendongak tu
setiap kali nmpk pic dia msti nak ikot dongak sama
apakah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-7-2016 02:33 PM | Show all posts
woobin^^ replied at 21-7-2016 01:23 PM
muka datin e mmg cantik
tapi iols tak tahan la dgn pose 80s dia yg sokmo mendongak tu
setiap kal ...

Maksudnye darah model ade mengalir dalam tubuh tu..
Natural
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 02:37 PM | Show all posts
woobin^^ replied at 21-7-2016 01:23 PM
muka datin e mmg cantik
tapi iols tak tahan la dgn pose 80s dia yg sokmo mendongak tu
setiap kal ...

Muka datin e ni exotic. Haah tapi pose dia asyik sama jahh. At least we know that she is not trying so hard to be beautiful. Setakat dongak mcm tu je dh nampak cantik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2016 08:25 PM | Show all posts
😎 🙊🙈🙈🙈
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2016 10:17 AM | Show all posts
biskutmayat replied at 21-7-2016 02:37 PM
Muka datin e ni exotic. Haah tapi pose dia asyik sama jahh. At least we know that she is not tryin ...

dongak n nganga mulut sket ye hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2016 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Duit bykkan tak cantik pun bole cantik....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 01:17 PM | Show all posts
daring semacam..dah mcm playboy model
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapakah diaaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah ini bini anifah aman
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2016 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah wah wah sexynye. Boleh gang ngan m ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2016 02:28 PM | Show all posts
omg ye ke wife menteri ittewwww?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2016 10:35 AM | Show all posts
pose2 dongak tu adalah taktik untuk cover kedutan di leher.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 10:36 AM | Show all posts
btw.. aku stuju gak ngan forummer kat atas tadi, kita hijack benang ni citer pasal EH. btw she is no longer a datin, so tak perlu la guna shortform DWE ittew lagi yaaa.. no more Datin Wira..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
gayahgedik replied at 10-8-2016 10:35 AM
pose2 dongak tu adalah taktik untuk cover kedutan di leher.

Hahaahhahaha..setuju
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 02:49 PM | Show all posts
Perabih duit utk cantik, tp aku tenguk x cantik pun..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 07:00 PM GMT+8 , Processed in 0.089213 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list