CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 109488|Reply: 168

Siapa Datin Seri Sophia ni?

  [Copy link]
Post time 18-5-2016 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by orsay1 at 18-5-2016 05:47 PM

iols tengok haritu DWE (Puan Emilia Hanafi) upload kat IG gambar celebrate birthday sorang Datin Seri ni. Isteri sapa diaaaa ni? Dato' Seri mana niiii?? Awat pelik sangat seluar tu    

ohhh.. nama dia Sophia rupanyaaaa.. bukan sofia.. iols ekot apa yang emilia hanafi tu type jeee

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2016 04:58 PM | Show all posts
mak aiihh....baik bugil terus....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 05:15 PM | Show all posts
apa kata benang ni kita hijack pasal DWE tanpa tukar tajuk benang so mod tak payah nak humban nnti?




Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 05:17 PM | Show all posts


rasanya org yg sama cuma dia bnyk buat muka dia skrg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 05:18 PM | Show all posts

Comments

kaka x nampak pix Gal  Post time 8-6-2016 06:34 AM
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-5-2016 05:19 PM | Show all posts
311gurl replied at 18-5-2016 05:17 PM
rasanya org yg sama cuma dia bnyk buat muka dia skrg

haaaa betul tu orang yang sama sbb mulut dia mcm sama jeee
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 18-5-2016 05:19 PM | Show all posts
311gurl replied at 18-5-2016 05:17 PM
rasanya org yg sama cuma dia bnyk buat muka dia skrg

haaaa betul tu orang yang sama sbb mulut dia mcm sama jeee
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 05:20 PM | Show all posts
laki dia si kaum kerabat merican kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-5-2016 05:24 PM | Show all posts
311gurl replied at 18-5-2016 05:20 PM
laki dia si kaum kerabat merican kan?

tatau. bila iols google mcm bukan org yang sama. yg suaminya merican rupa lain
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cam nak jadi pesaing datin E jer...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 06:21 PM | Show all posts
ada satu gambar dia baju hijau kat instagram diva_production , mak aih... muka nak jadi angelina jolie..dressing nak ikut jlo kot...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-5-2016 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Delifrance replied at 18-5-2016 06:21 PM
ada satu gambar dia baju hijau kat instagram diva_production , mak aih... muka nak jadi angelina jol ...

iyerrr! iols pun tgk gmbr yg tu. tp bg iols dia ni lawa jgk laaa. cuma x sure asli ke x muka ti
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul tu 311 gurl x dpt nk bace thread dwe tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 07:16 PM | Show all posts
instagram datin ni so3ie kan?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-5-2016 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ahlisihircute replied at 18-5-2016 06:15 PM
cam nak jadi pesaing datin E jer...

hehehe. Datin E tu rasanya xda tandingan lg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-5-2016 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
carlalily replied at 18-5-2016 07:16 PM
instagram datin ni so3ie kan?

yekeee? tak sure lak. nnt iols terjah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2016 07:22 PM | Show all posts
suami dia dato mana..
(ece..tanya cm kenal lak) hihii

btw, OT jap..benang DWE tu da xde ye?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 07:24 PM | Show all posts
datin sri ni tak fit mcm datin E.. pakai sexy tapi body tak tone mcm datin E.. style dia pun tak  authentic..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 07:26 PM | Show all posts
datin ni muka dulu ok je. x la buruk ke apa.. muka melayu biasa.. ni dah buat bibir n kulit bagi putih terus tak lawa.. tak nmpk natural langsung.. kalau nak buat full lips buat la semenggah sikit .. ni sekali pandang dh tahu bukan bibir ori
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-5-2016 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 18-5-2016 07:26 PM
datin ni muka dulu ok je. x la buruk ke apa.. muka melayu biasa.. ni dah buat bibir n kulit bagi put ...

isteri sapa dia ni? ada gMbar lama dia x? nak tengokkkkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 09:52 AM GMT+8 , Processed in 0.119426 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list