hoho ~~ kangin tau sgt yg sooyoung nih mmg dh biasa jd DJ dgn sungmin!! minyoung ^^
omona, cian nyer la taeyeon sakit... get well soon ledo taeyeon ^^
and smpi skg me stil x tgk lg factory girl epi 1 tuh!!
eh, mu dh tepek ke link sedut tuk epi 2?? kot kalo me rajin me sedut la...
kot mls, me amik je dr mu later!!
hehehe jean kata mung ada byk ngeh2...
me dlu takat tgk kat yt je.. masa zaman2 kegemilangan itnw ngan gg..
me x bape follow sgt show2 dorg nih.. wuwu~~
aku dh tgk ep nih~~dari ko gak~~kekekekekke mmg best time nih~~diorg men dgn model plak~~2-2 group aku suke, tu yg susah nk bt pilihan sapot group mane~~tp kene la sapot based on work they've done! mcm 1st ep, men dgn haiwan, mmg lawak la tgk team B dgn dwaejee~~keke team A kreatip dgn ular nye~~hoohoo
pastu 2nd ep nih, kene create mood utk bt photo shoot and aku suke idea team B~~sbb team satu lg, xde penegasan sgt dlm karya diorg~~miahahhaaha
ko tgk la cpt caja~bley same2 komen~~tp papehal pon, mmg best la show nih@
yola, mung x penah tgk crite my lovely sam soon ke?kim sun ah tuh~~dlu die lg lain dari skrg~~me siap ckp lg, yg ni ke plastic surgery plg cntik die bley buat utk muke die~~ *jahat sungguh mulut me nih**
Originally posted by jeanlouisfinch at 23-10-2008 04:05 PM
yola, mung x penah tgk crite my lovely sam soon ke?kim sun ah tuh~~dlu die lg lain dari skrg~~me siap ckp lg, yg ni ke plastic surgery plg cntik die bley buat utk muke die~~ *jah ...
dia pn buat surgery~~~ isssissi kalo gitu yg sebenarnyer diorg ni mmg tak cantikla... kita 2 lagi cantik ~~~ ori lagi ~