faaean Publish time 22-3-2016 12:40 AM

jawatan kosong sebagai pemandu uber!

Edited by faaean at 22-3-2016 12:43 AM

Anda punyai kereta 4 pintu?
kereta masih dalam keadaan baik dan tidak melebihi 8 tahun?

boleh dah tu. register je dengan uber untuk dapat gaji lebih!

takde kereta pun, uber boleh bantu! caranya,

https://partners.uber.com/join/?invite_code=9mcxdjvgd

pergi ke link di atas, register. uber akan terangkan dengan selanjutnya.

kita sahut cabaran pak menteri kita yg nak kita buat kerja lebih dari satu!

aku dulu kerja makan gaji. tapi bila kontrak kerja aku dah habis, aku sedih lalu aku buat keputusan beli kereta baru dan jadi uber driver. sambil2 tu aku planning utk buat bisnes sendiri dan sambil2 tu juga aku sambung blaja peringkat Master. (byk keje aku ni, ;P) . income dengan uber lepas tolak cost minyak pun lebih dengan gaji masa jadi kuli (paling sikit dapat RM1000 seminggu). paling banyak aku dapat almost 6k sebulan. sbb weekend aku tak buat, sbb ade kelas Master. kalau kau nk lg banyak, kau ikut cara aku.

kalau aku yg perempuan ni pun rajin, takkan jejans taknak buat kerja ni?

aku suka buat kerja ni sebab aku boleh berbual dengan manusia. mcm2 perangai jumpa. macam2 bos aku dh bawa. pernah sekali borak dengan manager MIA, dapatlah jugak tips2 sikit sebab aku ni student accounting. :D


uber lebih selamat dari taxi. sebab rekod kita dan penumpang ada dengan uber. kalau terjadi apa2, uber akan ambil tindakan. dont worry.

aku pernah dulu sekali naik teksi, berborak dgn pakcik ni punya la baik. pergi dekat je dalam 6km gitu. skali kena charge lebih rm20. siot. dgn tak jem, jalan clear, pastu x on meter. aku bising sbb mahal sgt, dia tunjuk steering lock dia acah2 nak hentak aku. maka aku dalam hati pun berdoa supaya anak prempuan dia tak kena mcm aku kena. sadissssss...


hmm, ok selamat memandu!



otai_g Publish time 30-1-2020 12:03 AM

uber is legend.

tp syng dah x de kat msia.

ada posibilities x uber akan wujud balik kat msia?

mackiigeorge Publish time 16-9-2020 04:00 PM

boasts in having an exceptional team of experiencedonline dissertationwriting help hence the reason we are confident that when studentscome to us saying ‘write my paper for me’ or ‘UK assignment help’So what if an expert agency will offer students experienced experts to writethe paper for students. Whether students need to buy dissertation online, onlineassignment help, research paper help, online online assignment help,personal buy coursework orany other type of custom writing help, students can count on our experts toassist students. Check reviews writersupport review
Pages: [1]
View full version: jawatan kosong sebagai pemandu uber!