Shafiqx24 Publish time 24-2-2016 10:13 PM

Vios TRD

Edited by Shafiqx24 at 24-2-2016 10:15 PM

salam smua.. sye pkai vios trd 2015 bli tk smpai 1thun lgi.. baru2 ni ada mslh dekat pedal minyak tu rasa mcm bergetar knp yer? sya bwk kereta tk pkai selipar ataukasut jdi mmg sakit kaki tu.. :(dh bwk pergi servis center diaorang ckp terlebih tekanan angin di tyr... tpi lepas tu ada blik.. ada spe2 pernh kena x?? dan satu lagi aircond utk seat depan blh kiri mmg slow yer berbanding belah kanan? terima kasih.. :)

rioster Publish time 28-2-2016 08:29 PM

Rasanya smua kete pedal bergetar. Sy drive kia rio 1.4 2016, suprima s, perdana, hrv, dan bmw 316i (smua kereta pinjam) bertukar2, slalu jugak berkaki ayam. Mmg smua bgegar. Byk dan skit je bezanya tahap gegaran.

Shafiqx24 Publish time 28-2-2016 08:55 PM

rioster replied at 28-2-2016 08:29 PM
Rasanya smua kete pedal bergetar. Sy drive kia rio 1.4 2016, suprima s, perdana, hrv, dan bmw 316i ( ...

ooo mcm tu ker? sbb ni first kereta jdi tk thu nk beza hehehe.. dlu naik kancil manual tkde pulak.. lepas ambil vios auto ni tkut2 pelik...

Shafiqx24 Publish time 5-3-2016 11:02 PM

up.. masalah sma ada lgi.. ada2 siapa2 thu tk soal pedal minyak vios ketar yer?? aku ade try vios lma tu.. tkde pulak.. mula dri tekan minyak dh rasa getar2 mcm tu dkt pedal minyak.. sakit gila kaki... ada spe2 thu x?? pls...
Pages: [1]
View full version: Vios TRD


ADVERTISEMENT