dauswq Publish time 15-4-2016 11:55 AM


http://openclipart.org/image/250px/svg_to_png/104263/Warning.png
(((((ATTENTION))))))
>> PANDUAN REVIEW <<



Pada tahun ini, buat pertama kalinya kami mengadakan cara penulisan review yang lebih mudah.
Markah review akan dikira untuk CARI 2016 K-Drama Awards, untuk tahun ke-5.
Bagi sesiapa yang sudah menonton drama PLEASE COME BACK MISTER
Anda boleh memilih mana-mana cara yang anda rasa memudahkan anda.

Tagkan @dauswq , @ismaha , @eddlisa_uyuk untuk menuntut kredit setelah masukkan review.


REVIEW BOX
(Pilih yang mana yang anda rasa mudah untuk dibuat)

CARA 1: >>KLIK SINI<<
CARA 2: >>KLIK SINI<<
---> Baca Review dari CARA 2 " >>KLIK SINI<<"

(Kredit extra diberikan kepada yang menulis / memasukkan review dengan lengkap/detail)



   @Lorra2411@amyza @qis13@iloveyou@cantleyi@pearl.silver@naqibnasuha@olnkrm





shida81 Publish time 15-4-2016 01:18 PM

da tgk finale episode... sedeyyynyeee.. meolsss nangis dlm train... cissss sungguh..
btw cite nie ep awal2 mmg ngarut sungguh hampi2 meols nk stop tgk cite nie.. tp bertahan gak sampai abis...
dlm ep 12 tu da start ok......
tp ending sedeyyyyyy:'(:'(:'(

cantleyi Publish time 15-4-2016 02:52 PM

naqibnasuha replied at 14-4-2016 03:25 PM
kerana laki ni msh sanggup duk layan tambah dgn gaya giler hong nan....

hebat ke hong nan..oh yeon seo..dari watak gadis ayu cantik lembut jadi kasar sebegitu rupa

AlienGurlz Publish time 16-4-2016 12:10 AM

wima replied at 14-4-2016 08:16 AM
Mmg bosan ke nk layan cite ni nas?cite ni ada dlm list wima...mmg nk tgk sbb suka rain..my lovely...

Tengoklah. Cerita ni memang best. Kelakar+sedih.

inaniloquent Publish time 16-4-2016 10:14 AM

siot ending dier......abesh tisu kt opis aku :'(:lol:

wpon plot xbpe nk logic, aku xde lar terasa sgt

sbb bg aku, sedey dan lawak "blend together"

jd nmpk balance part emotional

semo watak best, even supporting actor

especially watak abam ujan ngan hong nan

@wonto aku dh in love ngan pacit kesayangan ko choi won young

memanjang sengal wpon bawak watak kijam ;P

naqibnasuha Publish time 16-4-2016 11:11 PM

overal ending satisfying walau open ending...suka psl fate yg mane diorang tlh ditakdirkn utk berjumpa semasa kecil..mmg kite blh agak ending sendiri mcm lee jae hoon pairing with hong nan,dae hye dgn ju jin hoon dan choi wong young dgn bekas isteri dia..sian sung jae...dia bg kt nas..;Pwupenya mak dia si pari ramiran..hahaha

azrain98 Publish time 17-4-2016 06:10 PM

ok dah tengok cite ni sampai abes kat channel 393....beginning tu mula2 nampak mengarut tapi tgh2 makin best and curious sampai ending hahaha ending okla tapi ada lawak sket...lee min jung cantik mcm selalu dia cantik :rf:

wonto Publish time 18-4-2016 01:49 AM

inaniloquent replied at 16-4-2016 10:14 AM
siot ending dier......abesh tisu kt opis aku

wpon plot xbpe nk logic, aku xde lar terasa ...

Br ko tau penangan dia
Hahahaha

tuna_sandwic Publish time 18-4-2016 08:43 AM

ending citer ni digarap dgn agak kemas.

meleleh ayor mata tanpa disedari

sedih bila da hye dah perasan si Rain tu adalah laki dia
sedih part hong nan lepaskan tangan rain nak bagi si na suk chul mati

cuma tak puas hati apsal seung jae dah kena tikam macam dah mati rasanya tetiba hidup lagi jadi manager si yeong yi. punyala berangan seung jae mati pegi heaven sekali dia jumpa mak dia si maya tu... then young soo mati dia dapat jumpa balik Gi Tak. dah tu tuna berangan tengok na suk chul naik ketapi gi neraka sebab jahat sgt

then masa seung jae berjalan, nampak hong nan tengah jogging... napa hong nan rambut panjang?
pastu kat opis sunjin si hong nan rambut pendek lak. berapa banyak hong nan yg ada lak

buat confuse je


anyway... tuna salute sangat pelakon dalam citer ni iaitu Hong Nan (bawa banyak watak berbeza macam Ji Sung dalam KMHM), Na Suk Chul, Gi Tak, Young Soo

yg tak berubah si bini young soo...

I wish Rain amik watak macam Ji Hoon yg kat pulau tu. nampak banyak sangat perubahan yg tidak menonjolkan ia adalah Rain. watak yg tu lebih baik berbanding jadi Ji Hoon kat Sunjin. tak berkembang dan nampak sangat ke Rainan nye

naqibnasuha Publish time 18-4-2016 09:04 AM

tuna_sandwic replied at 18-4-2016 08:43 AM
ending citer ni digarap dgn agak kemas.

meleleh ayor mata tanpa disedari


btl2 tuna...nas suka rain kat pulau tu.....;P mmg npk dia punya real berlakon kat situ..jd org hampir nk giler..tulah nas mmg satifying dgn ending ni...mmg npk
logiklah..syg tul citer in pd petghan citer yg tunggang langgang...mmg ending sedih jgklah:'(

naqibnasuha Publish time 18-4-2016 09:20 AM


Reason: Review Submission

@dauswq@ismaha@eddlisa_uyuk

ayushuhada04 Publish time 18-4-2016 10:52 AM


Reason: Review Submission

@dauswq @ismaha

inaniloquent Publish time 18-4-2016 01:46 PM

wonto replied at 18-4-2016 01:49 AM
Br ko tau penangan dia
Hahahaha

dia berlakon pakai smart dr starting nmpk macho :lol:

pastu xjaoh dr isu cerai {:1_563:}

wonto Publish time 18-4-2016 11:58 PM

inaniloquent replied at 18-4-2016 01:46 PM
dia berlakon pakai smart dr starting nmpk macho

pastu xjaoh dr isu cerai

Ko tgk dlm 20 again pn ckup la
Pkaian tu kaver ja tu
Hahaha

ismaha Publish time 21-4-2016 11:48 AM


Reason: Review Submission

@dauswq

trexxxxxi Publish time 21-4-2016 08:10 PM

ahh ,terjebak tengok drama ni... haru...
review? hmm kalo rajin :lol:

CWY memang hensem sangat... tp Rain dalam citer ni mengingatkan aku pada Fullhouse :lol:

Rain oppa pasni kena amik drama yang molek sikit yaaa... takmo jambu2 dah..

eddlisa_uyuk Publish time 22-4-2016 08:10 AM

ayushuhada04 replied at 18-4-2016 10:52 AM

Reason: Review Submission



ayu.....apa drama ganti citer nih???

ayushuhada04 Publish time 22-4-2016 08:40 AM

eddlisa_uyuk replied at 22-4-2016 08:10 AM
ayu.....apa drama ganti citer nih???

Lisa....cite Entertainer....Ji Sung dgn Hyeri..
ayu dh tgk ep 1....agak boring sikit ler ep 1...

dauswq Publish time 25-4-2016 01:14 AM

ismaha replied at 21-4-2016 11:48 AM

Reason: Review Submission


perghh worst drama terus is hehe
tahun lepas drama rain dh menang worst overrated drama, adakah thn ni bkln tercalon lg? :lol:

btw aku tersangkut lg epi 12 smpi skrg
tetibe melayan drama bong gi :lol:


eddlisa_uyuk Publish time 25-4-2016 08:12 AM

ayushuhada04 replied at 22-4-2016 08:40 AM
Lisa....cite Entertainer....Ji Sung dgn Hyeri..
ayu dh tgk ep 1....agak boring sikit ler ep 1...
...

ooo yg ada min hyuk cn blue tuh kan??? TQ TQ
Pages: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14
View full version: [SBS] Come Back Mister ~ Rain, Oh Yeon Seo, Lee Min Jung


ADVERTISEMENT