Remy_3D Publish time 10-3-2004 08:19 AM

thread utk suka suka, lepas geram, borak, dll (tempat lain takleh)

mengantuklah... aku nak tido :lol:

thread ini hanya untuk suka suka :lol:
:gantuk::gantuk::gantuk::mll::mll:

[ Last edited by Sarah_Radzi on 10-3-2004 at 06:47 PM ]

MaUi^ Publish time 10-3-2004 10:50 AM

her her her
kekekekeke
hehehehehe
hahahahaha
hihihihihi
hohohoho
wakakakaka
wawawawawa
gegegegege
nenenenene
jajajajajajajaja
jejejejejejeje
lelelelelelelele
sasasasasasasa

(suka-suka-suka)

ImAMen Publish time 10-3-2004 10:31 PM

lorr.. boleh jugak ke?

aku pon nak sesuke.. hik hik hik

Remy_3D Publish time 11-3-2004 04:18 AM

i bencilah
mengapa pencipta wireless lain kemudian dari pencipta wire network... :stp:

Tanu Publish time 11-3-2004 07:35 PM

errrr.....aku pun tak paham.... :stp:

Fast-N-Furious Publish time 13-3-2004 10:52 AM

haku benci apsal dier orang tak cipt wiyerless jer terus..

Fast-N-Furious Publish time 13-3-2004 10:54 AM

err.. ni clone topik kat bod hardware tu erkk.. yihuuu..

Remy_3D Publish time 14-3-2004 06:29 AM

haku lagi benci.. apasal dorang cipta modem dulu, kemudian dsl....

Ekka Publish time 14-3-2004 10:12 AM

Originally posted by Fast-N-Furious at 2004-3-13 10:54 AM:
err.. ni clone topik kat bod hardware tu erkk.. yihuuu..



Pernah jengok kat some last pages kat sana .

Tapi borak kat situlangsungtak berkaitan dengan komputer .

----------------------

Jadi kalau ini thread khas ke dua untuk borak di section computer ,

maka ia patut dikhaskan untuk borak mengenai komputer atau teknologi sahaja .
Otherwise : tak perlu thread ke dua untuk borak di section computer ini .


Bayangkan kalau setiap board create thread khas untuk borak untuk warganya ,
Apa guna board borak then kat Section General which house topics Boarak , Miscl , etc ..........?

[ Last edited by Ekka on 14-3-2004 at 10:37 AM ]

Remy_3D Publish time 14-3-2004 12:04 PM

Ekka

mencari bahan untuk board nie susah, pastu nak pastekan pun kena buat highlighting, insert image bla bla bla....
dithread nie sajalah tempat buang stress setelah berjam jam menghadap pc mencari articles yang nak dikongsikan bersama....
Bukan tak nak join board lain, tapi adakalanya berborak ngan sesama comuniti sendiri lebih seronok dari bercampur dengan komuniti lain....

seek1u Publish time 15-3-2004 01:04 AM

yeahhhhhhhhh

seek1u Publish time 16-3-2004 02:15 PM

aitttt..owang takut nak borak kat thread ni ke..wakkakakakak:lol

Remy_3D Publish time 18-3-2004 10:34 AM

lompat sarah lompat~~~
lompatlah tinggi tinggi~~~~

Waikiki Publish time 18-3-2004 06:40 PM

aa, ada tempat baru.. anyway, nak tanya korang yang expert kat sini la kan.. camne eh korang terer programming? adakah sebab

a) korang minat
b) korang rajin (rajin maksud, rajin cuba, rajin baca, rajin carik solution)
c) korang memang dah terer, tengok sebelah mata jer leh buat.. ho ho ho
d) semua di atas..

saje je.. meh la jawap.. nak tau gak.. nak jadi inspirasi.. :bgrin:

Remy_3D Publish time 18-3-2004 08:58 PM

Aku bukan programmer

tak bleh jawab, tapi yg penting be creative

Waikiki Publish time 18-3-2004 10:15 PM

Originally posted by Remy_3D at 2004-3-18 08:58 PM:
tak bleh jawab, tapi yg penting be creative

tak semestinya programmer jer jawap.. katun 3D pun buleh, ho ho ho..

be creative? kalu programming C/C++/PHP pun la maksudnya eh? okay thanks :nerd:

lagi la cite.. nak gak tau camne korang leh berjaya dalam memprogram ni.. tak kira network programming ke, animation ker.. ape ke.. aku takleh bagi tips sebab aku tak terer..:cf:

meh aa jawap.. jangan memalu katak.. :pmuka:

Remy_3D Publish time 18-3-2004 10:35 PM

Creative Penting

Kalau ko hafal semua syntax tapi otak ko tak tahu nak buat apa ngan syntax tu, tak guna jugak. Yg penting ko tahu apa nak ko buat, kemudian fikirkan limitation yg ada kat programming tersebut.

Fast-N-Furious Publish time 23-3-2004 04:11 PM

Originally posted by Remy_3D at 18-3-2004 10:35 PM:
Kalau ko hafal semua syntax tapi otak ko tak tahu nak buat apa ngan syntax tu, tak guna jugak. Yg penting ko tahu apa nak ko buat, kemudian fikirkan limitation yg ada kat programming tersebut.
kalau cam haku nieh, yang satu ketika dulu hafal, pas tu skang nie dah luper, berguna tak?? miahahaha:2lol:

Bukan aper, kerja haku skang langsung tak berkaitan, so tak dipraktikkan, lama-lama luper ler..

namelessayumi Publish time 16-4-2004 06:46 PM

what this thread created for? tak paham

Ekka Publish time 17-4-2004 09:20 AM

To place postswhich are :
utk suka-suka, lepas geram, borak, dsbnya'coz tempat lain takleh

Since this kind of thread is already existincomputer section
at Harware and sofwareI like to suggest ittoplace borak
related to computer such as inthe folowing thread

http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=96737&fpage=4

[ Last edited by Ekka on 17-4-2004 at 09:27 AM ]
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: thread utk suka suka, lepas geram, borak, dll (tempat lain takleh)