ShukriHilmi Publish time 30-7-2015 11:45 PM

Buat Duit Internet?

Ramai yang keliru dengan istilah bisnes dan buat duit. Ianya mungkin nampaksama tetapi sebenarnya ianya SANGAT BERBEZA!Buat duit internet ini mudah sahaja!
Cari produk dan mula jual. Bila ada sales,dapat bayaran... dah buat duit. Simple as that. Proses ini boleh diulang-ulangsemula.Hakikatnya ramai yang dah buat duit dari internet ni.

Tak kisahlah dengan apaproduk sekalipun produk ubat kuat ke, jual tudung ker, jual t shirt ke... produkbaby ker. Dah ramai yang berjaya hasilkan income dari internet.Tapi...Apa yang mereka jual tu tak kekal lama!Buat sebulan ada sales..orang beli bagai nak gila ... income dia boleh sampai 4-5angka!Lepas 3 bulan... sales slow... ada yang tutup kedai... ada yang tukar produkbaru.

Ada yang salahkan produk “hmmm... produk ni dah tak HOT. Kena cariproduk baru”.Kalau setahun dua buat macam ni, bolah tahan lagi. Kalau 10 tahun asyik buatmacam ni jer... letih jadi letih la jawabnya.


Ikhlas dari,
AHMAD SHUKRI NURHILMI
(Internet Marketer Part Time)
Pages: [1]
View full version: Buat Duit Internet?