TeraJava Publish time 25-4-2015 11:53 PM

Belajar membuat software


Korang semua pernah terfikir tak macam mana sebenarnya software yang
kita duk guna dalam phone dan komputer tu dicipta?

Hmm, pernah gak terpikir tapi tak tahu jawapan. So buat donno je lah.

So, di sini, aku nak ajar korang cara-cara nak buat software komputer.
Aku akan ajar melalui blog aku. Jadi kepada yang berminat nak belajar cara buat software sendiri tu
atau sekadar nak tahu tapi tak nak buat, boleh lah berkunjung ke blog aku kat bawah ni ya.

http://terajava.blogspot.com

Nama pelik sikit tapi jangan risau. Takda apa2 dengan nama tu. Korang tak payah tolong bayar pun gst kat aku. Haha.

Orait, jemput2 lah ke blog aku. Dan satu lagi, mungkin korang tak sempat nak lawat blog, boleh juga like page facebook aku.

Nanti setiap update, aku akan post kan di page tu juga. So korang akan sentiasa dapat maklumat bila artikel baru keluar. Tak caya lah kalau korang kata takde facebook.

Ni link page fb aku. Jemput like ya.
https://www.facebook.com/TeraJavaPage

Ikhlas dari saya.
Terima kasih semua.

Esmiria Publish time 26-4-2015 02:23 AM

wahh.takyah gi u bagai klo nak wat software sekrng..ngee

TeraJava Publish time 26-4-2015 10:50 AM

xde sampai macam tu sekali.. pergi u kena juga untuk meluaskan permandangan dan tambah ilmu dari lecturer2...:)

Esmiria Publish time 26-4-2015 10:58 AM

TeraJava replied at 26-4-2015 10:50 AM
xde sampai macam tu sekali.. pergi u kena juga untuk meluaskan permandangan dan tambah ilmu dari lec ...

Eiii..sja ckp cmtu

TeraJava Publish time 26-4-2015 11:08 AM

minat ke bidang2 programming ni @Esmiria?

maiyaya Publish time 25-6-2015 11:40 AM

kita da bosan hadap coding hari2 {:fainto

aimanfrepaid Publish time 28-7-2015 12:37 PM

bagus untuk beginner. nak pandai android kena belajar java tak?

ooisootuck Publish time 1-8-2015 06:21 PM

Nak program Android, Java is a must.
Pages: [1]
View full version: Belajar membuat software