pfiza Publish time 19-3-2015 07:07 PM

Perbezaan Ketara Go Shop' Dari Saluran Beli-Belah Yang Lain

"Ada fon, boleh beli. Ada tablet, boleh beli. Ada PC, boleh beli."

1. 24 jam - Tak kiralah sama ada waktu pagi, tengahari, petang, malam atau tengah malam sekalipun, promosi barangan boleh didapatkan pada bila-bila masa. Rasanya tak ada saluran lain macam ini yang bersiaran selama 24 jam di Malaysia.

2. Demonstrasi produk - Untuk memastikan kepuasan pelanggan, 'Go Shop' menyediakan langkah demi langkah cara penggunaan bagi setiap produk. Bila dah faham macam mana nak guna, barulah orang akan beli.

3. Produk eksklusif - Dari Malaysia hingga ke Korea Selatan, 'Go Shop' banyak mempromosikan produk-produk "terhangat di pasaran" yang berkualiti premium. Lebih penting, kesemuanya adalah EKSKLUSIF dan ASLI.

4. Cara pembelian mudah - Tertarik dengan salah satu produk? Anda boleh pilih beberapa cara pembelian yang ringkas dan mudah menerusi telefon, tablet dan juga PC.

5. Testimoni pelanggan - Tonton video testimoni dan baca maklum balas dari pelanggan untuk dapatkan gambaran yang lebih jelas, lebih daripada sekadar penilaian produk dan ulasan yang anda biasa tengok.

Anda boleh melayari, menonton dan membeli produk-produk eksklusif di laman web 'Go Shop' melalui PC, komputer riba, tablet dan telefon mudah alih. Sebagai alternatif, anda juga boleh ikuti saluran 'Go Shop TV' di Astro Saluran 118, 'NJOI' atau 'Astro On The Go'.

miabebe Publish time 19-3-2015 08:13 PM

Abang kami jatuh hati kt syamim goshop:$;P

Kami stuju:$;P

pfiza Publish time 20-3-2015 02:09 PM

Shopping boleh panjangkan jangka hayat kita sebanyak 27%? Cuba kat sini


Pages: [1]
View full version: Perbezaan Ketara Go Shop' Dari Saluran Beli-Belah Yang Lain