ib-instaforex Publish time 2-3-2015 02:23 PM

Nak tahu macam mana moderator@admin detect multiplier id di forum2 internet

Salam warga cari, sebenarnya aku kena permanent ban kat carigold sbb multiplier id...Sbb itulah aku buka thread ni..nak dpt info sikit macam mana moderator@admin detect multiplier id . Sesiapa yg tahu bolehlah kongsi maklumat kat sini. TQVM

aziz79 Publish time 21-3-2015 04:35 PM

from your ip number sir.
please disconnect/reconnect your internet connection
to reset your ip number every time u want to use other id.
clear your internet cache/junk/cookies is also recommended

ib-instaforex Publish time 21-3-2015 05:48 PM

aziz79 replied at 21-3-2015 04:35 PM
from your ip number sir.
please disconnect/reconnect your internet connection
to reset your ip nu ...

tq mod krn sudi jawab pertanyaan aku..nanti kawe try blh ke tak

ib-instaforex Publish time 21-3-2015 05:50 PM

aziz79 replied at 21-3-2015 04:35 PM
from your ip number sir.
please disconnect/reconnect your internet connection
to reset your ip nu ...

mcm mana dgn computer id..adakah dorang blh detect kalo guna komputer yg sama..sorry byk tanya aku ni

aziz79 Publish time 21-3-2015 06:56 PM

ib-instaforex replied at 21-3-2015 05:50 PM
mcm mana dgn computer id..adakah dorang blh detect kalo guna komputer yg sama..sorry byk tanya aku ...

computer id?
secara technical boleh.
install la firewall.

lebih cemerlang kalu ko browse web in private (incognito)
atau mungkin ko boleh ikut tips kat sini
http://www.maketecheasier.com/login-to-multiple-accounts-on-the-same-website-simultaneously/





ib-instaforex Publish time 21-3-2015 08:15 PM

aziz79 replied at 21-3-2015 06:56 PM
computer id?
secara technical boleh.
install la firewall.


nice info..blh try ni..tqvm..sbb utama aku nak buka id di carigold sbb signature dia, org luar blh nampak signature kita..walaupun dorang tak login masuk

Pages: [1]
View full version: Nak tahu macam mana moderator@admin detect multiplier id di forum2 internet