rudd Publish time 19-12-2014 04:10 PM

MekasihMekasihMekasih

MekasihMekasihMekasih Last edited by rudd on 24-12-2014 02:20 PM

nacuwin Publish time 19-12-2014 11:01 PM

my advice g cari kelemahan sistem yang ade sekarang.

contohnye

untuk sticker kenderaan kat uni, untuk check sticker tu mmg untuk kenderaan tu bole aplikasikan kegunaan qr code.

atau contoh lain aplikasi qr code adalah untuk attendance dlm kelas.

banyak website pun tak buat mobile version lagi sbb kegunaannya untuk kemaskan ui. kalau nampak sekarang banyak website bile view kat tablet, dah tak cantik view nye.

contoh je la



lonely_surina Publish time 19-12-2014 11:24 PM

cuba cari system berasaskan rfid unt attendance student, asset management dll yg mana access guna wireless sajo..

rudd Publish time 21-12-2014 06:06 PM

nacuwin posted on 19-12-2014 11:01 PM static/image/common/back.gif
my advice g cari kelemahan sistem yang ade sekarang.

contohnye


terima kasih, senior.

saya berminat idea qr code tu.

tapi, nanti psm 2. adakah sy betul2 kena wujudkan pengesan qr code tu utk scan kereta & pastikan produk sy ni berfungsi? :sweat3:



rudd Publish time 21-12-2014 06:09 PM

lonely_surina posted on 19-12-2014 11:24 PM static/image/common/back.gif
cuba cari system berasaskan rfid unt attendance student, asset management dll yg mana access guna wi ...

terima kasih, mod.

bernas jgk idea gunakan rfid id ni.



nacuwin Publish time 22-12-2014 12:05 AM

pengesan qr code adalah smartphone. ye kene guna smartphone utk scan qr code

rudd Publish time 22-12-2014 12:14 AM

nacuwin posted on 22-12-2014 12:05 AM static/image/common/back.gif
pengesan qr code adalah smartphone. ye kene guna smartphone utk scan qr code

ok. terima kasih. jd sy kena create satu database utk simpan data bagi setiap qr code tu lah kan.
Pages: [1]
View full version: MekasihMekasihMekasih