slimdiet2 Publish time 11-12-2014 11:59 AM

TEKNIK DAPATKAN TARGETED FOLLOWER INSTAGRAM

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
.
Sejak kebelakangan ni, Facebook telah mengubah privasi penggunaan. Iklan-iklan yang diapaparkan di newsfeed pengguna akan dikurangkan.
.
Hal ini membuatkan Internet Marketer di seluruh negara berasa kecewa. Ye lah kan, dah susah untuk dapat jualan melalui Facebook.
.
So ramai yang mencari inisiatif untuk tingkatkan jualan melalui Internet. Ada pelbagai cara baharu yang dapat dirungkai. Antara teknik yang paling berkesan ialah pemasaran melalui Instagram.
.
Bagi mereka yang berbisnes melalui Facebook, tak kiralah samada bisnes dropship, affiliate, MLM, direct selling, servis dan sebagainya, anda boleh cuba dapatkan Panduan Manipulasi Instagram untuk meningkatkan lagi jualan anda.




Statistik menunjukkan bahawa pemasaran melalui Instagram ternyata lebih efektif dan berkesan berbanding Facebook.
.
Hal ini kerana, semua followers Instagram kita dapat melihat dengan jelas produ-produk yang kita promosikan. Sekiranya ada 1000 followers, maka 1000 orang lah dapat melihat iklan tersebut.
.
Berbeza dengan Facebook. Facebook telah menghadkan bilangan 'friends' atau 'fans' kita untuk melihat posting yang kita lakukan. Walaupun kita mempunyai beribu-ribu friends, dan lebih seribu orang online dalam satu masa, tapi hanya 10% sahaja yang dapat lihat posting yang kita lakukan.
.
Tambahan pula, panduan Manipulasi Instagram ni masih baru dilancarkan Disember 2014! Masih FRESH lagi!
.
Apa yang menarik tentang Manipulasi Instagram?
.
--> Kita akan diajar step-by-step untuk memulakan bisnes melalui Instagram. Dari mula-mula kita create account Instagram untuk bisnes, sehinggalah kita menghasilkan income yang lumayan.
.
--> Dapat mengetahui cara-cara mendapatkan followers yang aktif secara mendadak. Setakat dapat 50-60 followers sehari, tak jadi satu masalah. lihat sahaja testimoni pengguna yang telah mendapatkan panduan ini.
.
--> Akan didedahkan dengan tiga teknik berbeza untuk untuk dapatkan sales secara mendadak! Memang SUPERB! Susah nak jumpa panduan seperti ini pada harga yang tak masuk akal!
.
--> Akan diberikan panduan untuk mulakan posting dan teknik #tags yang bakal membantu kita mendapat sales. In Shaa Allah.
.
BUKAN ITU SAHAJA!
.
Kita juga akan diberikan pelbagai bonus yang LUMAYAN bernilai lebih RIBUAN RINGGIT!
.
APA KEBURUKAN MANIPULASI INSTAGRAM NI?
.
Dukacita dimaklumkan bahawa panduan yang berharga RM100 ini akan dinaikkan harganya dalam waktu terdekat. Mungkin boleh naik sehingga RM299. Dapatkan segera sebelum harga dinaikkan.
.
KESIMPULAN
.
Sekiranya anda ingin menghasilkan jualan yang tinggi saya sarankan anda wajib memiliki panduan ini. Harga yang ditawarkan amat murah berbanding dengan ilmu yang diberi. Ingat, anda beli ILMU dan bukan DVD semata-mata. Dengan ILMU ini anda tak perlu lagi bersusah payah menghabiskan masa dan tenaga untuk membuat eksperimen untuk mendapatkan hasil seperti ini.Malah, panduan ini dapat membantu anda melipatgandakan jualan dan anda akan rasa berbaloi mendapatkan panduan ini. Percayalah.
.
Dapatkan segera --> TEKNIK MANIPULASI INSTAGRAM
Pages: [1]
View full version: TEKNIK DAPATKAN TARGETED FOLLOWER INSTAGRAM