satrika Publish time 5-12-2014 03:39 PM

Dapatkan Ganjaran Best Dengan Hantar Artikel di Satrika.MY

Akhirnyaaa siap sudah beta version of Satrika.MY - laman satira berbahasa Melayu pertama di Malaysia (hopefully). Apa beza Satrika.MY dengan blog / portal / website yang sedia ada?

1) Kami laman satira - maksudnya, selain dari buat lawak tak berapa nak kelakar, kami juga cuba mengupas isu semasa dari sudut berbeza tapi tak boleh terlalu diambil serius. Dalam bahasa omputeh - laman satire.
2) Korang boleh jadi ahlil keluarga Satrika.MY: Suka menulis? Ada bakat? Ada blog? Suka mengarut? Asah bakat terpendam korang kat Satrika.MY. Senang je, letak gambar meme ke, gambar lucu ke, gambar apa-apa je berkaitan dengan artikel korang, tulis ceritanya, pilih kategori.. DAH BOLEH SEND.
3) Ada sistem vote: Lebih kurang la macam Forum Cari, ada sistem kredit momod bagi kan? Kat Satrika.MY ada sistem vote. Korang boleh panggil mak, bapak, kakak, abang, adik, kawan, jiran, musuh untuk vote artikel korang.
4) Apa guna vote-vote ni? Kalau vote banyak, DAPAT GANJARAN - dapat hadiah dan voucher. Kalau kat Forum korang tak dapek pape... betol tak?

Jadi apa tunggu lagi? Buat susah-susah je register blogspot la, wordpress la. Join je Satrika.MYni, tulis je apa-apa artikel korang rasa kelakar, troll, meme ataupun VIRAL. Untung nasib, dapat vote banyak.

Kalau nak tahu lebih lanjut, follow kitorang kat Facebook, Twitter dan IG: satrikamy.

AniSani Publish time 9-12-2014 06:22 PM

BROADCASTDIRI ANDA! KELUAR CARI PELANGGAN & JANGAN ‘BIARKAN PRODUK/SERVIS ANDA BEKUDALAM GUA’
http://emailbak.blogspot.com

Perniagaan anda sejuk ?

Dah cubamacam-macam cara tapi masih gagal ?

Mahukan cara terbukti berkesan mengatasinya ?

Buat iklan di FB atau media sosial lain , tapi takramai orang respons ?

Atau LANGSUNG tiada orang respons ?

Buat iklan di forum perniagaan juga tiada orang respons?

Buat 4-5 thread/tajuk setiap hari pun orang tak layan?

Bagi hadiah/tawaran percuma pun seorang pun takrespons ?

Sampai bila anda mahu keadaan iniberterusan ?

Anda perlu buat PENGUMUMAN , HEBAHAN , PEMBERITAHUAN , MAKLUMAN .TAWARAN , PENCARIAN atau PENAWARAN ?
http://emailbak.blogspot.com
Adakah anda:
- USAHAWAN ATAUPENIAGA YANG INGIN MEMPROMOSIKAN PRODUK

- LEADER-LEADER MLM , DIRECT SELLING

- EJEN INSURANS & TAKAFUL, AMANAH SAHAM

- GOLONGAN PROFESIONAL , PEKERJA SWASTA & KERAJAAN

- PELAJAR SEKOLAH , KOLEJ & UNIVERSITI

- SURIUMAH , PESARA , PENGANGGUR

- MEREKA YANG SEDANG MENCARI PELUANG KERJAYA.

- MEREKA YANG INGIN MENCARI PENDAPATAN SAMPINGAN.

Jelas servis ini PENTING untuk mereka yang disebutkan diatas , bahkan bolehdikatakan PENTING BAGI SEMUA YANG MENJALANKAN BISNES ONLINE!!!!!!
Servis di atas juga pentinguntuk kategori yang berada di bawah ini :

- EJEN TELCO/EJENINTERNET/PENJUAL BROADBAND
- PENGEDAR SIMKAD/EJENTOPUP/EJEN HANDPHONE
- PAKEJ PERKAHWINAN/MAKANDAM/FOTOGRAFI/VIDEO
- SERVIS JURUGAMBAR/VIDEOPROFESIONAL
- SERVIS FREELANCE
- PEMILIK BLOG
- TAWARAN KURSUS/HEBAHANKURSUS
- PEMILIK FACEBOOK TIDAKKIRA YANG PERSONAL , GROUP ATAU PEMILIK FAN PAGE
- PEMAIN FOREX/BROKERFOREX/AFFILIATE FOREX/IB FOREX
- PENJUAL TANAH
- PENJUAL EMAS/PELABUR EMAS
- PENCARI PELABUR/TAWARKANPROJEK
- PEMILIK KENDERAAN SEWA
- PAKEJ PELANCONGAN BAYARANSURAN
- INSURAN & UMRAH
- PEMILIK HOMESTAY
- MENAWARKAN TUGASKHAS/SPECIAL TASK
- SERVIS FREELANCE/OUTSOURCEPROJEK
- PENCARI PELABUR/BAKALPELABUR
- PENCARI ORANG SEWA BOOTH
- TRADER FOREX/EMAS/CRUDEOIL
- PENCARI PELABUR/NENAWARKANPELABURAN
- TAWARAN JOINTVENTURE/USAHASAMA/MOU
- PENGEDAR FLYERS
- PENJUAL/PENGEDARPERFUME/MINYAK WANGI
- PEGUAM/PENGAMALUNDANG-UNDANG
- PENGANJUR EVENT/FUNCTION
- PENGEDAR/DROPSHIP
- PENGEDAR/CONSIGNMENT
- CATERING/PENGEDAR MAKANAN
- PENGUSAHA DOBI/FRANCHAISDOBI
- PENGUSAHA UMRAH/HAJI
- MENAWARKANAFFILIATE/PENCARI AFFILIATE
- PENGAMAL PERUBATANTRADISIONAL/MODEN
- EJEN PELANCONGAN
- PENJUAL/EJEN/PENERBITBUKU/MAJALAH
- PENJUAL/PENERBIT EBOOK
“LETUPKAN DIRI ANDA!”

Apa gunanya anda ada produkhebat ?

Apa gunanya ada perkhidmatanhebat ?

Kalau TIADA/KURANG orangmengetahuinya!

Biar semakin ramai orangmenyedari kehadiran anda dan mengenali anda .

Tonjolkan diri anda ,promokan diri anda , perkenalkan produk anda , tunjukkan servis/perkhidmatan anda .
http://emailbak.blogspot.com

Tingkatkan potensi jualananda sekarang , tiba masa untuk berubah .

Bayangkan , bila pesaing-pesaing anda menggunakanservis ini dan anda tidak , betapa jauhnya nanti mereka akan meninggalkan andaterkapai-kapai , tetap tidak dikenali .

http://emailbak.blogspot.com/2014/11/testimonial.html

Bila dilihat statistic dari testimonial yang diberikan, 1,300 bakal pelanggan telah melihat dan kenal pesaing anda , and apula masihtidak dikenali dan masih menggunakan teknik sama yang telah terbukti gagal!

Mengapa masih mengambilrisiko sedemikian , berubahlah…

Keputusan di tangan anda,jangan lupa , salah satu rencah perniagaan yang berjaya ialah melaluipromosi/iklan yang berterusan.

Bahkan selepas anda popular nanti pun , anda perlu pastikan pengiklanan anda berterusan , mungkin kurangkansedikit kuantitinya sahaja .

Bayangkan dalam keadaan anda tidak dikenali sekarang , apa lagi harapan yang anda boleh usahakan ?


KEPUTUSAN di tangan anda semua .

Selain dari servis bulkemail atau email blaster , site saya juga ada servis dibawah , pilih mana yangtuan suka :

- SERVIS NAIKKANTRAFFIK BLOG/WEBSITE
- SERVIS BUAT BLOG PERIBADI
- SERVIS BUATSHOPPING CART/KEDAI ONLINE
- SERVIS LIKEFACEBOOK PERSONAL DAN GROUP
- SERVIS LIKETWITTER
- SERVIS LIKEINSTAGRAM
- SERVIS LIKEVINE
- SERVIS LIKEPINTEREST

Jika tuan ingin berjayadalam bisnes , tentu tuan akan berminat dengan salah satu daripada servis yangsaya tawarkan.

Servis ini selain menonjolkan iklan dan promosi , ia juga sesuai untuk PENGUMUMAN , HEBAHAN , PEMBERITAHUAN , MAKLUMAN .TAWARAN , PENCARIAN atau PENAWARAN .

http://emailbak.blogspot.com

laili_nur Publish time 16-12-2014 04:07 PM

tumpang lalu
Pages: [1]
View full version: Dapatkan Ganjaran Best Dengan Hantar Artikel di Satrika.MY