mata_bulat Publish time 4-12-2014 08:37 AM

Bayaran pada yg nak tumpang letak iklan


selamat pagi..

saya nak tanya kekawan blog di siniberapa agaknya kita nak kenakan bayaran
bagi yg berminat nak letak iklan di ruangan blog kita?

ada tak sesiapa yang berpengalaman dan ok tak nak bagi ruangan beriklan pada org lain
ada apa2 masalah tak nanti?....

jejaka00 Publish time 5-12-2014 09:37 AM

boleh ajar cane nak buat blog tak?:lol:

jejaka00 Publish time 5-12-2014 09:37 AM

Saya pun berminat sangat nak ada blok sendiri

mata_bulat Publish time 9-12-2014 10:30 AM

kat sini ramai yg tukang ajar buat blog ;P

AniSani Publish time 9-12-2014 06:21 PM

BROADCASTDIRI ANDA! KELUAR CARI PELANGGAN & JANGAN ‘BIARKAN PRODUK/SERVIS ANDA BEKUDALAM GUA’
http://emailbak.blogspot.com

Perniagaan anda sejuk ?

Dah cubamacam-macam cara tapi masih gagal ?

Mahukan cara terbukti berkesan mengatasinya ?

Buat iklan di FB atau media sosial lain , tapi takramai orang respons ?

Atau LANGSUNG tiada orang respons ?

Buat iklan di forum perniagaan juga tiada orang respons?

Buat 4-5 thread/tajuk setiap hari pun orang tak layan?

Bagi hadiah/tawaran percuma pun seorang pun takrespons ?

Sampai bila anda mahu keadaan iniberterusan ?

Anda perlu buat PENGUMUMAN , HEBAHAN , PEMBERITAHUAN , MAKLUMAN .TAWARAN , PENCARIAN atau PENAWARAN ?
http://emailbak.blogspot.com
Adakah anda:
- USAHAWAN ATAUPENIAGA YANG INGIN MEMPROMOSIKAN PRODUK

- LEADER-LEADER MLM , DIRECT SELLING

- EJEN INSURANS & TAKAFUL, AMANAH SAHAM

- GOLONGAN PROFESIONAL , PEKERJA SWASTA & KERAJAAN

- PELAJAR SEKOLAH , KOLEJ & UNIVERSITI

- SURIUMAH , PESARA , PENGANGGUR

- MEREKA YANG SEDANG MENCARI PELUANG KERJAYA.

- MEREKA YANG INGIN MENCARI PENDAPATAN SAMPINGAN.

Jelas servis ini PENTING untuk mereka yang disebutkan diatas , bahkan bolehdikatakan PENTING BAGI SEMUA YANG MENJALANKAN BISNES ONLINE!!!!!!
Servis di atas juga pentinguntuk kategori yang berada di bawah ini :

- EJEN TELCO/EJENINTERNET/PENJUAL BROADBAND
- PENGEDAR SIMKAD/EJENTOPUP/EJEN HANDPHONE
- PAKEJ PERKAHWINAN/MAKANDAM/FOTOGRAFI/VIDEO
- SERVIS JURUGAMBAR/VIDEOPROFESIONAL
- SERVIS FREELANCE
- PEMILIK BLOG
- TAWARAN KURSUS/HEBAHANKURSUS
- PEMILIK FACEBOOK TIDAKKIRA YANG PERSONAL , GROUP ATAU PEMILIK FAN PAGE
- PEMAIN FOREX/BROKERFOREX/AFFILIATE FOREX/IB FOREX
- PENJUAL TANAH
- PENJUAL EMAS/PELABUR EMAS
- PENCARI PELABUR/TAWARKANPROJEK
- PEMILIK KENDERAAN SEWA
- PAKEJ PELANCONGAN BAYARANSURAN
- INSURAN & UMRAH
- PEMILIK HOMESTAY
- MENAWARKAN TUGASKHAS/SPECIAL TASK
- SERVIS FREELANCE/OUTSOURCEPROJEK
- PENCARI PELABUR/BAKALPELABUR
- PENCARI ORANG SEWA BOOTH
- TRADER FOREX/EMAS/CRUDEOIL
- PENCARI PELABUR/NENAWARKANPELABURAN
- TAWARAN JOINTVENTURE/USAHASAMA/MOU
- PENGEDAR FLYERS
- PENJUAL/PENGEDARPERFUME/MINYAK WANGI
- PEGUAM/PENGAMALUNDANG-UNDANG
- PENGANJUR EVENT/FUNCTION
- PENGEDAR/DROPSHIP
- PENGEDAR/CONSIGNMENT
- CATERING/PENGEDAR MAKANAN
- PENGUSAHA DOBI/FRANCHAISDOBI
- PENGUSAHA UMRAH/HAJI
- MENAWARKANAFFILIATE/PENCARI AFFILIATE
- PENGAMAL PERUBATANTRADISIONAL/MODEN
- EJEN PELANCONGAN
- PENJUAL/EJEN/PENERBITBUKU/MAJALAH
- PENJUAL/PENERBIT EBOOK
“LETUPKAN DIRI ANDA!”

Apa gunanya anda ada produkhebat ?

Apa gunanya ada perkhidmatanhebat ?

Kalau TIADA/KURANG orangmengetahuinya!

Biar semakin ramai orangmenyedari kehadiran anda dan mengenali anda .

Tonjolkan diri anda ,promokan diri anda , perkenalkan produk anda , tunjukkan servis/perkhidmatan anda .
http://emailbak.blogspot.com

Tingkatkan potensi jualananda sekarang , tiba masa untuk berubah .

Bayangkan , bila pesaing-pesaing anda menggunakanservis ini dan anda tidak , betapa jauhnya nanti mereka akan meninggalkan andaterkapai-kapai , tetap tidak dikenali .

http://emailbak.blogspot.com/2014/11/testimonial.html

Bila dilihat statistic dari testimonial yang diberikan, 1,300 bakal pelanggan telah melihat dan kenal pesaing anda , and apula masihtidak dikenali dan masih menggunakan teknik sama yang telah terbukti gagal!

Mengapa masih mengambilrisiko sedemikian , berubahlah…

Keputusan di tangan anda,jangan lupa , salah satu rencah perniagaan yang berjaya ialah melaluipromosi/iklan yang berterusan.

Bahkan selepas anda popular nanti pun , anda perlu pastikan pengiklanan anda berterusan , mungkin kurangkansedikit kuantitinya sahaja .

Bayangkan dalam keadaan anda tidak dikenali sekarang , apa lagi harapan yang anda boleh usahakan ?


KEPUTUSAN di tangan anda semua .

Selain dari servis bulkemail atau email blaster , site saya juga ada servis dibawah , pilih mana yangtuan suka :

- SERVIS NAIKKANTRAFFIK BLOG/WEBSITE
- SERVIS BUAT BLOG PERIBADI
- SERVIS BUATSHOPPING CART/KEDAI ONLINE
- SERVIS LIKEFACEBOOK PERSONAL DAN GROUP
- SERVIS LIKETWITTER
- SERVIS LIKEINSTAGRAM
- SERVIS LIKEVINE
- SERVIS LIKEPINTEREST

Jika tuan ingin berjayadalam bisnes , tentu tuan akan berminat dengan salah satu daripada servis yangsaya tawarkan.

Servis ini selain menonjolkan iklan dan promosi , ia juga sesuai untuk PENGUMUMAN , HEBAHAN , PEMBERITAHUAN , MAKLUMAN .TAWARAN , PENCARIAN atau PENAWARAN .

http://emailbak.blogspot.com
Pages: [1]
View full version: Bayaran pada yg nak tumpang letak iklan