usami-tae Publish time 23-11-2014 09:46 PM

Masalah Telefon Bimbit Aku

aku baru beli telefon lenovo s660 baru-baru ni. masalah kt nset aku ni ialah butang home back semua tu kadang-kadang mcm tak berfungsi. mcm tak boleh kesan jari aku. kadang-kadang lah. ada masanya dia ok.
mcm mana ye. apa aku nak bwat.

firdaruddin Publish time 24-11-2014 01:40 AM

1) reset factory.
2) x ook jugak, tukar LED screen. kot2 dah x sensitif.

usami-tae Publish time 24-11-2014 01:00 PM

firdaruddin posted on 24-11-2014 01:40 AM
1) reset factory.
2) x ook jugak, tukar LED screen. kot2 dah x sensitif.

dia keluar macam ni kalo reset factory

usami-tae Publish time 24-11-2014 01:08 PM

firdaruddin posted on 24-11-2014 01:40 AM
1) reset factory.
2) x ook jugak, tukar LED screen. kot2 dah x sensitif.

dia kelua mcm ni bila aku nk reset factory

firdaruddin Publish time 25-11-2014 04:41 AM

usami-tae posted on 24-11-2014 01:08 PM static/image/common/back.gif
dia kelua mcm ni bila aku nk reset factory

parah sangat dah ni. jap.

tag @bzzts

bzzts Publish time 12-12-2014 01:11 PM

cenggini baik gi claim warranty je. takleh watpe dah kot...
bukan software dah tu, tapi hardware error...
Pages: [1]
View full version: Masalah Telefon Bimbit Aku