LuqmanHakim3103 Publish time 23-10-2014 07:14 AM

Aku ada 2 masalah yg sgt memeningkan...

Salam... nak minta tolong pada sape2 yg ade pengalaman...
1. Aku selalu gunakan chrome browser kat android.. masalahnya setiap kali bukak page je mesti keluar popup kat bawah yg tanya nak translate ke tak.. annoying gila.. selalu kene klik no.. pastu never.. mcm mana nak pdmkan makhluk translate ni dri menjelma dlm browser aku?

2. Satu lgi, kalau aku bukak browser mane pun lgi2 kalau nak play video, dia akan terus direct ke link yg suruh upgrade whatsapp wallpaper bagai tuh... pastu bile aku tekan back, masuk page asal balik.. pastu kene klik video semua.. pastu dia pegi balik ke link lahanat tu.. ape name ntah.. my.hiaxue.com ke ape ntah tu... ada cdgn mcm mne aku nak elakkan lahanat ni berleluasa dalam browser aku?

3. Terima kasih?

hydrocloric Publish time 23-10-2014 07:38 AM

nak selesai.. nih ko kena backup data ko ke dalam PC lah cth yang kena backup MSG, contact, dan mana yang ko rase penting kalau apps tuh .. aku rase tak yah backup tak per.. cuma yang penting then factory rest jer phone ko abih cite....
Last edited by hydrocloric on 22-10-2014 04:41 PM

nacuwin Publish time 25-10-2014 02:15 PM

koan. reset ajo. banyak download cam ni la jadiknye
Pages: [1]
View full version: Aku ada 2 masalah yg sgt memeningkan...