mattzzx Publish time 4-10-2014 01:23 PM

FACEBOOk... tak mau lagi jadi admin

Kawan saya jadi admin kat satu fanpage...... Macamana caranya untuk dia tak mau lagi jadi admin kat fanpage tersebut.....
HArap kawan kawan sudi membantu kawan saya tersebut...

bellaa Publish time 4-10-2014 05:26 PM

nak tolong ape?

bellaa Publish time 4-10-2014 07:26 PM

deactive la page tersebut.. sebelom tu tukar pasword semua & lepas tu jgn bukak langsung.

firdaruddin Publish time 4-10-2014 08:57 PM

lantik user lain jadi admin dan demote diri sendiri.

mattzzx Publish time 4-10-2014 09:55 PM

bellaa posted on 4-10-2014 07:26 PM static/image/common/back.gif
deactive la page tersebut.. sebelom tu tukar pasword semua & lepas tu jgn bukak langsung.

Deactive? So tak boleh aktif brapa lamaa?
Maaf i pun tak pandai sgt pasal fb ni...

mattzzx Publish time 4-10-2014 09:56 PM

firdaruddin posted on 4-10-2014 08:57 PM static/image/common/back.gif
lantik user lain jadi admin dan demote diri sendiri.

Aikk macam saka juga tu... Kena perturunkan kt org lain? Kalau tak org sanggup terima macamana?
demote diri sendiri tu mcm?

bellaa Publish time 4-10-2014 10:04 PM

mattzzx posted on 4-10-2014 09:55 PM static/image/common/back.gif
Deactive? So tak boleh aktif brapa lamaa?
Maaf i pun tak pandai sgt pasal fb ni...

selagi u x on9 selagi tu page deactive..

mattzzx Publish time 5-10-2014 10:34 AM

bellaa posted on 4-10-2014 10:04 PM static/image/common/back.gif
selagi u x on9 selagi tu page deactive..

Kalau on9 page u active balik? Dah tu bila kawan i tak lgi jdi Admin?

firdaruddin Publish time 5-10-2014 06:34 PM

mattzzx posted on 5-10-2014 10:34 AM static/image/common/back.gif
Kalau on9 page u active balik? Dah tu bila kawan i tak lgi jdi Admin?

klu dia sorang je dlm pages tu, delete pages tu terus.

bellaa Publish time 5-10-2014 06:56 PM

mattzzx posted on 5-10-2014 10:34 AM static/image/common/back.gif
Kalau on9 page u active balik? Dah tu bila kawan i tak lgi jdi Admin?

kalau betoi dah xnak guna page fb tu, jgn la bukak langsung.. bila dah buka, page tu aktif balik..

bila aktif, u deactive balik..

mattzzx Publish time 5-10-2014 11:53 PM

firdaruddin posted on 5-10-2014 06:34 PM static/image/common/back.gif
klu dia sorang je dlm pages tu, delete pages tu terus.

Rasanya ramai juga kat dlm page?
Mcm nak delete page tu?

mattzzx Publish time 6-10-2014 12:02 AM

bellaa posted on 5-10-2014 06:56 PM static/image/common/back.gif
kalau betoi dah xnak guna page fb tu, jgn la bukak langsung.. bila dah buka, page tu aktif balik.. ...

Mmg kawan i tu tak nak guna lgi page tu tapi masalah dia nak guna utk fb dia

firdaruddin Publish time 6-10-2014 05:30 AM

mattzzx posted on 6-10-2014 12:02 AM static/image/common/back.gif
Mmg kawan i tu tak nak guna lgi page tu tapi masalah dia nak guna utk fb dia

suruh dia add aku dan up sebagai admin di page yg dia xnak handle lagi tu. nanti aku akan consult dia di sana. cari nick aku yg kat sini di FB.

bellaa Publish time 6-10-2014 09:45 AM

mattzzx posted on 6-10-2014 12:02 AM static/image/common/back.gif
Mmg kawan i tu tak nak guna lgi page tu tapi masalah dia nak guna utk fb dia

ohh.. hahaha. laen kali ckp bior terang.. i think better u refer @firdaruddin

mattzzx Publish time 6-10-2014 02:30 PM

firdaruddin posted on 6-10-2014 05:30 AM static/image/common/back.gif
suruh dia add aku dan up sebagai admin di page yg dia xnak handle lagi tu. nanti aku akan consult...

Nanti i mintak dia add u....

mattzzx Publish time 6-10-2014 02:31 PM

bellaa posted on 6-10-2014 09:45 AM static/image/common/back.gif
ohh.. hahaha. laen kali ckp bior terang.. i think better u refer @firdaruddin

Maaf... I pun tak faham sangat masalah dia tu...
apa2 tq diatas nasihat tuu..
Pages: [1]
View full version: FACEBOOk... tak mau lagi jadi admin