malimali Publish time 30-9-2014 04:53 PM

Aq nak beli smartphone yg baru~

Seperti tajuk atas..
Aq nak beli satu smartphone yg baru sbb aq nak bagi smartphone yg lama tu kpd mak aq..
Minggu lps,aq ternampak Samsung Galaxy Alpha pny iklan kat Shopping Centre..
Nak tny sket... Samsung Galaxy Alpha ade promosi tak?
Sila bagi tahu kalo ada promosi.. TK:laugh3:

kurga Publish time 30-9-2014 05:21 PM

nak murah..gi je beli kat subang jaya tu... ade je promo dia bg...

akula203 Publish time 30-9-2014 05:41 PM

nah g beli kat directd

mudah_directd

hotroll Publish time 1-10-2014 12:04 PM

hmmm..kalo tanya aku, x kisah le smartphone mana yang nak beli..semua fungsi hampir sama je..asalkan dah boleh call dan sms..hehehehe

sc3ml Publish time 1-10-2014 03:27 PM

hari tu aku pun terserempak iklan hp nie..jadi aku pun check la online..spec pun mmg cun..nampak cantik..tapi bila tgk harga, dah nak cecah dkt 2k..jadi aku pun cuba cari kalau ada package dan terjumpa bundle package bawah rm600..cer check link nie https://www.celcom.com.my/personal/d...g-galaxy-alpha
Harga yg ditawarkan mmg menarik..macam best je...company telco lain offer rm1199 dgn package..
Pages: [1]
View full version: Aq nak beli smartphone yg baru~