amirul_zain Publish time 23-9-2014 08:46 PM

mengiklan di android app saya percuma

Ni ada beberapa app saya buat.
Di V2 saya nak kemaskini tambah beberapa fungsi baru. Antara fungsi nya, saya nak letak pengiklanan sendiri.
Jadi sekarang saya nak cari orang yang nak iklan di app saya. Tujuannya untuk eksperimen sistem ini.
Kalau berminat nk try, teruskan membaca.

Syarat-syarat :
+ semua benda yang dihalalkan oleh Allah boleh diiklankan ( blog, buku, kedai, nk menjual pun boleh dan lain-lain)
+ Benda-benda yang jenis buat duit senang TIDAK dibenarkan( forex, MLM dll)
+ Boleh sediakan banner sendiri ( 350x350)

berminat pm saya, pm alamat emel untuk contact ( kita guna pm sini je tp sy jrg sikit masuk sini, bersabarlah ye ), pm link apa yang diiklankan.

Iklan jenis pendidikan, buku dandiutamakan. Satu lagi kalau boleh, saya nak info hasil pengiklanan, statistik di goole analyttic atau apa2 lah. Nak mintak kerjasama lepas mengiklan bagi 2-3 patah respon.

App V2 ni tak siap lagi, tapi kumpul awal2, senang nanti. Terbuka untuk 10 orang je. InsyaAllah, start bln 10 dah boleh mengiklan.

amirul_zain Publish time 26-9-2014 12:13 PM

Laaa... xde orang minat kah?
iklan blog pun boleh.

takde banner pun tak, bleh wat text sahaja. aku malas nak post kt wang syber sbb situ, byk yg jenis, forex2, perniagaan ragu2. jadi aku post sini je.

rawi88 Publish time 6-10-2014 07:03 AM

Saya berminat .. masih bukak lagi ker ?

amirul_zain Publish time 15-10-2014 01:35 PM

rawi88 posted on 6-10-2014 07:03 AM static/image/common/back.gif
Saya berminat .. masih bukak lagi ker ?

buka2, pm emel nnt sy masukkan dlm list org nak mengiklan. bila sistem dh siap, sy akan emelkan cara2 dan syarat2

amirul_zain Publish time 15-10-2014 02:05 PM

minta maaf, minta ampun, mintak sori,
kepada yang reply thread dan pm sy.
Terlupa dan lama tak masuk sini. Sistem iklan tak siap lagi, tp nnt sy uploadkn pra-lihat.

TODO hari ni jugak :sediakan gmbr pra-lihat iklan dlm kuiz ku dan upload kesini, hri ni jugak.

klu nk tengok mcm mana iklan ni beraksi, sila download app Kuiz Jawi saya

amirul_zain Publish time 15-10-2014 03:17 PM

pra lihat (pre view)
klu tiada gambar bwh ni, sila tengok sini
http://i.fajarhac.com/ads.jpeg Last edited by amirul_zain on 15-10-2014 03:21 PM

Pages: [1]
View full version: mengiklan di android app saya percuma