hellomaya Publish time 17-9-2014 11:23 AM

Masuklah: Saya Cari Makan di Internet

Hai kengkawan,

First of all, ni multinick aku. Nick sebenar biarlah dirahsiakan. KAHKAH. BTW, aku bekerja sepenuh masa sebagai penulis dan pengupdate status facebook. Jadi aku nak share la semua FB status dan artikel aku kat sini. Dialu-alukan komen mahupun apa apa je kat sini. Kalau nak tanya pandangan dan nasihat kat sini pun boleh, aku share apa aku tau - FOC

Laman web satira/satire/berita penipu/lawak sinis dan tak kelakar: https://www.facebook.com/satrikamy (portal dalam pembikinan)

Facebook page untuk semua events atau bazaar sekitar KL dan Selangor. Kalau korang nak iklankan event korang pun boleh, PM je page aku tu:
https://www.facebook.com/klkaki.asia

Like lah kalau sudi



Last edited by hellomaya on 17-9-2014 11:28 AM

hellomaya Publish time 17-9-2014 11:24 AM

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/p526x296/10521199_723206191085454_79388812683182318_n.jpg?oh=3a85b0ea522cad2c3da1617a7d8e64ad&oe=548B8563&__gda__=1418590011_b14a03323984fa0808525775f0258f84

https://www.facebook.com/satrikamy

Last edited by hellomaya on 17-9-2014 11:29 AM

hellomaya Publish time 17-9-2014 11:30 AM

Save The Date!

Bagi pencinta kopi dan seni, awak wajib datang festival kopi terbesar di Malaysia ni. Be part of the history!

26 - 28 September di Publika.

Ehem. Admin kerja pun kat Publika juga, maybe you want to belanja me kopi?

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/p526x296/10639423_368650699956728_4417587449866201162_n.jpg?oh=e2571ae0e9d6d607a036251513ccf847&oe=54CE4347&__gda__=1418617237_cf79a8fccaaeff43f50d2e495d2da0bf

https://www.facebook.com/klkaki.asia

hellomaya Publish time 17-9-2014 05:01 PM

Kami di HelloMaya.net masih belum kebah dari demam Rindu Awak 200%. Selepas dilanda demam drama bersiri tersebut, kami agak sukar menerima kehadiran drama-drama cinta lain. Mungkinkah ada Rindu Awak 200% The Movie?

Tapi tahukah kamu, selain dari watak sebagai Zill Faezrul dalam drama tersebut yang romantis, kelakar dan protective, Zul Ariffin secara peribadinya sendiri memang ada ciri-ciri seorang prince charming? Kami senaraikan 8 sebab mengapa kami mengatakan sedemikian.

Artikel penuh - bacalah sini woiii: http://hellomaya.net/8-sebab-zul-ariffin-mungkin-prince-charming-anda/

AniSani Publish time 3-10-2014 04:19 AM

kwn punya


http://newshangat.blogspot.com/

http://kontrobasi.blogspot.com/


http://jomgajet.blogspot.com/

http://one4u-one4me.blogspot.com/

jimmyajim Publish time 6-10-2014 04:55 PM

Dgn dua page fb ni je kau boleh duit dan tak perlu makan gaji setiap bulan macam org lain. Hebat juga ye..
{:thumbo

atrix96 Publish time 13-10-2014 06:41 PM

Salam. Jemputlah masuk http://atrix96.blogspot.com/

atrix96 Publish time 13-10-2014 08:41 PM

Produk baru secret of SENROSE dari pelakon terkenal Nelydia senrose dan uqasha senrose.
http://atrix96.blogspot.com/2014/10/secret-of-senrose.html
Pages: [1]
View full version: Masuklah: Saya Cari Makan di Internet