MH37O Publish time 25-6-2014 12:17 PM

interface timeline FB utk bisnes X cantik...


salam semua... camne nak ubah kepada yg asal...

ok...sebelum ni timeline punya interface mcm gini:


tp baru2 ni diorang tukar layout interface jadi gini: (tak cantik)



soalannya,camna nak ubah ke asal...carik kat setting xjumpa...or maybe saya terlepas pandang??? ada sesiapa boleh bantu...terima kasih!!!

aziz79 Publish time 27-6-2014 11:21 AM

change cover, tak boleh?
click kanan kat cover tu :o

MH37O Publish time 30-6-2014 11:14 AM

aziz79 posted on 27-6-2014 11:21 AM static/image/common/back.gif
change cover, tak boleh?
click kanan kat cover tu

bukan pasal cover... it is about LAYOUT and INTERFACE...cuba fahami betul2 ayat2 saya kat post#1 tu...and cuba peratikan betul2 dan bezakan pix 1 dan pix 2 tu punya LAYOUT (susunan)...:D

MH37O Publish time 30-6-2014 11:14 AM

i want back its old layout...camna nak setting?

ranzatrading Publish time 5-11-2014 11:37 PM

http://pelaburanminyakdangas.blogspot.com/
Pages: [1]
View full version: interface timeline FB utk bisnes X cantik...