faeezan Publish time 22-6-2014 05:51 AM

sharing folder hanya 3 pc je boleh access

salam otai , saya nak buat server game sume pc leh access game dalam satu hdd dekat server tak payah pening pale saya mak update setiap pc, masalah saya sekarang hanya 3 pc je leh access kat folder sharing kalo lebih dari tu keluar benda ni , ada sesiapa otai leh fix masalah ini, mhon pencerahan

faeezan Publish time 22-6-2014 11:39 AM

mita kerjasama otai2 , macam mna ye atasi masalah ini
Pages: [1]
View full version: sharing folder hanya 3 pc je boleh access